San Diego

Homoopas San Diegoon

San Diegossa asuu suuri LGBT+-yhteisö

Kalifornian syntymäpaikka ja surffaajan koti. San Diego on rannikkokaupunki, joka tunnetaan rennosta ilmapiiristä, upeista merinäkymistä ja kimaltelevasta lasista. Kaupunki on osavaltion taloudellinen keskus, ja se on kokenut valtavan määrän kehitystä ja uudistumista, mikä on muuttanut siitä tyylikkään ja kosmopoliittisen kohteen.

San Diegoa kutsutaan usein "Amerikan hienoimmaksi kaupungiksi" sen ympärivuotisen lämpimän ilmaston, terveen paikallisen talouden ja merenrantasijainnin vuoksi. San Diego on Yhdysvaltojen kahdeksanneksi suurin kaupunki. Monilla pienemmillä kaupunginosilla ja kaupunginosilla on kuitenkin jokaisella oma ainutlaatuinen tunnelmansa, ja voit aistia rennon tunnelman missä ikinä menetkin.

Aivan kuten sen kalifornialaiset naapurit San Francisco ja Los Angeles, San Diego on vieraanvarainen ja osallistava kaupunki LGBT+-henkilöille, ja siksi sen kaduilla on homoklubeja, baareja ja hotelleja. Homokulttuurin keskus on kuitenkin Hillcrest Neighbourhood, alue, joka tunnetaan parhaiten kukoistavasta homoyöelämästään, omituisista putiikeista, vintage-liikkeistä ja itsenäisistä kahviloistaan.

San Diego

Hillcrestin naapurustossa

San Diegon homoalue on monipuolinen ja omituinen alue, joka on samanlainen kuin San Fransiscon Haight Ashburyn, Lontoon Camdenin ja New Yorkin SoHon hipsterialueet. Alueella on paljon hyvin pukeutuneita paikallisia ja turisteja. Alueella on joitain kaupungin jännittävimmistä kulinaarisista kokemuksista ravintoloissa, kuten kuuluisa Solare, gourmet- ja kokeellinen italialainen ravintola. On monia baareja ja klubeja, joita kannattaa tutkia, mukaan lukien #1 Fifth Avenue, ikoninen ominaisuus kaupungin homoelämässä, joka on kuuluisa suosituista teemailoistaan ​​ja erikoistapahtumistaan. Se on gentrifikoitu naapurusto ja se on ylpeä suvaitsevaisuudesta. Hillcrest on myös suurin osa San Diegon pride-juhlista, joita järjestetään joka kesä ja jotka keskittyvät yhteisön monimuotoisuuteen.

Hillcrestin eteläpuolella on Balboa Park, Yhdysvaltain suurin kaupunkikulttuuripuisto ja kaupungin toiminnan keskus. Puistossa tapahtuu aina jotain katutaiteilijoista ja elävästä musiikista taidenäyttelyihin ja gay pride -tapahtumiin. Alue on dynaaminen ja jännittävä paikka.

Gay-baareja ja klubeja San Diegossa

San Diegon yöelämä kukoistaa yleisesti, ja sen homovalikoima ei ole erilainen. Monipuolinen sekoitus homoseksuaaleja löytyy kaikkialta kaupungista ja erityisesti Hillcrestin naapurustosta. Täällä klubit ja baarit sijaitsevat kätevästi lähellä toisiaan, joten voit helposti maistella parhaita tarjouksia vierailusi aikana.

Rakastettu ja arvostettu paikka San Diegon eklektisen homoyhteisön joukossa, Flickin bar oli yksi maan ensimmäisistä homovideobaareista ja on toivottanut vieraita tervetulleeksi vuodesta 1983. Baarissa on suosittu karaokelounge ja jopa ulkoterassi, jossa voit nauttia virkistävän drinkin samalla kun katsot ihmisiä. Flick'sissä järjestetään viikon aikana useita tapahtumia, kuten alusvaatekilpailuja, karaokeiltoja ja opiskelijailtoja.

Sijaitsee Hillcrestin naapuruston sykkivässä sydämessä, Richin ei ole vain San Diegon suurin homoklubi, vaan myös yksi vanhimmista. Rich's on paikallinen homokulttuurin instituutio, jossa asuvat DJ:t soittavat remiksattuja house- ja EDM-kappaleita aina aamuun asti. Klubissa on myös suuri tanssilattia, joka on tyypillisesti suosittu kaupungin nuoremman homoväestön keskuudessa.

