chendgu-ja-jin-joki

Gay Chengdu · Kaupunkiopas

Ensimmäinen vierailu Chengduun? Sitten homo Chengdu -kaupunkioppaamme on sinua varten.

第一次到成都吗?请悦查我们为您准备的指南吧.

chendgu-ja-jin-joki

Chengdu |成都

Tämä 14 miljoonan asukkaan nopeasti kasvava kaupunki on tärkeä taloudellinen keskus, jossa on monia korkeita rakennuksia ja vilkkaita yöaikoja. Chengdu on jaettu viiteen kaupunkialueeseen, ja Funan-joki virtaa kaupungin läpi.

Huolimatta kaupungin nopeatempoisesta modernisaatiosta, siellä on runsaasti kulttuuria ja historiaa tutkittavana. Chengdun kuuluisia matkailukohteita ovat Wuhouci-temppeli, Tianfu-aukio, Chunxin ostosalue ja Panda Research Base.

 

Gay kohtaus

Chengdussa on rento homoelämä, joka sulautuu hyvin valtavirran ympäristöön. Julkinen kiintymys, homo ja hetero on yleensä suvaitsevaista.

On olemassa muutamia "yksinomaan homoille" ja homoystävällisille baareille jotka ovat enemmänkin seurustelua kuin seurustelua varten. Chengdun yöelämä houkuttelee hyvin sekalaista, kansainvälistä ja homoystävällistä yleisöä.

Chengdu Shuangliu International Airport palvelee useimpiin Kiinan suuriin kaupunkeihin ja joihinkin kansainvälisiin kohteisiin. Junayhteydet ovat saatavilla useimpiin kaupunkeihin, kuten Pekingiin, Shanghaihin ja Kunmingiin.

 

Liikkuminen Chengdussa

Metrolinjaa on kaksi. Linja 1 kulkee pohjoisesta etelään ja linja 2 idästä länteen. Taksit ovat laajasti saatavilla. Viralliset taksit on varustettu mittareilla. Chengdussa on laaja linja-autojärjestelmä, mutta bussilinjat ja kartat ovat kaikki kiinaksi, joten ne eivät ole niin hyödyllisiä muille kuin kiinalaisille lukumatkailijoille.

 

Tekemistä ja näkemistä

Tianfun aukio (天府广场) - kaupungin keskusta, jossa on suuri puheenjohtaja Maon patsas ja koko päivän kestävä vesishow, jossa on synkronoitu musiikki. Chengdun metrojärjestelmän keskus.

Jinlin muinainen katu (锦里古街) - Tämä vanhankaupungin kaupunginosa on suosittu paikallisten ja vierailijoiden keskuudessa laajasta hotellivalikoimastaan, antiikkiliikkeistään, baareistaan, ravintoloistaan ​​ja yökerhoistaan.

Wuhoucin temppeli (武侯祠) - Tianfu-aukiolta lounaaseen Jinli-kadun vieressä sijaitseva temppeli, jossa on kymmeniä pölyn peittämiä historiallisten henkilöiden patsaita ja viehättäviä puutarhoja.

Chunxi tie (春熙路) - suosittu ostoskatu Chengdun keskustassa, jossa on monia ravintoloita, vaateliikkeitä, kirjakauppoja, pelihalleja ja elokuvateattereita.

Kuanzhaixiangzi (宽窄巷子) - rentouttava Qing-dynastian tyylinen kaupunginosa, jossa on paljon teehuoneita ja paikallisia ruokapaikkoja; ilmainen WiFi.

Chengdu Pandan tutkimustukikohta - maailman suurin tämäntyyppinen jättipandankasvatuslaitos.

Wenshun temppeli (文殊院) - Chengdun vaikuttavin ja kuuluisin buddhalainen temppeli Tang-dynastian ajalta.

Qingyangin temppeli (青羊宫) - alueen vanhin ja suurin taolainen temppeli, joka sijaitsee kaupungin keskustan länsiosassa.

qingyang-gong-temppeli-chengdu

Sichuanin maakunnan museo (四川省博物馆) - esittelee suuren kokoelman kiinalaisia ​​maalauksia, pronssia, buddhalaisia ​​veistoksia, tiibetiläisiä esineitä ja antropologisia esineitä maakunnasta.

Sichuanin ooppera (四川歌剧院) - tässä paikassa on erilaisia ​​lavaesityksiä, kuten perinteisiä muusikoita, taikureita, komediaa (kiinaksi), varjonäytelmiä ja tanssia.

 

Kun käydä

Luonnonkauniiden vuorten ympäröimä Chengdu tunnetaan auringon puutteestaan. Kesäkuukaudet voivat olla kuumia ja kosteita. Miellyttävin aika vierailla on talvella.

 

Missä sinun kannattaa yöpyä kohteessa Chengdu?

Chengdu on yksi Kiinan elävimmistä megakaupungeista. Sen suuressa keskustassa on monia maailmanluokan kansainvälisiä hotelleja.

Meidän suositellut Chengdu-hotellit tarjoaa loistavan tukikohdan kaupungin nähtävyyksiin, homoelämään ja yöelämään tutustumiseen.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.