Gay Taichungin kaupunkiopas

Gay Taichungin kaupunkiopas

Ensimmäinen matka Taichungiin? Sitten homo Taichung -kaupunkiopassivumme on sinua varten.

 

Taichung 臺中

Taichung sijaitsee Länsi-Keski-Taiwanissa. Yli 2.6 miljoonalla asukkaallaan se on nyt saaren toiseksi suurin kaupunki ja merkittävä valmistuskeskus.

Taichung on 3 tunnin ajomatkan päässä Taipei, vaikka bussi on halvin vaihtoehto. Tong-Lien Bus (統聯客運) ja Kuo-Kuang Bus (國光客運) liikennöivät reitillä useita kertoja tunnissa, joka päivä.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa Taiwan High Speed ​​Rail (HSR) -junan, joka kulkee Taipein ja Kaohsiungin välillä. Taichungin lentokenttä on kotimainen keskus, jolla on rajoitettu kansainvälinen palvelu.

 

Homokohtaus

Homokohtaus Taichungissa on hyvin pieni verrattuna Taipei, mutta siellä on vahva LGBT-yhteisö. Useita yksinomaan homoseksuaalisia paikkoja, mukaan lukien karaoke Gay baarit ja klubit, Gay saunat ja Homohierontakylpylät löytyy keskusalueelta, lähellä Taichungin keskusasemaa.

Nämä gay-paikat houkuttelevat enimmäkseen paikallisia taiwanilaisia ​​asiakkaita, vaikka kohtaus Taiwanin keskustassa kasvaa. Useiden vuosien ajan Taichung isännöi vuosittain Taichung Pride Paradea, josta on tullut suositumpi vuosien varrella.

 

Liikkuminen Taichungissa

Taichungin keskusta-alue on suhteellisen pieni ja helppo liikkua kävellen. Kaupungissa on kuitenkin hyvä bussiverkosto, jonka avulla on helppo tutustua laajempaan kaupunkiin.

Metrojärjestelmä on parhaillaan rakenteilla ja sen odotetaan valmistuvan vuonna 2018. Taksit ovat laajasti saatavilla ja käteviä (vinkkejä ei tarvita).

 

Missä yöpyä Taichungissa

On mahdollista tehdä päiväretki Taipeista Taichungiin. Ensikertalaiset vierailijat saattavat joutua viettämään muutaman päivän tutkiakseen kaikkea, mitä Taichungilla on tarjota.

Jos haluat nähdä listamme Taichungin hotellisuosituksista homomatkailijoille, vieraile osoitteessa Gay Taichung -hotellit -sivu.

 

Tekemistä ja näkemistä

Suosittuja vierailijoita ovat muun muassa maailmanluokan nähtävyydet Kansallinen luonnontieteellinen museo ja vaellus läheisille kukkuloille. Taichung on kuuluisa keskustan ostoskokemuksestaan ​​ja erityisesti yömarkkinoista, joissa voit nauttia paikallisesta ruoasta ja napsauttaa vähän löytöjä.

Suosituimmat ovat ChungHwa yömarkkinat (中華夜市), Feng-Chian yliopiston yömarkkinat (逢甲夜市) ja Chung-Shiaon yömarkkinat (忠孝夜市).

Älä unohda kokeilla "kuplateetä" - alueen kuuluisinta juomaa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.