LA

Tekemistä Länsi-Hollywoodissa

Tutustuminen homojen West Hollywoodiin

West Hollywood on homojen mekka. Se ei ole teknisesti osa Los Angelesin kaupunkia, vaikka sitä pidetään usein esikaupunkina. Se on vain 15 minuutin ajomatkan päässä West Hollywoodista Los Angelesin keskustaan.

LA:n kaupunki on iso ja melko hajautunut. Auton vuokraaminen on varmasti hyvä idea. Pysyminen West Hollywoodissa (WeHo) on myös hyvä veto. Se on loistava tukikohta, josta käsin voit tutustua Los Angelesin piirikunnan ja itse Los Angelesin kohokohtiin.

Länsi-Hollywoodin rajojen sisällä pysytellen sinulla ei ole pulaa tekemistä. Tämä on maailman viihteen pääkaupunki.

Abbey

 

Tutustu West Hollywoodin homoelämään

 

West Hollywoodissa on yksi maailman parhaista homokohtauksista. On arvioitu, että 40 % väestöstä on LGBT+. Sinun täytyy suunnata Palm Springsiin löytääksesi suuremman osan LGBT+-asukkaista.

Abbey on Länsi-Hollywoodin tunnetuin homobaari. Se on luultavasti lopullinen homobaari koko Los Angelesin alueella. Koska tämä on suurelta osin esiintymien kaupunki, näet täällä vakavaa silmänruokaa. Kyse on LA:ssa näkemisestä ja nähdyksi tulemisesta. Homokohtaus ei ole erilainen. Abbey on jakautunut useisiin kerroksiin. Voit suunnata sinne lounaalle iltapäivällä, nauttia cocktailin illalla ja sitten tanssia läpi yön. Gay-illat Länsi-Hollywoodissa alkavat tai päättyvät yleensä tähän.

Joitakin muita WeHo-gay-baareja, joihin sinun kannattaa tutustua, ovat mm fubar Santa Monica Boulevardilla, Rannat WeHo ja Mickyn.

Chateau Marmont

 

Vieraile Chateau Marmontissa

 

Tämä on Hollywood. Täällä on tehty ja murskattu niin monia unelmia. Elokuvat auttoivat luomaan meistä ja muokkaamaan kulttuuriamme, jossa elämme. Chateau Marmont on hotelli, joka ilmentää Hollywoodin henkeä. Sijaitsee Sunset Boulevardilla, se avattiin vuonna 1929 ja siitä tuli pian pahamaineinen. Siitä tuli Hollywoodin eliitin polkupaikka, varsinkin jos heillä ei ollut mitään hyvää. Chateau Marmont on isännöinyt suurimmat tähdet ja villeimmät juhlat Greta Garbosta Britney Spearsiin.

Jos seinät voisivat puhua, tällä hotellilla olisi parhaat tarinat. "Jos joudut vaikeuksiin, tee se Chateau Marmontissa", sanoi Harry Cohn Columbia Picturesistä. Voit yöpyä Chateau Marmontissa, jos sinulla on syvät taskut. Jos se ei onnistu, voit aina poiketa cocktailille ja teeskennellä, että pysyt siellä.

Komediakauppa

 

Katso standupia Comedy Storessa

 

Tämä ei ole tavallinen komediakauppasi. Jotkut komedian suurimmista tähdistä poikkeavat ja tekevät sarjan WeHon Comedy Storessa. Tämä paikka on komedian temppeli. Vaiheita on kolme. Näet monipuolisen valikoiman esiintyjiä viikon jokaisena iltana. Joskus tumbleweed pomppii tuskallisen hitaasti, mutta joskus huomaat katsovasi seuraavaa suurta asiaa amerikkalaisessa komediassa. Hollywoodissa useimmat ihmiset ovat jollain tavalla yhteydessä showbisnekseen. Jos kerrot hyvän vitsin LA:ssa, joku todennäköisesti sanoo: "Sinun pitäisi tehdä komediaa". Kyse on ison ajan lyömisestä.

Sunset Strip

 

Kävele pitkin Sunset Stripiä

 

Löydät täältä joitain maailman lumoavimpia ihmisiä. Sunset Boulevard ulottuu 1.6 mailia. Siellä on niin monia cocktailbaareja, ravintoloita ja historiallisia hotelleja. Glamourin lisäksi löydät reilun annoksen kekseliäisyyttä. Se riippuu todellakin siitä, mitä etsit. Yksi asioista, jotka tekevät WeHosta niin jännittävän, on tunne, että voit löytää melkein mitä tahansa.

Gentrifikaatio pyyhkii pois monia WeHon varjoisampia laitoksia. Mutta aivan kuten Lontoon Soho, kuinka rikas WeHosta tulee, se säilyttää aina vaaran reunan (hyvän valikoiman) ja valtavan LGBT+-väestön.

ONE kansallinen homo- ja lesboarkisto

 

YKSI kansallinen homo- ja lesboarkisto USC-kirjastoissa

 

Sinun on tiedettävä oma tarinasi, ja tämä on paras paikka löytää se. ONE National Gay & Lesbo Archives on planeetan suurin LGBT+-historian arkisto. Jos haluat tutkia LGBT+-historiaa, et löydä parempaa resurssia. Mutta sinun ei tarvitse olla akateeminen vieraillaksesi ONE National Gay & Lesbo Archivesissa. Se isännöi säännöllisiä tapahtumia ja näyttelyitä, joissa tutkitaan kaikki queer-historian osa-alueet.

Kirjakeitto

 

Kirjakeitto

 

Hollywoodin suurin itsenäinen kirjakauppa ja yksi Amerikan suurimmista. Löydät suuria kasoja kirjoja ja lehtiä missä tahansa katsotkin. Odota suosittuja kirjoja ja myös harvinaisia ​​löytöjä. Luonnollisesti suuri osa tarjottavasta materiaalista on Hollywoodiin liittyvien kirjailijoiden kirjoittamia. Tämä on loistava paikka saada hieman hengähdystaukoa kaikesta West Hollywoodin draamasta ja jännityksestä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Los Angelesissa

Selaa valikoimaa retkiä Los Angelesissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Los Angeles matkaasi vartenHanki opas