Queenstown

Jännitystä, ruokaa ja hauskaa Uudessa-Seelannissa

Etsitkö homoseikkailua tai paikkaa siemailla cocktaileja upeassa taustassa? Toimittajamme Kieran Watkins uskoo, että Uusi-Seelanti on oikea paikka sinulle.

Koskemattomat maisemat, viehättävät rannat, ystävällinen yhteisöllinen henki; vain pari asiaa, joista todella rakastan Uusi Seelanti.

Olen äskettäin matkustanut kaivatulla lomalla, ja olin hämmästynyt Uuden-Seelannin ainutlaatuisesta kauneudesta – enkä puhu vain miehistä! Se on todellakin paratiisi, jossa luonto on jätetty koskemattomaksi. Metsät, vuoret ja meri ovat kaikki täynnä elämää ja värejä.

Vaikka se on melko pieni – väkiluku on noin 4.5 miljoonaa –, löydät täältä silti paljon homoja. Vaikka homot ovat melko pieniä verrattuna esimerkiksi Australian kaupunkeihin, monien Uuden-Seelannin kaupunkien rento, suvaitsevainen tunnelma tekee tästä turvallisen ja mukavan maan matkustaa ja tavata miehiä.

Mutta mihin kaupunkiin matkustaa? Tässä on oppaamme Uuden-Seelannin suosituimpiin kaupunkikohteisiin:

 

Kulttuurin ystäville

 

Kotipaikka Uuden-Seelannin parlamentille ja Lord of the Ringsille, Kumisaapas on kaiken omituisen ja historiallisen keskus. Uuden-Seelannin pääkaupungissa on suosittuja matkailukohteita, kuten Wellington Cuba StreetTe Papa Tongarewa, kansallismuseo ja muinainen Wellingtonin köysirata. Suosittu opiskelijoiden ja nuorten, noin 30-vuotiaiden miesten keskuudessa.

 

Pysyä: Hi-tech, putiikki Ohtel on erittäin vaikuttava, sijaitsee lähellä venesatamaa. Vaihtoehtoisesti Novotel Wellington sijaitsee aivan Lambton Quayn, kaupungin tärkeimmän ostosalueen, sydämessä. Hotelli iBis Wellington on toinen, halvempi vaihtoehto keskeytymiseen.

Juoda: Cuba Street on hipsterialue, josta kaikki Wellingtonissa puhuvat. Löydät kaiken täältä; ruokaa, juomaa ja kauppoja. Homoskenen keskipiste, Ivy Baari, sijaitsee täällä. Heidän kabaree-iltansa ja herkulliset cocktailinsa ovat välttämättömiä. Shakkimatti Sauna on vierailun arvoinen, jos haluat enemmän kuin juoman.

 

Jännitystä etsiville

 

Jos rakastat ulkoilua ja haluat tavata lihasmiehiä ja kuumia turisteja, vieraile Queenstown, Uuden-Seelannin jännittävä pääkaupunki. Vuodenajasta riippumatta täällä on paljon tekemistä, mukaan lukien hiihto, melonta ja legendaarinen benjihyppy.

Juoda: Club88 Queenstown, kaupungin tärkein aikuisviihdepaikka. Homoystävällinen. Pysähdy klo Kylpylä herkullisia tapaksia ennen kuin pääset klubille.

Pysyä: - Rees Hotel & Luxury Apartments tarjoaa upeat näkymät Wakatipu-järvelle, kun taas Maisemat sviitit Queenstown sijaitsee kätevästi lähellä kaupungin keskustaa.

 

KaupunkilaisilleAuckland

 

Hotellia ympäröi vesi ja vaikuttava taivaanranta, jonka tunnetuksi teki ikoninen Sky Tower. Auckland Pohjoissaarella on

Uuden-Seelannin suurin kaupunki, suosittu paikka saarelaisten ja matkailijoiden keskuudessa. Löydät täältä paljon homoja, mukaan lukien liikemiehiä ja karhuja.

Juo osoitteessa: twist on uusi homobaari, jossa on go-go-tanssijat ja suuri tanssilattia, vaikkakin hiljaisempi Kotkan baari saattaa olla helpompi tavata ihmisiä. Uuden-Seelannin suurin homosauna, Centurian sauna, sijaitsee kohteessa Auckland. Viikoittaisiin tapahtumiin kuuluvat Orgy Night ja Towels Off – tarvitsemmeko lisää!

Pysy osoitteessa: Langham Auckland on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä homoalueelta; lievästi sanottuna ylellinen majoitusvaihtoehto. Muita suosikkejamme ovat mm Heritage Auckland ja Bianco pois Queen Apartmentsista.

 

ChristchurchLuonnon ystäville

 

Uuden-Seelannin Eteläsaaren suurin kaupunki, Christchurch on kaunis kaupunki luonnon ympäröimänä. Vuoristokävelyistä metsäpolkuihin tutustu villieläimiin, kukkoihin ja muuhun. Täältä löytyy sekoitus vanhempia ja nuorempia miehiä.

Juoda: Christchurchin ainoa homobaari on CRUZ, pitkään toiminut tapahtumapaikka kaupungin keskustassa. Jos haluat tavata miehiä kodikkaammassa paikassa, vieraile Miesystäviä jossa on oleskelutila, leikkihuone ja baari.

Pysyä: George äänestettiin yhdeksi Uuden-Seelannin johtavista boutique-hotelleista; suosikki luksusvaihtoehto. Niille, joilla on budjetti, City Center Motel on hieno vaihtoehto

Mikä on suosikki NZ-kaupunkisi? Twiittaa meille @travelgayAasia

Liity Travel Gay Uutiskirje

Queenstownin parhaat retket

Selaa Queenstownin retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Queenstown matkaasi vartenHanki opas