Luke Millington Drake ja Darren Burn

Luke Millington-Drake komediatähteen löytämisestä, Keira Knightley ja Nigella Lawson

Luke Millington-Drake on kerännyt varsin vaikuttavan seuraajan Instagramissa ja Tiktokissa.

Luke Millington-Drake on kerännyt varsin vaikuttavan seuran Instagram ja TikTok. Jos et ole vielä löytänyt hänen Keira Knightley -esityksiään, jäät ehdottomasti paitsi. He ovat niin paikallaan, että he levisivät yhdessä yössä. Hän onnistuu vangitsemaan hänen olemuksensa hellästi, olipa luonnos kuinka absurdi tahansa. Myös Nigella Lawson, Hugh Grant ja Luken omat vanhemmat ovat tulleet osaksi hänen ohjelmistoaan.

Luke varttui Isossa-Britanniassa, mutta hän on asunut siellä Los Angeles lähes kuuden vuoden ajan. Ensimmäisessä suuressa haastattelussaan Luke keskustelee päätoimittajamme Darren Burnin kanssa hänen nopeasta nousustaan ​​sosiaalisessa mediassa, komediasta ja monista muista aiheista.

Luke julkaisi ensimmäisen sosiaalisen median videonsa lokakuussa 2020 perheenjäsenen töksähdyksen jälkeen. "Veljeni sanoi minulle, että minun pitäisi tehdä TikTok. En uskonut olevani tarpeeksi siisti TikTokille, mutta aloin vilkaista sitä. Yksi videoista koski amerikkalaisia ​​ja Britannian kulttuurieroja, ja sitten kokeilin vaikutelmia, kuten Keira. Se oli yritys ja erehdystä. Mutta olen järkyttynyt sen nopeudesta!"

"Teen myös vaikutelmia veljestäni, vaikka ne eivät kuulostakaan häneltä: se on vain sitä, mitä kuulen päässäni."

Sekä hänen TikTok- että Instagram-seurauksensa nousivat satoihin tuhansiin seuraajiin hyvin lyhyessä ajassa, kun hänen viestinsä yleistyivät.

 

Katso koko haastattelu

 

 

 

 

 

Keira Knightley

 

Tunnetuin vaikutelma, jonka hän tekee, on Keira Knightley. "Olemme niin tottuneet näkemään Keiran aikakauden draamoissa tai korkean konseptin dramaattisissa rooleissa. Emme ole tottuneet näkemään häntä Pizza Hutissa. Miten hän tilaisi siellä?" Luonnollisesti Keiralla on vaikeuksia ymmärtää Pizza Hutin tai KFC:n tilaamisen hienompia kohtia. Tuleeko perheen ämpäri oikeaan ämpäriin? Hän pelaa skenaarion hilpeästi. Hänen mielestään valkoinen neulottu kilpikonnakaula oli ihanteellinen asu Keiralle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso tämä viesti Instagramissa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luke Millington-Drake (@lukemillingtondrake) jakama viesti

 

 

 

 

 

 

 

Lontoosta LA

 

Luken angloamerikkalainen kasvatus auttoi muotoilemaan hänen komediaansa. Hänen britti-isänsä tapasi amerikkalaisen äitinsä hänen työskennellessään Yhdysvalloissa. Luke varttui hienon englantilaisen isän ja keskilännestä kotoisin olevan äidin kulttuurien yhteentörmäyksessä. Niiden välisen dynamiikan tarkkaileminen on tarjonnut hänelle runsaasti koomista inspiraatiota.

Luke muutti Iowaan Lontoosta opiskelemaan. Hän jopa liittyi veljeskuntaan - "se oli kokoamerikkalainen kokemus." Jälleen kerran hänelle annettiin tilaisuus tarkkailla. "Katsoin kuinka amerikkalaiset käyttäytyvät, heidän kehonkieltään, kuinka he puhuivat toisilleen. En tajunnut, mutta nauhoitin kaiken." Tästä kaikesta olisi hyötyä, kun hän aloitti komediauransa verkossa.

 

Kuuntele podcastina

 

Kuuntele Apple Podcastien kautta Kuuntele Google Podcasteissa Kuuntele Spotifydästä

 

Komedian taidetta

 

Hänen komedialeikkeillään on todellista välittömyyttä - siksi ne toimivat sosiaalisessa mediassa. "Kun ihmiset rullaavat loputtomasti, sinun on tarjottava jotain hyvää, jotta heidän huomionsa pysyy koko minuutin ajan. Sen on myös laskeuduttava hyvin nopeasti - sinulla ei ole paljon aikaa perustaa kohtausta." Voisiko hän laajentaa nämä luonnokset pidempään muotoon?

"Minun harjoitteluni on sketsikomedia. Olen tottunut kirjoittamaan neljästä viiteen sivua sketsille ja työskentelemään sen naurun eteen. Työskentelen projekteissa päästäkseni itseni täysimittaisiin hahmoesityksiin." Varsinkin teatterissa, jonne hän palaa innokkaasti lukituksen jälkeen. Hänen hahmonsa saavat todennäköisesti uuden ulottuvuuden live-yleisön kanssa.

Luken koulutus on nähnyt hänet viettäneen paljon aikaa The Groundlingsissa - impro- ja sketsikomediaryhmässä Los Angelesissa. Entinen aluna sisältää Kaasot kirjailijat Kristen Wiig ja Annie Mumolo sekä heidän näyttelijättoverinsa Melissa McCarthy ja Maya Rudolph.

