USA:n parhaat homorannat

USA:n parhaat homorannat

Sebastian Street Beachin eloisilta rannoilta, jossa taide, kulttuuri ja monimuotoisuus kohtaavat, ikoniseen Ginger Rogers Beachiin, jossa vanha Hollywoodin viehätys kohtaa nykyajan hedonismin. Kimaltelevien vesien ja auringon suutelemien hiekkarantojen lisäksi homorannat tarjoavat vierailijoille ainutlaatuisen ja muuttavan kokemuksen.

Liity kanssamme tutkimaan näitä poikkeuksellisia rannikon helmiä ja yhteisöjä, jotka saavat ne loistamaan.

12th Street Beach, Miami

Osa 12th Street Beachin kauneutta on sen houkuttelevassa valikoimassa mukavuuksia ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Lentopallokenttien, painonnostovälineiden ja gay-baareiden ja klubien ansiosta, jotka sijaitsevat helpon kävelymatkan päässä, kun olet löytänyt täydellisen paikkasi, sinun ei enää koskaan tarvitse muuttaa. Yksi 12th Street Beachin vierailijoiden läheisistä kohokohdista on epäilemättä Palace Baari, Miamin johtava LGBTQ+-yöelämän paikka.

Jos lentopallo- ja auringonottonäkymät eivät oikein kutita, 12th Street Beach järjestää ympäri vuoden useita omituisia juhlia ja tapahtumia. Miami Beachin Winter Party Festival, White Party ja Miami Beach Pride näkevät kaikki 12th Streetin kukoistavan, kun tuhannet homomatkailijat laskeutuvat sen koskemattomalle hiekkarannalle.

Baker Beach, San Francisco

Jos San Francisco on paras paikka maailmassa olla homoseksuaali, niin Baker Beach saattaa olla maailman paras homoseksuaali. Kaupungin rikkaasta LGBTQ+-aktivismin historiasta aina tähän päivään asti säilyneiden omituisten yöelämän paikkojen verkostoon, San Francisco on kunnioitusta herättävä kohde monille homomatkailijoille. Baker Beach sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella Presidion alueella ja on erityisen suosittu nudistien ja paikallisten homojen keskuudessa.

Ei ole monia homorantoja, joiden näkymä kilpailee Baker Beachin kanssa – täällä vierailijat voivat nauttia mahdottoman kauniista sivuttain Golden Gate -sillasta. Homomatkailijoiden kannattaa suunnata rannan pohjoispäähän, jonne monet omituiset paikalliset kerääntyvät piknikille, rantapäiville tai pulahtaa kylmään Tyynenmereen.

Pines Beach, Fire Island

Lähes 100 vuoden ajan newyorkilaiset homot ovat paenneet kesän sietämätöntä heltettä matkoilla Fire Islandille, joka on queer-yhteisön linnake Long Islandin etelärannalla. Vaikka Fire Islandilla on useita upeita rantoja, jotka houkuttelevat yhtä upean valikoiman matkustavia homoja, Pine Beach on epäilemättä alueen rannikkotoiminnan keskipiste. Fire Islandilla kaikki käy, ja kun olet lopettanut rannan, et halua jäädä paitsi dyynien takana sijaitsevista homobaareista ja klubeista.

New Yorkin teatteriyhteisö alkoi vierailla Fire Islandilla 1920-luvulla, ja siitä lähtien tasainen viihdyttäjien ja esiintyjien virta on pitänyt alueen luovan hengen elossa. Yksi parhaista paikoista nauttia Fire Islandin vilkkaasta iltatunnelmasta on The Blue Whale, pohjimmainen Pine Beachin homobaari, jossa järjestetään erilaisia ​​tapahtumia, kuten viikoittaisia ​​brunsseja, tanssijuhlia ja Pride-tapahtumia.

Ginger Rogers Beach, Los Angeles

Riippumatta siitä, milloin päätät vierailla Los Angelesin ikonisella Ginger Rogers Beachillä, löydät terveen joukon Länsi-Hollywoodin homoja, mutta viikonloppuisin tämä ainutlaatuisen viehättävä hiekkaranta todella herää eloon. Ginger Rogers Beach on Los Angeles Cityn ainoa homojen ranta, jonne pääsee Santa Monica Blue Bus 9:llä, ja sellaisenaan se on jatkuvasti hauska paikka viettää päivä meren rannalla. Homojoukot kerääntyvät yleensä Lifeguard Tower 18:n ympärille, ja sinne kulkee miellyttävä pyöräilyreitti.

Ginger Rogers Beachillä vietetyn päivän jälkeen homomatkailijat haluavat viettää illan tutustuen omituiseen ihmemaahan, joka on West Hollywood. Yhdysvaltain suurin homokaupunginosa, West Hollywood, asuu suurimmalla osalla kaupungin homobaareista ja jatkuva suosikki Travel Gay is Abbey - joka on voittanut kahdesti MTV Logo Best Gay Bar In The Award -palkinnon.

Sebastian Street Beach, Ft. Lauderdale

Tämä gay-ranta sijaitsee Sebastian Streetin päässä, lähellä Ritz Carltonia, ja se on ainutlaatuinen siinä tosiasiassa, että sitä reunustavat luksuslomakohteet ja jyrkät hotellit, mikä tarkoittaa, että se soveltuu kauniisti hieman korkeammalle gay-rantakokemukselle. Fort Lauderdale on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista homomatkakohteista, ja Sebastian Street Beach on kaupungin homoväestön hotspot lämpiminä kuukausina. Fort Lauderdale on uskomattoman ystävällinen paikka, ja yksin matkustavilla homomatkustajilla ei ole ongelmaa tavata paikallisia homoja Sebastian Street Beachin baareissa.

Vain lyhyen taksimatkan päässä Sebastian Street Beachiltä on Wilton Manors, Floridan yleisin homoalue. Wilton Manors on monipuolinen ja eloisa kaupunginosa, joka kattaa useita kortteleita ja jossa on lukuisia homobaareja ja klubeja. Jopa Wilton Manorsin hallitus on suurelta osin LGBTQ+, ja alueella on todella avoin ilmapiiri.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Fire Islandin parhaat retket

Selaa valikoimaa Fire Islandin retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Fire Island matkaasi vartenHanki opas