Homoopas Fire Islandille

Homoopas Fire Islandille

Fire Island on monien amerikkalaisten suosikki homojuhlakohde.

Fire Island on pieni maa-alue aivan Long Islandin rannikolla New Yorkissa. Sen vuosittainen kiinteä väkiluku on noin 490 ihmistä, mutta se näkee kävijöitä erityisesti kevät- ja kesäkuukausina. Se on erittäin suosittu LGBT-matkailijoiden keskuudessa kaikkialta Amerikasta, mutta pääasiassa Manhattanilta, ja sitä kutsutaan nimellä "Chelsea with Sand".

Suuri osa Manhattanin teatteriyhteisöstä muutti saarelle tai vieraili siellä 1920-luvulla, ja monet merkittävät ihmiset ovat seuranneet esimerkkiä. Kuuluisten nimien luetteloon kuuluvat Tina Fey, Christopher Noth, John Lennon ja Calvin Klein. Fire Islandiin viitataan paljon populaarikulttuurissa, esimerkiksi Fire Islandin tv-sarja ja Fire Islandille sijoittuva uusi homojen Pride and Prejudice -sovitus. Saarella on paljon rantoja, juhlia ja muita tapahtumia tutkittavaksi. Alla olevien vaihtoehtojen pitäisi antaa sinulle inspiraatiota siitä, mistä aloittaa, kun vierailet Fire Islandilla.

Fire Island Cherry's

Gay-baarit ja -klubit Fire Islandilla

Fire Islandissa on paljon homobaareja ja yökerhoja, jotka tyydyttävät uteliaisuuttasi. Monet heistä ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa ja ovat hyvin tunnettuja ja osallistuneita. Homoelämä on kahdella pääalueella, Cherry Groven ja The Fire Island Pinesin kylillä.

Sijaitsee Cherry Groven alueella istuu Kirsikka. Se on rantagay-baari, ja se isännöi useita tapahtumia. Cherry'sillä on säännöllisesti drag-esityksiä, viikoittainen happy hour ja sunnuntaibrunssi. Jokaiselle löytyy jotakin! Päivittäisiä tapahtumia on paljon, joista voit lukea täältä.

Fire Island Pines on myös täynnä homojen yöelämää. Täällä sijaitsee ikoninen homobaari Sinivalas. Tämä paikallisten suosikki baari sopii kaikkien makuun. Se tarjoilee tuoreita kala- ja äyriäisruokia ja laajan valikoiman cocktaileja sekä viikoittaisia ​​brunsseja ja tanssijuhlia. Sip N Twirl on suosittu baari, joka sijaitsee myös Fire Island Pinesissa. Baari tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja ja tapahtumia, kuten elokuvailtoja, drag-esityksiä, teemailtoja ja teetansseja. Siinä on myös suuri tanssilattia ja pyörivät DJ:t, jotka pitävät sinut hengissä yön yli.

Fire Islandin homo Judy Garlandin kunnianosoitus

Gay-hotelli kohteessa Fire Island

Fire Islandin suosio LGBTQ+-yhteisön kanssa matkakohteena tarkoittaa, että kaikki hotellit ovat vähintäänkin homoystävällisiä. Koska saari on suhteellisen pieni, useimmat nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä tai helposti saavutettavissa veneellä, vesitasolla ja lautalla. Tämä helpottaa hotellin valintaa täältä, koska sinun ei tarvitse huolehtia liikaa sijainnista.

Monet alueen hotelleista ovat homojen omistamia ja ylläpitämiä, mikä tarjoaa räätälöidyn yöpymisen isännöitsijiltä, ​​jotka ymmärtävät LGBTQ+-matkustajien tarpeet.

Dune Point Guest House on homojen omistama hotelli, joka sijaitsee juhlien kuumassa paikassa, Cherry Grovessa. Tämä hotelli on erittäin vieraanvarainen ja tunnetaan upeista rantahäistä. Romanttisesta hotellista on upeat näkymät maisemiin sekä kattoterassi tähtien katseluun. Jos haluat olla paikallisen yöelämän kynnyksellä, tämä hotelli on täydellinen sinulle, koska se on vain 2 minuutin kävelymatkan päässä Cherry'sistä, Fire Islandin voimalaitoksesta.

Madison löytyy Fire Island Pinesista, jossa monet parhaista paikoista ovat. Hotelli on minuutin kävelymatkan päässä rannalta, aivan kuten monet Fire Islandin hotellit. Se sijaitsee erinomaisella paikalla tutkimusmatkailijalle, sillä se on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä lautalta, markkinoilta ja ravintoloista. Se on myös 3 minuutin kävelymatkan päässä suositusta The Blue Whale -baarista, joka on Fire Islandin suosikkipaikka.

Belvederen vierastalo miehille on vain miehille tarkoitettu hotelli, joka on tyyliltään upea. Venetsialaistyylinen, vaatteiden valinnainen hotelli on täydellinen, jos etsit yksinomaan homomajoitusta. On tervetullutta ja rohkaisevaa, että hyödynnät heidän politiikkaansa ja saat kaiken irti Fire Islandin oleskelustasi.

Tulisaaren mäntyjen hyökkäys

Gay Pride Fire Islandissa

Fire Island on LGBTQ+-ihmisten erittäin suosittu kohde kaikkialla Yhdysvalloissa, joten luonnollisesti Pride on iso juttu! On monia tapahtumia, joita tapahtuu sekä Pride-kuukauden aikana että kesällä yleensä.

Erilaisia ​​tapahtumia ovat mm. Women's Pride -juhlat, joissa on täysin valkoinen pukukoodi ja avoin viini- ja vodkabaari sekä hiljainen huutokauppa. Voit osallistua Fire Island Dance Festivaliin, jossa voit katsella esityksiä erilaisista esityksistä.

Toinen suosittu tapahtuma on Invasion of the Pines, joka tapahtuu joka 4. heinäkuuta. Täällä saaren drag queens kokoontuvat luomaan uudelleen alkuperäisen vuoden 1976 hyökkäyksen, joka tapahtui vastauksena drag queenin pääsyyn ravintolaan. Siellä on punainen matto tavaroillesi ja toivottaa tervetulleeksi venelaivaston drag queens.

Pines Party on 3-päiväinen supervagantti. Tapahtuma isännöi pyöriviä DJ:itä ja back to back settejä. Joka vuosi on eri teema ja on vierailun arvoinen. Tämä on ikoninen hetki, joka sinun on koettava.

Sip N Twirl -yökerho Fire Island New York

Homooikeudet Fire Islandilla

Monet LGBTQ+-ihmiset New Yorkissa tulivat Fire Islandille 1930-luvulla Manhattanin kautta, erityisesti Cherry Grove -alueen kautta. Tämä johtui suurelta osin suuressa kaupungissa asumisen aiheuttamasta häirinnästä. Muutto paljon pienemmälle Fire Islandille mahdollisti tilan, jossa tunteisit olosi mukavaksi avoimena LGBTQ+-ihmisenä.

Tämä tehtiin helposti Fire Islandilla teiden puutteen vuoksi, mikä esti perheitä asumasta ja vierailemasta täällä. Tämä mahdollisti vetokulttuurin todella kukoistavan, ja lopulta tämä ulottui myös julkisten kiintymysten osoittamiseen. Tulisaaresta tuli turvallinen tila monille ja se on pysynyt sellaisena tähän päivään asti.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Fire Islandin parhaat retket

Selaa valikoimaa Fire Islandin retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Fire Island matkaasi vartenHanki opas