Jos jokin tiivistää Hillcrestin hipsteritunnelman, se on Hillcrest Brewing Company, itsenäinen LGBT+ -panimoyhtiö, joka valmistaa herkullisia oluita ja oluita ja tarjoaa eloisan tunnelman. Panimo on suosittu ja rento hengailupaikka paikallisille homoseksuaaleille ja matkailijoille, ja yritys järjestää usein erityisiä tapahtumia LGBT+-hyväntekeväisyysjärjestöille.

Hard Rock Hotel San Diego

Gay-hotellit San Diegossa

Homo Hillcrestin omituisilta kaduilta tuulisille merenrantarannoille San Diegossa on niin monia erilaisia ​​ja eloisia ympäristöjä, ja jokainen tarjoaa valikoiman homoystävällisiä ja homokeskeisiä hotelleja.

Jos rentoutuminen kattouima-altaan äärellä ja cocktaileja siemaillen auringon laskiessa San Diegon ylle kuulostaa hyvältä illalta, älä etsi kauemmas kuin Solamar hotelli. Se sijaitsee kaupungin Gaslamp-alueen keskustassa, alueella, joka tunnetaan maailmanluokan ravintoloistaan ​​ja baareistaan. Asiakkaat voivat hyödyntää päivittäisiä ilmaisia ​​viininmaistajaisia, kattoloungea ja kuntokeskusta. Huoneissa on 50-tuumainen taulutelevisio, ja saatavilla on erilaisia ​​spa-elämyksiä huoneessa.

Vain muutaman askeleen päässä kaupungin upealta merenrannalta, Embassy Suites San Diego Bay Tarjolla on useita tyylikkäitä ja moderneja sviittejä, joista jokaisessa on olohuone, työskentelyalue, makuuhuone ja oma kylpyhuone. Hotelli on täydellinen, jos kaipaat tilavaa ja mukavaa oleskelua lähellä monia kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä, kuten Seaport Villagea. Upea sisäuima-allas tuo ulkoa sisälle lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoillaan.

Viehätys ja omituisuus kulkevat läpi Sofia hotelli, nykyaikainen boutique-hotelli, joka on suosittu paikka homomatkailijoiden keskuudessa. Hotellissa on tasokas ravintola, joka tarjoilee tuoreita meren antimia ja San Diegon alueen tuotteita. Se toimii vilkkaana baarina illan mittaan. Sofia Hotel on täydellinen tukikohta San Diegon keskustaan ​​tutustumiseen.

San Diego

Homoylpeys San Diegossa

Vuonna 1974 perustettu San Diegon ensimmäinen ylpeys oli Stonewallin mellakoiden vuosipäivä, jotka katalysoivat modernia LGBT+ -oikeusliikettä Yhdysvalloissa. Pride-juhlat kaupungissa ovat Yhdysvaltojen suurimpia, ja ne järjestetään kolmen päivän ajan tapahtumien, esityksiä ja juhlia joka kesäkuussa. Tapahtumat keskittyvät Balboa Parkin ympärille ja houkuttelevat rutiininomaisesti yli 250,000 XNUMX osallistujaa. Yksi kaupungin pride-juhlien kohokohdista on Hillcrest Block Party, jossa tuhannet LGBT+-henkilöt ja liittolaiset täyttävät Hillcrestin kadut solidaarisesti toistensa kanssa ennen raskaan juhlan yötä.

Homooikeudet San Diegossa

Kalifornia on yksi Amerikan liberaaleimmista osavaltioista, ja LGBT+-ihmisten oikeudet ja suojat täällä heijastavat tätä sosiaalista hyväksyntää. Samaa sukupuolta olevien avioliitto laillistettiin vuonna 2013, ja siviiliparisuhteet ovat olleet laillisia vuodesta 1999. LGBT+-ihmisillä Kaliforniassa on myös useita lakeja, jotka suojelevat heitä seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin perustuvalta syrjinnältä.

San Diegossa on lukuisia LGBT+:n vaikuttamis- ja tukiryhmiä, mukaan lukien San Diego LGBT+ Community Center ja San Diego ACLU. Nämä järjestöt työskentelevät suojellakseen paikallisten LGBT+-henkilöiden oikeuksia ja vapauksia ja auttavat myös homomatkustajia, jotka kohtaavat seksuaalisuutensa vuoksi vaikeuksia ja ennakkoluuloja.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Parhaat matkat San Diegossa

Selaa valikoimaa retkiä San Diegossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in San Diego matkaasi vartenHanki opas