Shoppaile Bangkokiin asti

Shoppaile Bangkokiin asti

Vierailetko Bangkokissa? Ota sitten mukaan ylimääräinen pukulaukku. Tarvitset sitä, koska Bangkokissa on Aasian suurimpia ostoskeskuksia.

Thaimaassa on kaksi kilpailevaa kauppakeskusoperaattoria – Central ja Mall Group. Kilpailu ei ole missään kovempaa kuin Bangkokin keskustassa, jossa molempien lippulaivakeskukset sijaitsevat – vain ja ehkä parhaiten thaimaalaisen temppelin erottamana. Rauhallisen ja hiljaisen heijastuksen kaistale kilpailevien jättiläisten välillä.  

Mall Groupin Siam Paragon on molemmista loistavin, ja se keskittyy huippuluokan eurooppalaisiin brändeihin (Louis Vuitton, Prada jne.), huonekaluihin ja superautojen esittelytiloihin, joista Rolls Royce on uusin lisäys.

Ulkoilmaaukiolla, jossa on häikäisevät jättimäiset mainosnäytöt, on hiljattain kunnostettu ja nyt äärimmäisen siisti Siam Center, jossa on trendikkäitä kansainvälisiä katubrändejä (kuten Superdry), maailmanlaajuisia urheiluvaatemerkkien lippulaivamyymälöitä sekä paikallisia thaimaalaisia ​​muotibrändejä.

Skywalk yhdistää Keski-ryhmän laajan CentralWorld – täydellinen kahdella tavaratalolla ja kaikilla kuviteltavissa olevilla pääkauppiailla, omalla ulkotorilla ja jättimäisillä mainosnäytöillä.

Ruokaa, ruokaa ja muuta ruokaa.

Ruoka on tärkein ominaisuus kaikissa ostoskeskuksissa, ja se houkuttelee lähes jatkuvasti kuluttajia klo 10–10, 7 päivää viikossa. Valikoima on loputon huippuluokan kansainvälisistä supermarketeista ruokakentille ja kaikkiin mahdollisiin ravintoloihin – McDonaldsista ja Starbucksista thaimaalaisten, kiinalaisten, korealaisten ja japanilaisten ravintoloiden valikoimaan halvoista ja iloisista kalliisiin ja eliittiin.

Ostoskeskukset eivät ole vain ostoksia varten.

Molemmissa suurissa ostoskeskuksissa on usean salin elokuvateattereita, kuntosaleja ja tapahtumatiloja. Suurista vierekkäisistä aukioista tulee usein paikkoja monimutkaisemmille tuotelanseerauksille ja erikoistapahtumille, kuten muotinäytöksille. Ne ovat myös näyttämö joillekin kaupungin suurimmista festivaalitapahtumista – mikään ei ole sen ylellisempi, puhumattakaan räikeästä, kuin vuosittaiset joulunäytökset, jotka ilmestyvät marraskuun puolivälissä ja pysyvät ainakin tammikuun loppuun asti.

Royal Paragon Hall isännöi kaikkea popista Royal tribute -konserteihin ja jopa isännöi Fatboy Slim -keikkaa pari vuotta sitten. CentralWorldissä, jota ei koskaan korosteta, on suuri hotellikonferenssipaikka, ja se on isännöinyt suurimman (ja joitakin parhaista) gCircuit homotanssijuhlia, jotka pidettiin Songkranin, thaimaalaisen uudenvuoden, aikana.

Se kaikki on kaukana sellaisesta kaupungista Lontoo jossa suuntaat vaistomaisesti eri puolille piiriä erityyppistä viihdettä varten. En aio tehdä arviota siitä, mikä on paras. Jos olet tulossa Bangkokiin, Singaporeen tai muihin Aasian suuriin kaupunkeihin Euroopasta, jätä vain vaikutelmasi ostoskeskuksesta kotona villapuseroineen ja tutki ja nauti aasialaisesta ostoskeskuksesta.

Napsauta tätä saadaksesi täydelliset tiedot, mukaan lukien kartat kaikista Bangkokin tärkeimmistä ostoskeskuksista.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Bangkokissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Bangkokissa olevia retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Bangkok matkaasi vartenHanki opas