Singaporen parhaat ilmaiset nähtävyydet

Singaporen parhaat ilmaiset nähtävyydet

Singapore saattaa olla yksi Kaakkois-Aasian kalleimmista maista, mutta pienellä suunnittelulla voit nauttia monista parhaista nähtävyyksistä ilmaiseksi!

Tutustu Singaporeen halvalla oppaamme avulla kaupungin parhaista ilmaislahjoista.

 

1. Chinatown

 

Tämä varhaisten kiinalaisten uudisasukkaiden eettinen erillisalue on singaporelaisten suosikkipaikka halpojen ruokien ja ostosten suhteen. Hieman turistimainen, mutta Chinatownissa on silti vahva historian ja elinvoimaisuuden tunne. Lähde iltapäiväkävelylle ja ihaile perinteisiä kauppataloja mielikuvituksellisilla julkisivuilla, jotka reunustavat Chinatownin katua.

 

2. Temppelit, kirkot ja moskeijat

 

Tutustu upeaan käsityötaitoon vuonna Thian Hock Khengin temppeli Telok Ayerissa, Sri Mariammamin temppeli Chinatownissa ja sulttaanimoskeija Kampong Glamissa. Pyhän Andreaksen katedraali, Singaporen suurin kirkko ja Armenian kirkko, Singaporen pienin ja vanhin (rakennettu vuonna 1836) kirkko ovat myös vierailun arvoisia. Sisäänpääsy on ilmainen.

 

Singapore-joki3. Singapore-joki

 

Seuraa Singaporen historiaa kävelemällä joen varrella. Aloita Raffles Placesta ja suuntaa kohti Clarke Quaytä ja nauti kontrastista vanhojen kauppatalojen ja kohoavien pilvenpiirtäjien välillä.

 

4. Poseeraa Merlionin kanssa ja kävele Marina Bay Boardwalkilla

 

Merlion on 8.6 metriä korkea patsas, jossa on leijonan pää ja kalan ruumis. Se symboloi Singaporen perustamislegendaa ja sen identiteettiä satamana. Poseeraa valokuvaa Merlionin kanssa ennen kuin lähdet vapaa-ajan kävelylle Marina Bayn ympärille saadaksesi lisää ilmaisia ​​luonnonkauniita nähtävyyksiä.

 

5. Taidetta Esplanadilla

 

Singaporen kuuluisalla durianin muotoisella ikonilla on aina jotain "ilmaista" tarjottavaa - taidenäyttelyitä, live-konsertteja tai teatteriesityksiä. Esplanadilla järjestetään ilmaisia ​​lyhytelokuvia, näyttelyitä ja musiikkifestivaaleja.

 

6. Kasvitieteellinen puutarha

 

Kasvitieteellinen puutarha isännöi erinomaisia ​​ilmaisia ​​ulkoilmakonsertteja. Ota mukaan matto ja piknikkori ja nauti musiikista.

 

Gardens by the Bay SG7. Puutarhan rannat

 

Uusin ja selkein lisä Singaporen horisonttiin. Gardens by the Bay ei ole tavallinen puutarha. Se on urbaani keidas, jossa korkean teknologian "Supertrees" soittaa musiikkia iltaisin. Sinun tarvitsee vain istua alas ja rentoutua samalla kun olet hämmästynyt Marina Bay Sandsin loistosta.

 

8. Sentosa

 

Nauti ilmaisista nähtävyyksistä, kuten avoimesta kaksikerroksisesta bussimatkasta, Animal & Bird Encounters -tapahtumasta ja auringonotosta Sentosan koskemattomilla rannoilla. Pääset Resorts World Sentosaan ilmaiseksi nousemalla Universal Studios Singaporen tarjoamaan sukkulaan Orchard Roadin tai Bencoolen/Marina-alueen hotelleissa.

 

9. Juhlat ja upea ilotulitus

 

Paras aika vierailla Singaporessa on epäilemättä festivaalin aikana. Ilmaisia ​​tapahtumia ja aktiviteetteja on runsaasti. NYE:nä tai Singaporen kansallispäivänä 9. elokuuta saat nähdä upeita ilotulitteita Marina Bayssa.

 

10. Roaming Pulau Ubinissa

 

Luonnonystävät rakastavat Pulau Ubinia - Singaporen maalaismaista saarta. Se on kuin matka ajassa taaksepäin, koska siellä on edelleen maaseutukyliä. Vieraile ainutlaatuisessa Chek Jawassa (ilmainen sisäänpääsy) - valtavalla kosteikolla, joka on korallien, kalojen ja muun meren eläimen koti.

 

Gillman Barracks SG11. Inspiroidu Gillman Barracksissa

 

Gillman Barracks on Singaporen uusin nykytaiteen paikka. Tässä entisessä armeijan leirissä on 13 galleriaa siirtomaavallan aikaisissa rakennuksissa. Sisäänpääsy on ilmainen.

 

12. Matka Haw Par Villaan

 

Kiinan legendoihin ja mytologiaan? Vieraile sitten Haw Par Villassa, värikkäässä teemapuistossa, jossa yli 150 dioraamaa kuvaa kohtauksia kuuluisista kiinalaisista tarinoista.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Singaporessa

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Singaporessa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Singapore matkaasi vartenHanki opas