Gay Shenzhen

Gay Shenzhen

Shenzhen on yksi Kiinan rikkaimmista kaupungeista, ja siellä on ihailtavia pilvenpiirtäjiä, ostospaikkoja ja kulttuurinähtävyyksiä.深圳是中国其中一个富裕的城市,拥有许多高楼大厦,购物区和文匎晱

Shenzhen

Meistä Shenzhen

Shenzhen, jota usein ylistetään yhdeksi Kiinan rikkaimmista kaupungeista, tarjoaa elävän sekoituksen moderneja pilvenpiirtäjiä ja kulttuurikohteita. Sen läheisyys Hongkongiin lisää sen vetovoimaa dynaamisena keskuksena sekä liike- että vapaa-ajankohteena. Kaupunki esittelee hienovaraista, mutta kasvavaa homoyöelämää, joka keskittyy ensisijaisesti Luohun ja Futianin alueisiin, ja siellä on valikoima baareja ja klubeja, jotka palvelevat pääasiassa paikallista väkeä, vaikka ne ovat tervetulleita myös ulkomaalaisille.

Konservatiivisesta taustastaan ​​huolimatta Shenzhenin homoelämä kukoistaa, ja siellä on paikkoja, kuten suosittu Why Not Bar, joka tunnetaan vilkkaasta karaoke- ja tanssitunnelmasta. Kaupungissa on myös useita homoystävällisiä klubeja ja diskoja, jotka tarjoavat erilaisia ​​viihdevaihtoehtoja iltaisista esityksistä erityisiin viikonlopputapahtumiin, jotka palvelevat monipuolista ja tasokasta yleisöä.

Rentoutumisesta ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksista kiinnostuneille Shenzhen tarjoaa useita homoystävällisiä kylpylöitä ja hierontapaikkoja, jotka takaavat erilaisia ​​​​vaihtoehtoja henkilökohtaiseen hoitoon ja rentoutumiseen.

Shenzhenin yhteyksiä helpottaa sen hyvin järjestetty metrojärjestelmä ja Shenzhen Bao'anin kansainvälinen lentoasema, jotka tarjoavat helpon pääsyn sekä kaupungin sisällä että kansainvälisesti. Kaupungin laajat julkisen liikenteen mahdollisuudet tekevät vierailijoille kätevän tutustua kaikkeen Shenzhenin tarjontaan​.

Kaiken kaikkiaan Shenzhen on kaupunki, joka yhdistää nopean teknologisen ja taloudellisen kasvunsa LGBTQ+ -yhteisönsä nousevaan tunnustukseen, mikä tekee siitä mielenkiintoisen kohteen matkailijoille, jotka etsivät sekä modernia kaupunkikuvaa että ripaus yöelämää.

Gay Shenzhen - Travel Gay Ohje

Shenzhen Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Shenzhenin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Shenzhen matkaasi vartenHanki opas

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli