Paras katuruoka Bangkokissa

Paras katuruoka Bangkokissa

Bangkok on maailmankuulu katuruoastaan.

Sieltä voi löytää melkein mitä tahansa Bangkok, sinun täytyy vain etsiä se. Koskee myös keittiötä! Bangkok on laaja, vilkas kaupunki, jossa on monipuolinen väestö. Se on myös tietyillä mittareilla maailman vierailluin kaupunki. Keittiö on aivan yhtä monipuolinen kuin voit odottaa. Se on myös täynnä väriä ja makua.

Bangkokissa on yksi maailman parhaista katuruokaskeneistä. Monissa länsimaisissa kaupungeissa katuruoka on ylihinnoiteltua ja hieman tylsää. Ja kun sanomme tylsää, tarkoitamme voileipiä. Niin paljon voileipiä! Bangkokissa voit ostaa höyryävän kulhon herkullista ruokaa lähes tyhjästä.

Travel Gay aloitti elämänsä homooppaana Bangkokissa. Kaksi perustajistamme ovat paikallisia, joten meillä on sisäpiiriopas Bangkokin parhaasta katuruokasta. Voit ostaa katuruokaa kaikkialta Bangkokissa, joten lue eteenpäin, jos haluat kokea parasta.

Chinatown Yaowarat -katuruokaa

 

Chinatown Yaowarat -katuruokaa

 

Erinomainen osa Chinatownia, Yaowarat on täynnä katuruokamyyjiä. Täällä voi olla hyvin kiireistä - kaikki etsivät katuruokaa! Jos suuntaat sinne aikaisemmin päivällä, jonot ovat paremmin hallittavissa. Tahmea mangoriisi ja pad thai ovat aina hyviä valintoja.

Samran Rat -katuruokaa

 

Samran Rat -katuruokaa

 

Samran Rat on tärkeä kulinaarinen keskus Bangkokissa ja loistava paikka kokeilla katuruokaa. Täältä löydät Jae Fai -ravintolan, joka on Thaimaan ensimmäinen Michelin-tähdellä palkittu katuruoka ja muuta perinteistä thaimaalaista/kiinalaista ruokaa. Se on melko lähellä Bangkokin kaupungintaloa.

Raan Jay Fai on jonkinlainen instituutio. Se on niin hyvä, että sillä on Michelin-tähti, ja se esitettiin Netflixin dokumentissa nimeltä Street Food. Rapu-omeletti on kuuluisa syystä. Tämä paikka on melkein liian hyvä - ulkopuolella on aina pitkät jonot. Et voi varata pöytää, joten tule vain paikalle ja toivo, ettei jono ole liian pitkä. Lähistöllä on monia laitoksia, jos et saa paikkaa Jay Faista.

Rot Fai -katuruokaa

 

Rot Fai -katuruokaa

 

Rot Fain yömarkkinat ovat tutustumisen arvoisia. Se on ulkoilmabasaari, jossa myydään laaja valikoima esineitä. Antiikki- ja vintage-harrastajat pärjäävät täällä hyvin! Löydät sen Seacon Square -ostoskeskuksen takaa. Siellä on parasta saada taksi. Löydät Rot Faista runsaasti katuruokaa, mukaan lukien kiertelevää grilliruokaa ja edullisia cocktaileja.

Jae Aun Bua Loy Nam Khing

 

Jae Aun Bua Loy Nam Khing

 

Älä missaa tätä paikkaa, jos sinulla on makea hammas. Se sijaitsee Chinatownissa. Erikoisuutena on bua loy nam khing. Näistä makeista riisijauhomyytistä tulee todennäköisesti uusi suosikkijälkiruokasi. Ne täytetään mustalla seesamivoita ja tulevat kylpemään inkiväärivedessä. Liian hyvä jättää väliin.

Som Tam Jay Niin

 

Som Tam Jay Niin

 

Jos olet Silomin bisnesalueella ja pidät katuruokasta, suuntaa Som Tam Jay Soon. Se sijaitsee hieman hiljaisemman kadun varrella, mutta se on silti kiireinen lounaalla. Tämä on ihanteellinen valinta, jos pidät ruoastasi tulisena. Ruokalista on thai, mutta voit keskustella tarjonnasta englanniksi. Erikoisruokalaji on som tam.

 

Onko katuruoka turvallista Bangkokissa?

 

Suurin osa tulee olemaan, mutta poikkeuksiakin on tietysti – ovelia ruokapaikkoja löytyy kaikkialta maailmasta! Yksi Bangkokista katuruoan ostamisen etu on, että se kypsennetään aivan edessäsi, mikä antaa sinulle käsityksen hygieniaoloista. Soita itse. Jos näet hämmentävän näköisen ruokakojun, jossa ei ole ihmisiä ulkona, jätä se väliin. Jos näet pitkän jonon tyytyväisiä asiakkaita ulkopuolella, se osoitti, että olet löytänyt suositun ja hyvämaineisen toimipaikan.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Bangkokissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Bangkokissa olevia retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Bangkok matkaasi vartenHanki opas