Waikikin ranta Honolulu

Homoopas Honoluluun

Honolulu on paikka, josta löydät Havaijin homoelämän

Kristallinsininen vesi, mehukkaat vulkaaniset maisemat ja koskemattomat valkoiset rannat tulevat kaikki mieleen, kun ajattelet Havaijia ja Honolulu on tämän luonnonkauniin massan vilkas keskus. Tässä kosmopoliittisessa ja trooppisessa kohteessa kohoavat lasipilvenpiirtäjät saavuttavat melkein rannan. Kaupunki on todella ainutlaatuinen sijainti, koska se on kauniisti fuusioinut Amerikan länsirannikon ja Tyynenmeren vaikutteita, jotka näkyvät Honolulun rikkaassa kulttuurissa ja herkullisissa kulinaarisissa tarjouksissa.

Kaupunki on tärkeä liike-elämän ja sotilaspuolustuksen paikka, jossa on vilkas ja vilkas keskustan liikealue. Honolulu saavutti maailmanlaajuisen historiallisen tunnustuksen Pearl Harborin laivastotukikohtaan tehdyn hyökkäyksen jälkeen, joka johti Yhdysvaltojen osallistumiseen toiseen maailmansotaan. Aurinkoinen ilmasto, koskematon kauneus ja pehmeä hiekka, jotka luonnehtivat Honolulun luonnonympäristöä, houkuttelevat miljoonia kävijöitä vuosittain, tehden kaupungista yhden Yhdysvaltojen suosituimmista turistikohteista.

Vaikka Honolulussa ei ole samoja laajoja homoelämää kuin kaupungeissa, kuten San Fransisco tai Palm Springs, siellä on runsaasti homobaareja, klubeja ja hotelleja sen auringon paistamilla kaduilla, ja voit löytää homoviihdettä. joka sopii jokaiseen makuun ja kiinnostukseen. Waikiki on kaupungin tärkein viihteen ja vapaa-ajan naapurusto, ja useimmat Honolulun gay-paikat sijaitsevat myös tässä vauhdikkaassa Havaijin osassa.

Lesbot Honolulussa

Gay-baareja ja klubeja Honolulussa

Suurin osa Honololulun homoklubien ja baarien valikoimasta löytyy Waikiki Beachin alueelta ja kaupungin keskustasta. Monet näistä paikoista ovat lähellä, joten voit helposti hypätä baarista toiseen saadaksesi äärimmäisen homo-yöelämän.

Bacchus on suosittu paikka Honolulun homoyhteisölle tavata ja lämmitellä ennen suurta iltaa. Baaria pidetään kaupungin parhaana, ja siellä on rento tunnelma ja vieraanvarainen henkilökunta. Bacchus sijaitsee hieman kaukana Waikikin pääkerhoalueesta, mutta silti keskeisellä paikalla ja helposti saavutettavissa. Tulet rakastamaan houkuttelevia baarimikoja sekä vahvoja cocktaileja.

Jos kaipaat EDM-biittiä, pop-hymniä ja maailmanluokan drag-esityksiä, harkitse vierailua Tulipunainen - Honolulun suurin homotanssiklubi. Klubi järjestää erilaisia ​​tapahtumia joka ilta sekä usein teemailtoja ja live-esityksiä. Scarletin vilkas tunnelma houkuttelee kaupungin nuorempaa homojen joukkoa, joka kerääntyy sadoittain viikonloppuiltoina.

Eloisa anime-koristelu, ystävällinen ja huomaavainen henkilökunta sekä huipputekniset karaokejärjestelmät, Wang Chungin on paras paikka Honolulussa viettää yö pop-klassikoita kuunnellen. Tämä intiimi mutta eloisa karaokebaari on yksi kaupungin suosituimmista paikoista, ja se tunnetaan ystävällisestä henkilökunnastaan ​​ja paikallisista homovieraistaan. Baarissa järjestetään myös sunnuntaisin runsaasti osallistunut ja edullinen drag-brunssi, mikä olisikaan parempi tapa toipua lauantai-illasta Waikikissa kuin avokado paahtoleipää ja huulten synkronointia.

Mies vaeltamassa Honolulussa

Gay hotellit Honolulussa

Kaupungissa, joka on niin riippuvainen matkustamisesta ja matkailusta, voit odottaa hotellien ja muiden paikkojen henkilökunnan kohtelevan kaikkia vieraita tasapuolisesti sukupuoli-identiteetistä tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Waikikin alueella on kuuluisa ranta, kukoistava homo-yöelämä ja palmujen reunustamat kadut, joten useimmat homomatkailijoiden parhaat hotellivaihtoehdot löytyvät.

