Guatepe

Nähtävyyksiä Medellínissä

Medellin on nousussa oleva kaupunki

Yksi, kaksi, cha cha cha… tervetuloa Medelliniin. Kolumbian toisesta kaupungista on tullut yhä suositumpi matkailukohde. Sitä pidettiin aikoinaan Kolumbian huumepäälliköiden yksityisenä valtakuntana. Medellin nousi feeniksin kaltaiseksi huumesodista ja siitä tuli merkittävä taloudellinen ja kulttuurinen keskus. Se on erittäin tervetullutta yrittäjille.

Medellíniä ympäröivät Andit Aburran laaksossa. Se on erittäin silmiinpistävä asetus. Medellin on kehittynyt nopeasti. Se on kovasti nousussa oleva kaupunki. Se löytää myös uuden identiteetin populaarikulttuurista, joka on erillään sen menneisyydestä: Madonnan ja Medellínin syntyperäinen Maluma lauloi dueton kaupungista vuonna 2019. Nyt on hyvä aika vierailla, sillä kaupunki on edelleen säilyttänyt omituisen, haalistunut viehätyksensä. Medellinistä tulee todennäköisesti tulevina vuosina hentrimpi.

Medellin

Boteron aukio

Medellinin vanhassakaupungissa sijaitseva Plaza Botero on suuri puisto Antioquian museon vieressä. Siinä on 23 Fernando Botero Angulon veistosta. Hän on Medellinin paikallinen ja hän on luultavasti Latinalaisen Amerikan tunnetuin elävä taiteilija. Hänen veistoksensa kuvaavat ihmisiä isommalta puolelta ja yhdistävät heidät joihinkin vanhimpiin säilyneisiin taideteoksiin - mieleen tulevat varhaiset kuvaukset äitiluonnosta. Hän on omaperäinen kolumbialainen taiteilija.

Suuntaa itse museoon ja löydä monia muita Boteron taideteoksia. Näet monia hienoimpia kolumbialaisia ​​nykytaideteoksia Antioquian museossa, mukaan lukien Pedro Nel Gomez Agudelon seinämaalaukset.

Medellin

Kaupunki

Yksi Medellinin suosituimmista alueista erityisesti turistien keskuudessa, täältä löydät suurimman osan kaupungin yöelämästä. Medellinistä on tullut hipsterimagneetti. Loppujen lopuksi se on siistiä, se on vuoristossa, kahvi on hyvää ja se on tavallaan ärtyisä. Näet monia hipsteriseikkailijoita El Pobladossa.

Se on kaupungin turistiystävällisin osa, joten se on hyvä paikka aloittaa seikkailu Medellínissä. Löydät joitain Medellinin parhaat hotellit El Pobladossa ravintoloista, putiikeista ja ostoskeskuksista puhumattakaan. Se on kaupungin länsimaalaisin osa.

Medellin · Baarit

Tutustu Medellinin homobaareihin

Suurin osa Medellinin homobaareista löytyy El Pobladosta. Baari Chiquita on hyvä paikka aloittaa homo-iltasi Medellinissä. Siinä on värikäs, leiriläinen sisustus. Voit nauttia drinkin terassilla ja pitää silmällä kuumia - Kolumbiassa niitä on niin paljon.

Donde Aquellos on myös hyvä valinta, varsinkin jos haluat vetää. Se on avoinna joka päivä, kun taas Bar Chiquita on avoinna vain keskiviikosta lauantaihin. On kolme homoklubit Medellínissä - Tapahtumat ja aukioloajat voivat vaihdella, joten tarkista niiden sosiaaliset tapahtumat.

Guatepe

Guatepe

Vaikka ei itse Medellinissä, Guatepe on vain 44 km:n päässä ja sinne pääsee helposti bussilla tai taksilla. Se kannattaa tehdä varhain aamulla päiväretki. Guatepe on värikäs kolumbialainen kaupunki. Se huokuu charmia. Haluat ehdottomasti viettää Instagram-hetken Guatepessa.

Rakennukset on maalattu sateenkaaren väreillä - kaikki on melko leiriä. Nauti kupillinen vahvaa kahvia aukiolla ja katso ihmisiä. Se on loistava paikka nauttia hitaammasta elämäntahdista. Voit tehdä päiväretken ja suunnata takaisin Medelliniin. Kannattaa kuitenkin viettää yö Guatepessa. Koska se on kolumbialaisten suosittu lomakohde, se voi olla hieman kalliimpi.

Arvi Park

Medellinin metro on vaikuttava ja paikalliset ovat ylpeitä siitä. Se on erittäin tehokas ja symboloi Medellinin nousua huumesotien jälkeen. Se rakennettiin vuonna 1994 ja teki kaupungista paljon helpomman. Ihmiset voisivat lähteä naapurustoistaan ​​ja matkustaa helposti ja turvallisesti. Se rohkaisi taloudellista toimintaa.

Voit matkustaa myös metrokaapelilla. Se yhdistää rinteessä olevat asutukset kaupunkiin. Voit ottaa panoraamametroajelun Arvi-puistoon. Se on erittäin luonnonkaunis ajelu kattojen yli. Reitti Medellinistä Arvi-puistoon avattiin vuonna 2010. Puisto on valtava ja sopii hetkeksi hengähdystaukoksi. Se on yksi Medellínin parhaista turistinähtävyyksistä. Voit seurata erilaisia ​​polkuja, mukaan lukien Pre-Hispanic Trail, ja löytää siirtokuntia ennen Espanjan valloitusta. Puiston sisäänkäynnin vieressä on myös markkinat, joihin voit tutustua. Arvi-puistosta voi myös tehdä lounasmatkan Santa Elenan pikkukaupunkiin.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Medellínissä

Selaa valikoimaa retkiä Medellinissä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Medellin matkaasi vartenHanki opas