Lukelle on tärkeää, etteivät hänen esiintymisensä johda julmuuteen. Voit kertoa, että hän kunnioittaa Keiraa - ja hänen äitiään! "Kunnioitan suunnattomasti Keira Knightleyä. Hänen elokuviensa katsominen oli eräänlaista eskapismin muotoa, kun olin lapsi. Ajattelin vain, että hänessä oli jotain niin magneettista... Siksi otan enemmän hölynpölyyn. . Puhdasta huumoria, voisi sanoa. Jos lähdet jonkun perään pilkkaamaan häntä, se on erittäin matala rima. Jos voit ansaita naurun olemalla älykkäämpi etkä käytä matalaa rimmaa, ansaitset sen naurun todella."

 

UK vs USA komedia

 

Hän mainitsi Ab Fabin yhdeksi suurimmista sarjakuvan inspiroijistaan ​​- hyvin brittiläinen show, mutta suosittu maailmanlaajuisesti. Iso-Britannian huumori toimii hyvin Amerikassa, ei vähiten Luken huumori. Mitä mieltä hän on brittiläisen komedian ainutlaatuisesta luonteesta? "Olemme omituisten hahmojen maa ja elämme kaikki tässä pienessä tilassa yhdessä. Siellä on enemmän tilaa kokeelliselle ja työntää hahmoja. Amerikkalaiset ovat tottuneet näkemään upeita englantilaisia ​​aikakauden näytelmissä. Näkemään upeiden ihmisten olevan avoimesti typerys voi toimia amerikkalaisille - esität heille toisen version siitä, kuinka tyylikkäät ihmiset voivat käyttäytyä."

 

Onko Keira tai Nigella nähnyt Luken luonnoksia?

 

Luonnollisesti Nigella Lawson on hahmo, johon hän vetoaa, eikä vähiten hänen "mikroaaltouuni"-ääntämisensä! Hänestä on myös tullut yksi Luke Millington-Draken päähenkilöistä. Hän tekee luonnoksen, jossa hän kuvittelee hänen sanovan muita asioita - "mee-cro-wa-vay" todellakin!

Joten suuri kysymys: onko Keira nähnyt vaikutelmansa? "En voi vahvistaa enkä kiistää, onko hän nähnyt sen. Olen kuullut huhuja, että ehkä, vain ehkä. Mutta en voi seurata leivänmuruja saadakseni vahvistuksen. Luulen, että menettäisin sen, jos hän näkisi. Toivon, että jos hän on nähnyt sen, hän nauraa."

Mutta yksi hänen idoleistaan, joka on nähnyt hänen töitään, on megatähti Jennifer Coolidge, joka tunnetaan roolistaan ​​Stiflerin äitinä American Pie -elokuvassa ja myös rooleistaan ​​Legally Blonde -elokuvassa sekä vierailevana Friendsissä. "Heitin puhelimeni huoneen poikki. En voinut uskoa sitä. Hän on ehdoton ikoni silmissäni. Se, että hän näki sen, piti siitä ja jakoi sen ja kommentoi sitä, olin aivan innoissani. [Jenniferin kanssa ] uskot todella katsomaasi henkilöä, joten hän ansaitsee kaikki naurunsa."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso tämä viesti Instagramissa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luke Millington-Drake (@lukemillingtondrake) jakama viesti

 

 

 

 

 

 

 

Monimuotoisuutta, matkustamista ja kosimista Yosemiten kansallispuistossa

 

Pyysimme Lukelta hänen näkemyksiään monimuotoisuudesta ja LGBTQ+:sta komediassa: "Tuntuu siltä, ​​että olemme vasta alussa, jotta voimme siirtyä valtavirtaan. Drag Racen kaltaiset ohjelmat näyttävät meidät eri valossa. Tarinojemme kertominen on tärkeää. haluaisin ihmisten vetäytyvän puoleensa ideoideni, ei seksuaalisuuteni takia. Mutta ymmärrän myös, että ne kulkevat käsi kädessä juuri nyt ja uskon, että selvitämme osan, joka saattaa tuntua hieman mutaiselta juuri nyt , mutta uskon, että pääsemme perille. On jännittävää aikaa tehdä sitä, mitä teen."

Luonnollisesti puhuimme matkustamisesta ja kysyimme, missä ovat Luken suosikkipaikat? "Lempipaikkani maailmassa on Yosemiten kansallispuisto. Nykyinen sulhaseni vei minut sinne. Se on suosikkipaikkamme. Koitin häntä viime vuonna puistossa ja se oli hienoa, koska siellä ei ollut ketään COVIDin takia!"

Entä hänen bucket-listansa? "En ole koskaan käynyt Italiassa, mikä on kauheaa! Haluan todella mennä myös Uuteen-Seelantiin."

Mitä seuraavaksi? "Työstän käsikirjoitusta, tv-sarjaideoita, kehitän hahmojani ja etsin heille paikkoja. Ja vain töihin. Haluan olla toimiva näyttelijä. Haluan vain jatkaa ja nähdä, mihin pystyn . COVID on opettanut meille, että sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu."

Seuraa Lukea Instagram ja TikTok.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Los Angelesissa

Selaa valikoimaa retkiä Los Angelesissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Los Angeles matkaasi vartenHanki opas