Vieraat Moana Surfrider Voit viettää päivän tutkien vilkasta Honolulua ennen kuin hyppäät alas jollekin hotellin rannan uima-altaan lepotuoleista. Moana Surfriderin merenranta-allas on yksi Honolulun suurimmista ja tarjoaa upeat näkymät kristallinkirkkaalle Tyynellemerelle. Oman yksityisen rannan, useiden paikan päällä olevien ravintoloiden ja spa-tilan ansiosta Moana Surfrider on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia auringon paahteesta paratiisista, joka on Honolulu.

Jos haluat intiimimmän oleskelun, harkitse Vive Hotel Waikiki, viehättävä ja suosittu boutique-paikka, joka tarjoaa vieraille kauniita huoneita lähellä suurta osaa kaupungin parhaista homo-yöelämästä. Vive-hotellin ikkunoista voit nähdä henkeäsalpaavia välähdyksiä Havaijin kumpuilevista vulkaanisista vuoristoista, kimaltelevasta Tyynestämerestä tai Honolulun vilkkaasta keskustasta.

Neonpinkkien välähdys vehreyden keskellä, Kuninkaallinen Havaiji on historiallisesti ja kulttuurisesti merkittävä teline kaupungin horisonttiin ja on erittäin suosittu homoturistien keskuudessa. Tässä ylellisessä hotellissa on useita lämmitettyjä ulkouima-altaita, 24h-kuntokeskus ja ylellinen ranta, mikä antaa sinulle äärimmäisen kokemuksen runsaudesta ja rentoutumisesta tässä trooppisessa paratiisissa.

Rannat Honolulussa

Honolulussa on kilometrejä venyvää valkoista hiekkaa ja erilaisia ​​rantaympäristöjä koskemattomista, karuista maisemista hoidetuihin ja kaupallistettuihin Waikikin tai Ala Moanan paratiisiin.

Kaupungista poistettu ja haastavista vaellusreiteistään ja koskemattomasta luonnostaan ​​tunnettu Diamond Head on Honolulun epävirallisen nudistirannan Diamond Head Beachin koti. Ranta on suosittu niin homomatkailijoiden kuin surffaajienkin keskuudessa, ja ainutlaatuinen maisema muodostaa satoja vuorovesialtaita ja pieniä laguuneja, jotka vain odottavat löytävänsä.

Ala Moanan ranta on ehkä suosituin Waikikin rannikkoalueista, ja tämä lämmin valkoinen hiekkaranta on reunustettu ostoskeskuksilla, luksuskerrostaloilla ja laajoilla lomakeskuksilla. Vaikka Ala Moana toimii viihteen ja ulkoilun tärkeimpänä keskuksena, se tarjoaa silti rentouttavaa hiljaisuutta Honolulun turistialueen sydämessä. Queen's Surf Beach sijaitsee myös lähellä ja on suosittu ranta homoturistien ja paikallisten keskuudessa.

Pieni saari lähellä Honolulua

Homoylpeys Honolulussa

Havaijilla järjestetään erilaisia ​​pride-juhlia, ja jokainen saari tulkitsee tapahtumaa oman kulttuurinsa ja perinteensä läpi, ja Honolulun ylpeys on niistä suurin. Paradise Pride on kaupungin virallinen Pride-juhla, joka järjestetään eri puolilla Oahua keskittyen Honolulun keskustaan.

Koko viikonlopun kattava Paradise Pride on täynnä työpajoja, paraatteja, tapahtumia ja esityksiä sisältävä ohjelma, joka on omistettu LGBT+ -kulttuurin edistämiseen osallisuuden, monimuotoisuuden ja rakkauden kanssa. Juhlien aikana järjestetään lukemattomia homojuhlia, joten muista tarkistaa, mitä tapahtuu, ennen kuin lähdet auringon paistamaan Honoluluun.

Homooikeudet Honolulussa

LGBT+-henkilöt Honolulussa voivat nauttia samasta laillisesta tasa-arvosta kuin muu väestö. Havaiji oli yksi ensimmäisistä osavaltioista, joka laillisti samaa sukupuolta olevien seksuaalisen toiminnan, kun se hyväksyi lakiesityksensä vuonna 1973, ja se on puolustanut LGBT+:n oikeuksia siitä lähtien.

Samaa sukupuolta olevien avioliitto laillistettiin vuonna 2013, ja samaa sukupuolta olevien parisuhteet ovat olleet osa perinteistä havaijilaista kulttuuria vuosisatojen ajan. Paikalliset ovat käyttäneet termiä "Aikāne" homo- ja biseksuaalisista yksilöistä kautta historian, ja termi kuvastaa yhteiskunnan varhaista homoseksuaalisuuden hyväksyntää. Havaijilainen kulttuuri sisältää jopa kolmannen sukupuolen, joka ei ole mies eikä nainen ja jota kutsutaan nimellä "Mahu". Muuten, Bette Midler varttui Havaijilla ja viihdyttää kahta sukupolvea homomiehiä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Parhaat matkat Honolulussa

Selaa valikoimaa retkiä Honolulussa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Honolulu matkaasi vartenHanki opas