Michael & Matt

Michael ja Matt matkustavat ympäri maailmaa homomiehinä

Matkustaa maailmaa Michaelin ja Mattin kanssa

Michael ja Matt tapasivat Youtuben kautta vuonna 2013. He kuvailevat itseään "kahdeksi matkustamisesta kiinnostuneeksi aviomieheksi Portlandista, Oregonista".

Matt julkaisi ilmestyvän videon ja vuotta myöhemmin Michael lähetti vastauksen. Michael asui Nebraskassa tai "USA:n kuolleessa keskustassa", kuten hän sitä kutsui. Hän lensi kohteeseen Seattle tapaamaan Mattin ensimmäistä kertaa.

Oltuaan neljä vuotta Nebraskassa he muuttivat Portland. Kuten Matt sanoo: "Me tulimme nollasta sataan todella nopeasti. Ensimmäinen vaikutelma toisistamme oli ulostulotarinamme. Olimme melko samankaltaisissa tilanteissa. Meillä molemmilla oli uskonnollinen tausta kasvaessamme. Michael oli tulossa hammaslääkärikouluun ja Olin hakemassa lääketieteelliseen korkeakouluun."

Michael & Matt

Matt oli jo saavuttanut läsnäolonsa Youtubessa, mutta Michael oli huolissaan siitä, että hänestä tulee liian näkyvä sosiaalisessa mediassa ennen kuin hän astui ammattimaailmaan. Eivätkö ihmiset palkkaa sinua, jos he näkevät jotain, josta he eivät pidä? Hän on sittemmin ymmärtänyt, että sosiaalinen media ei estä sinua työelämässäsi: "Ellet tee vain Vain faneja!"

tulossa ulos

Mitä neuvoja he antaisivat konservatiivisemman taustan ihmisille? "Turvallisuus on ykkösprioriteetti. Joten jos ei ole turvallista tulla ulos, suojele itseäsi. On tärkeää ymmärtää, että kuplasi ulkopuolella sinut voidaan hyväksyä. Voit löytää toivoa myös verkosta. Voit löytää muita samanlaisissa olosuhteissa olevia ihmisiä jakamalla tarinoita ja mahdollisuus olla avoin."

Katso koko haastattelu

Miten menestyt sosiaalisessa mediassa?

He ovat keränneet paljon seuraajia verkossa. Onko kaava? "Hulluuttamiseen täytyy olla jokin menetelmä. Tämä liittyy viimeiseen kysymykseen. Kuinka löytää yhteisö, kun tuntuu, ettet pääse ulos?" Mattille tämä tapahtui lukiossa: "Olin XNUMX-vuotias, Youtube oli uusi, eikä siitä ollut paljon puhetta. Etsin tapaa tehdä videoita Myspaceen. Näin ihmisten tekevän videoblogeja ja menin jäniksi Löysin kaltaisiani ihmisiä, jotka tekivät sitä, ja monet heistä olivat myös suljettuja. Tein syviä yhteyksiä varhain. Ne kukoistuivat. Näen ihmisten, kuten Tyler Oakley, tekevän mahtavia asioita. Olemme tehneet Youtubea vuosia ja vuosia ."

He myös muuttivat päälle Instagram ja TikTok kun uudet alustat syntyivät. "Jos et julkaise sisältöä säännöllisesti, et kasva. Ihmiset ovat myös kiinnostuneita näkemään homoparin elävän elämäänsä. Se on yleisö, jota hyödynsimme. Voit mennä muotiin tai matkustamaan jne. Kun olet olet löytänyt sen markkinaraon, sinun on myös löydettävä siitä ilo. Jos et, ei ole helppoa saada ihmisiä lähtemään matkalle kanssasi. Internet on myös aitouden testi. Jos julkaiset jotain, ihmiset näkevät sen läpi . Onko tämä henkilö aito vai onko tämä napsautussyötti?"

Matt välttää Clubhousea ja Snapchatia, koska hän ei pidä niiden käytöstä. Tämä on varmasti avainasemassa, jos haluat lanseerata itsesi sosiaalisessa mediassa: löydä alusta, josta pidät ja pysy aitoina. Älä tanssi ympäriinsä Tiktokissa, ellet todella halua. Et voi teeskennellä sitä ennen kuin teet sen sosiaalisessa mediassa.

