tärkeä opas Busaniin

Gay Busan · Kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Busan? Sitten homo Busanin kaupunkiopassivumme on sinua varten.

tärkeä opas Busaniin

Busan 부산시

Etelä-Korean suurin satama ja toiseksi suurin kaupunki Busan on kuuluisa rannoistaan, kuumista lähteistään ja kansainvälisistä tapahtumistaan. Tämä nopeasti kasvava kaupunki sijaitsee Korean niemimaan eteläkärjessä ja sen väkiluku on noin 3.6 miljoonaa.

Joka vuosi Busanissa on yhä enemmän vierailijoita ja merimiehiä ympäri maailmaa. Kaupungissa sijaitsevat Haeundae Beach 해운대해수욕장, maan suurin ranta, ja Shinsegae Centum City 신세계 센텀시티, maailman suurin tavaratalo.

Tunnettu Busanin kansainvälinen elokuvafestivaali järjestetään syksyllä.

Gay kohtaus

Busanissa on pieni, rento homoelämä. Kaupungin "gaybourhood" sijaitsee Beomil-dongissa Busanjinin alueella, lähellä Beomilin metroasemaa. Ystävällisiä on vähän Gay baarit ja klubit ja homokaraokebaarit tällä alueella, ja ei ole epätavallista nähdä homopareja kävelemässä.

Pääset Beomil-dongin homoalueelle metrolla Beomilin asemalle (linja 1). Mene uloskäynnille 1 ja kävele suoraan noin 60 metriä, niin näet U+ Square -myymälän. Käänny oikealle ja näet kyltin, jossa lukee 새마을금고 (joka tarkoittaa yhteisön luotto-osuuskuntia). Jatka kävelyä suoraan alas ja olet perillä.

Haedong Yonggungsa -temppeli lähellä Busania

 

Missä yöpyä Busanissa

Busanissa on suuri valikoima hotelleja jokaiseen budjettiin. Busanin hotellisuositusten luettelo on osoitteessa Busan Hotellit -sivu.

 

Sää

Busanissa vallitsee subtrooppinen ilmasto kuumalla kostealla kesällä ja kylmällä kuivalla talvella, jossa on voimakkaita tuulia. Lokakuu ja marraskuu ovat miellyttävimmät kuukaudet, joilla on selkeä taivas ja leuto lämpötila.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.