Boracayn yleiskatsaus

Homo Boracay · Saariopas

Suosituin lomakohde Filippiineillä kauniilla valkoisilla hiekkarannoilla. TripAdvisor arvioi Boracayn kerran "maailman toiseksi parhaaksi rannaksi".

Boracayn yleiskatsaus

Boracay

Tämä pieni trooppinen saari sijaitsee noin tunnin lennon päässä Manilasta, noin 2 km luoteeseen Panay Islandista Filippiineillä.

Boracay tunnetaan parhaiten pitkästä hiekkarannastaan, joka sijaitsee saaren länsirannikolla. Bulabog Beach itäpuolella on hiljaisempi ja vähemmän suosittu, koska itse ranta ei ole niin kaunis.

Tämä hyvin kehittynyt saari houkuttelee suuren määrän kiinalaisia ​​ja korealaisia ​​turisteja ja on edelleen suosittu rantalomakohde muille, jotka haluavat päästä pois Manilan hälinästä. Auringonoton ja uinnin lisäksi tarjolla on paljon hauskoja aktiviteetteja, vesiurheilua ja retkiä.

 

Gay kohtaus

Gay-baarin Juice sulkemisen jälkeen vuonna 2015, homoelämä Boracayssa on integroitunut hyvin "suoraan" tapahtumapaikkaan. Huomaat, että useimmat baarit ja klubit ovat homoystävällisiä ja niissä on erittäin vieraanvarainen asenne.

Vuodesta 2015 alkaen JUNGLE Circuit party on järjestänyt tanssijuhlia Boracayssa, jotka palvelevat homomarkkinoita. Tämä onnistunut tapahtuma on lisännyt saaren suosiota homomatkailijoiden suosikkikohteena.

 

Matkalla Boracaylle

Lähimmät lentokentät ovat Caticlan (MPH). Manilaan ja Cebuun on päivittäin useita lentoja. Aja lentokentältä kolmipyörällä laiturisatamaan (5 minuuttia) ja sitten venematka Boracayhin.

Boracaylla on kolme veneasemaa (asema 1, 2 tai 3). Varmista, että tiedät, mikä on lähimpänä hotelliasi. Jotkut hotellit tarjoavat yksityisen "ovelta ovelle" -kuljetuspalvelun.

Vaihtoehtoisesti voit lentää Kaliboon (KLO), joka on 63 kilometrin päässä, 1.5 tunnin bussimatkan päässä Boracayn laiturille.

Vesiliikenne

Manilasta tai Cebusta liikennöi säännöllisiä lähiliikenteen lauttoja, jotka pysähtyvät säännöllisesti Dumaguitissa (joka on noin 30 minuuttia Kalibon ulkopuolella). Varaa matka-aikaa yhteensä 15-17 tuntia.

 

Missä yöpyä Boracayssa

Boracayssa on erinomainen valikoima edullisia hotelleja. Useimmat turistien suosimat hotellit ovat kävelymatkan päässä rannasta, D'Mall-ostoskeskuksesta ja kaikista aktiviteeteista.

Jos haluat nähdä luettelon suosituista hotelleistamme Boracayssa, vieraile Gayssa Boracay Hotellit -sivu.

 

Kun käydä

Marraskuusta helmikuuhun on viileää ja enimmäkseen kuivaa. Maaliskuu-kesäkuu voi olla lämmin ja enimmäkseen kuiva. Heinä-lokakuu on sesonkiajan ulkopuolella sateen vuoksi. Ympäri vuoden keskilämpötila on 24 ºC ja 32 ºC välillä.

 

Sukellus / Snorklaus

Boracayta ympäröivillä merillä on hämmästyttävä monimuotoisuus merielämää ja korallia, ja se on yksi Filippiinien parhaista sukelluspaikoista.

 

Ostokset

Boracayssa on paljon kauppoja, jotka myyvät käytännössä kaiken mitä tarvitset lomallasi. Suositussa D'Mallissa on yli 100 pientä kauppaa ja ravintolaa kookospuiden keskellä. Talipapan markkinat ovat kooltaan 4,000 m² (sijaitsevat White Beachin ja Main Roadin välissä), ja se on myös vierailun arvoinen.

 

Syöminen ja juominen

Boracaylla on valtava valikoima yli 200 ravintolaa, pikaruokaketjua, kahvilaa ja baaria, jotka tarjoavat erilaisia ​​ruokia. Odota paljon hämmästyttävän tuoreita mereneläviä. Juo pullotettua vettä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.