"Olen aina käyttänyt Internetiä purkamiseen, ajatusten prosessoimiseen ja ideoiden pomppimiseen toisista ihmisistä. Sieltä saan inspiraatiota. Minulla on kaikki nämä ajatukset ja minun on laitettava ne pois tai räjähdän."

Michael & Matt

Kuuntele podcastina

Kuuntele Apple Podcastien kautta Kuuntele Google Podcasteissa Kuuntele Spotifydästä

Yön vaellus Chiang Maissa

Matkailulla on ollut suuri osa sekä Michaelin että Mattin elämässä. Mattin matkat opettivat hänelle monia asioita, ei vähiten rakastamaan Portlandia, hänen kotikaupunkiaan. Ennen matkaansa hän ajatteli, että se oli maailman tylsin paikka. Maailman näkeminen antoi hänelle mahdollisuuden nähdä sen todellisen arvon. Vaikka monilla amerikkalaisilla ei ole passia, määrä on paljon suurempi LGBT+-amerikkalaisten keskuudessa.

Heillä oli omansa homo häämatka Thaimaassa. "Kävimme kesäkuussa – Thaimaassa on erittäin kuuma kesäkuussa! Rakastan nousta koneesta ja tunnen olevani eri maailmassa." He olivat matkustaneet ympäri Eurooppaa ja Etelä-Amerikkaa ennen häämatkaa, mutta Thaimaa oli jotain muuta.

Matt varasi suurimman osan matkasta ja Michael huomasi, hieman kauhukseen, että yön yli tapahtuva vaellus Chiang Mai tapahtuisi. Se oli pieni kiertue, jota johti paikallinen. Kesäkuu on sadekausi, joten satoi koko yön. He nousivat pieneen kuorma-autoon ja ajoivat muutaman tunnin. Heillä oli viisi minuuttia aikaa ostaa tarvikkeita torilla. Vaellus alkoi riisipellolla. Heillä oli yksi sateenvarjo välissä ja he käyttivät roskapussia ponchona. Heidän täytyi taistella vuotoja vastaan ​​seitsemän tunnin vaelluksen aikana. Kukkulan huipulla heitä tervehtivät upeat näkymät, mutta siellä oli vain sumua, joten he eivät nähneet mitään.

Vaikka vaellus oli melko villi kokemus, he pitävät sitä ajatellen onnistuneena. Se on tarina, jota et ainakaan unohda. Parina matkustaessa joutuu tekemään kompromisseja – jopa seitsemän tunnin yövaelluksia.

Säiliön kohteet

Ehkä yllättävin kohde, johon he putosivat, on Skotlanti. Lukuun ottamatta Mattin ruokamyrkytyskokemusta ensimmäisellä matkallaan (grillattu merikrotti!), he ovat nauttineet suuresti Britannian pohjoisimmasta osasta. Skotlanti "oli kuin satukirjasta revitty sivu."

Heidän suosikki vuosittainen kohde on Puerto Vallarta. Portlandista on suora lento, joten sinne on helppo päästä. Siellä on myös valtava homoskene ja se on aidommin meksikolainen kuin monet muut turistipaikat - kuten esim. Cancun. Voit lähteä veneretkille, tutkia ruokaelämää ja jopa lähteä retkelle viidakkoon.

He vierailivat äskettäin New Orleans ja antaa joitain suosituksia. Bourbon St voi olla melko hektinen, mutta keskustassa on paljon nähtävää. Voit myös kokeilla pyöräretkeä ja tutustua New Orleansin historiaan: voodoon, jazzin ja Mardi Grasin kotikaupunkiin. Lopuksi kysyimme, minne he haluavat mennä seuraavaksi.

Michaelin bucket-lista: Australia ja Uusi Seelanti

Paikka jossa kannattaa käydä uudelleen: Japani

Mattin bucket list: Intia

Paikka jossa kannattaa käydä uudelleen: Salamanca

Seuraa Michaelia ja Mattia Instagram tai osoitteesta MichaelAndMatt.com.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Chiang Maissa

Selaa yhteistyökumppaneidemme Chiang Main retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Chiang Mai matkaasi vartenHanki opas