Phuket

Thaimaan parhaat juhlien jälkeiset rannat

Haluatko rentoutua rannalla suuren juhlaviikonlopun jälkeen?

Joka kesä paikalle saapuu tuhansia homojuhlavieraita ympäri maailmaa, erityisesti Aasiasta Thaimaa liittyä gCircuit Songkran -tanssifestivaali joka tapahtuu vuonna Bangkok huhtikuun puolivälissä. Jotkut vierailijat joutuvat lentää takaisin kotiin seuraavana päivänä, kun taas toisilla on varaa pidempään lomaan.

Jos et ole täysin hukassa ja pysty tuskin liikkumaan, sinun kannattaa harkita maiseman vaihtamista. Sen sijaan, että pysyisi kurissasi Bangkok hotelli huone, miksi et menisi jonnekin rannalle, kuuntele meren ääniä, siemaili kookosmehua ja nauti auringonlaskusta?

Jos tämä kuulostaa hyvältä tavalta toipua juhlakrapulasta, tässä on joitain Thaimaan parhaista rantakohteista:

Pattaya toimitukselle 2Pikakorjaus

Pattaya ja sen rannoilla ei ehkä ole kaikkein rauhoittava vaikutus, mutta se on Bangkokin lähin gay-rantakohde - vain noin tunnin ajomatkan päässä. On useita homobaarejatanssiklubitsaunat, hierontakylpylöitä Pattayassa (jos olet edelleen tuulella minkäänlaiseen ihmisvuorovaikutukseen tai homotoimintaan). Pysy yhdessä mukavista Luxury Hotels Pattayassa jos haluat enemmän yksityisyyttä.

Sama toimitukselle 2Homo-suosikki

Trooppinen saari Koh Samet on täydellinen vaihtoehto, jos et haittaa 4 tunnin työmatka Bangkokista. Rannoilla on pehmeää hiekkaa, kauniit näkymät ja rento tunnelma. Sametin lomakeskukset ovat erittäin homoystävällisiä. Loistava paikka käydä yksin tai ystävien kanssa.

Hua Hin toimitukselle 3Täydentäjä

Ne, jotka juhlivat liikaa ja söivät liian vähän, voivat kokea juhlien jälkeistä nälkää. Rantakohdekaupunki Hua Hin, myös noin 4 tunnin ajomatkan päässä Bangkokista, on loistava paikka tyydyttää ruokahaluasi ja tankata energiaasi kaikenlaisella herkullisella ruoalla. Ranta täällä ei ole yhtä kaunis kuin Samet, mutta siellä on monia muita upeita hotelleja ja huviloita joista valita - huvilatyylisiä lomakohteita, joissa on oma uima-allas, suositellaan voimakkaasti.

Samui toimitukselle 1No-Brainer

Koska olit "lentänyt" tuntikausia klubeilla, toisen lennon ei pitäisi olla haittaa. Tunnin lento Bangkokista vie sinut jompaankumpaan Samui or Phuket. Molemmilla saarilla on upeita rantoja. Jos olet yöpynyt tietyllä rannalla, kokeile toista (tai pidä kiinni siitä, mistä pidät).

Samuilla on hienoja hotellit luettuna W Perääntyä. Homoelämä on täällä rennompaa ja paljon pienempiä kuin Phuketissa. Jos menet Phuketiin ja haluat tutustua sen homo-yöelämään, yövy a hotelli Patongissa ei ole huono idea.

Koh Kood pääkirjoitukselleKaukana ja kaukana

Jos aivoissasi on jäljellä serotoniinia, saatat olla mieliala jollekin muulle. Harkitse vähemmän suosittuja rantasaaria, kuten Koh Chang, Koh Tao, Koh Lipe or Koh Kood. Matka-aika on pidempi (jopa 6 tai 8 tuntia) kuljetusaikatauluistasi riippuen. Jonkin verran odottelua ja kävelyä tarvitaan; ja mitä pidemmälle menet, sitä vähemmän kätevä ja mukava se on. Varmista siis, että olet valmis sellaiseen seikkailuun.

Muista ottaa aurinkolasit mukaan ja levittää aurinkovoidetta joka tapauksessa. Hyvää paranemista!

Päivitetty viimeksi: maaliskuu 25, 2017

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Bangkokissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Bangkokissa olevia retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Bangkok matkaasi vartenHanki opas

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli