Viikon

Homoopas Sao Pauloon

Sao Paulossa on maailman suurin homoklubi ja suurin Pride-kulkue

Sao Paulo on yksi maailman suurimmista ja tiheimmin asutuista kaupungeista. Se tarjoaa myös yhden maailman suurimmista homoskeneistä. Sao Paulo Pride on planeetan suurin gay Pride -paraati ja The Week on maailman suurin homoklubi.

Sao Paulo saa vähemmän huomiota kuin Rio. Se ei ole kaupunki, jolla on ollut paljon kulttuurista vaikutusta suoraan sanoen. Tähän on syitä. Sao Paulossa on korkea rikollisuus, se on valtava ja se tunnetaan enemmän talouskeskuksena kuin turistimagneettina. Tästä huolimatta Sao Paulo on yksi jännittävimmistä kaupungeista maailmassa. Se ei ole heikkohermoisten kaupunki.

São Paulo · Hotellit

Kuinka turvallinen Sao Paulo on?

Käsitellään ensin hankala kysymys. Sao Paulo ei ole maailman turvallisin kaupunki. Tästä huolimatta, jos navigoit siinä oikein, voit vähentää riskiä huomattavasti. Yleisin uhka on ryöstö, joten jätä Rolex kotiin. Päivän aikana sinulla ei pitäisi olla ongelmia turvallisemmilla alueilla. Yöllä on suositeltavaa ottaa taksi hyvämaineisen yrityksen kanssa minne tahansa tapahtumapaikalle, johon osallistut. Et halua kävellä Sao Paulossa yöllä turistina. Joten, kun vietät suuren homoillan, hanki taksi hotellista. Onneksi väkivaltarikollisuus Sao Paulossa on vähentynyt voimakkaasti viime vuosina.

Jardins

Missä yöpyä São Paulossa

Jardinsin alue on paras ja turvallisin paikka turisteille. Se on vauras osa kaupunkia, jossa on monia erinomaisia ​​hotelleja, joista valita. Jardinsissa on myös noin 200 baaria ja joitakin Sao Paulon parhaista museoista. Kuuluisa Paulista Avenue on myös helpon kävelymatkan päässä.

Löydät monia tasokkaita putiikkeja, mukaan lukien Chanel ja Gucci. Jardins on tyypillisesti rikas, kosmopoliittinen alue suuressa globaalissa kaupungissa ja Sao Paulon turistiystävällisin osa.

Viikon

Homokohtaus Sao Paulossa

Suurin osa Sao Paulon homobaareista löytyy Consolaçãosta, kaupungin keskustasta. Frei Caneca (tunnetaan nimellä "gay" Caneca) on Sao Paulon homoelämän pääkeskus. Pääset sinne suoraan Paulista Avenuelta.

Frei Caneca on täynnä homoystävällisiä kauppoja ja monia homobaareja ja -klubeja. Täällä kaikki nuo kuumat brasilialaiset kaverit menevät juhlimaan Sao Pauloon.

Babu Lounge on yksi Sao Paulon suurimmista homoklubeista. Siellä on useita tanssilattiat, huippu-DJ:t, go go -tanssijat ja paljon kuumia asiakkaita. Yön edetessä paidat irtoaa. Voit aloittaa tai lopettaa homoillan Sao Paulossa Babu Loungessa.

Pursiseura on merenkulkuteemaa, mutta sinun ei tarvitse pukeutua merimieheksi. Se houkuttelee nuorekkaan, muodikkaan yleisön. Kaikki baarimikot pukeutuvat merimiehiksi.

Aloka pidetään Frei Canecan tärkeimpänä homoklubina. Tämä on hyvä paikka lopettaa yösi - se aukeaa puolenyön jälkeen ja pysyy auki noin klo 6 asti. Jos vietät illan Frei Canecassa, tämä on oikea paikka.

Sao Paulon suurin homoklubi ei ole Frei Canecassa. Se on ohi Barra Fundassa. Viikon on yksinkertaisesti legendaarinen homoklubi. Se on - toistamme - planeetan suurin homoklubi. Se on suuri, röyhkeä ylimääräinen temppeli. Krapula on sen arvoista.

Sao Paulo Pride 2019

Gay Pride Sao Paulossa

Noin 3 miljoonaa ihmistä osallistui Sao Paulo Prideen vuonna 2019. Huolimatta yksiselitteisen homofobisen presidentin äänestämisestä, Sao Paulossa ja Riossa on valtavia ja hyvin näkyviä homokohtauksia. Homofobinen presidentti, jota emme ansaitse nimetä, on esittänyt outoja kommentteja naisista ja etnisistä vähemmistöistä sekä päästänyt valloilleen Twitter-tiradit. Hänen temppunsa ovat inspiroineet Brasilian homoyhteisöjä saamaan itsensä kuuluville. Planeetan suurimman homopride-paraatin järjestäminen Sao Paulossa on osa tätä prosessia.

Sao Paulon homobaarit

Tekemistä São Paulossa

Sao Paulo on Brasilian talouskeskus. Jos haluat rentoutua rannalla, se ei ole oikea paikka. Jos etsit vilkasta yöelämää, se on ehdottomasti hyvä valinta. Tapahtumat, kuten Sao Paulo Pride, houkuttelevat paljon turisteja – kannattaa käydä jo pelkästään paraatin vuoksi.

Pride-kulkue valloittaa Avenida Paulistan. Tämä katu on täynnä kauppoja ja ravintoloita sekä kuuluisa MASP-museo. Tässä museossa on yli 8,000 XNUMX taideteosta, mukaan lukien Van Goghin ja Picasson mestariteokset.

Ibirapuera Park perustuu New Yorkin keskuspuistoon. Se on yksi Etelä-Amerikan suurimmista kaupunkipuistoista. Pääset sinne helposti Jardinsin alueelta.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat São Paulossa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Sao Paulon retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Sao Paulo matkaasi vartenHanki opas