Bali

Gay Bali · Saariopas

Suunnitteletko matkaa Balille? Sitten homo-Bali-saaren oppaamme on sinua varten.

Bali

Bali

Bali on yksi yli 17,000 XNUMX saaresta, jotka muodostavat Indonesian saariston. Saari on tunnettu karuista rannikoistaan, hiekkarannoistaan ​​sekä mäkistä ja vuoristoisista sisätiloistaan.

Tässä kauniissa maisemassa asuu noin 4 miljoonaa ihmistä ja sen pituus on lähes 144 km idästä länteen ja 80 km pohjoisimmasta pisteestä eteläkärkeen.

 

Gay kohtaus

Bali on Indonesian tärkein matkailukohde, ja sen osuus kaikista maan kansainvälisistä vierailijoista on lähes 80 prosenttia. Saari houkuttelee yli 2 miljoonaa turistia vuodessa - erityisesti Australiasta ja Kiinasta.

Matkailun kasvu viime vuosikymmeninä on osaltaan edistänyt kukoistavan, vaikkakin suhteellisen pienen homoelämän kehittymistä Seminyakin lounaisrannikolla. Yöelämä keskittyy useisiin suosittuja homobaareja Jalan Camplung Tandukilla (tunnetaan myös nimellä Dhyana Pura). Nämä paikat ovat avoinna ympäri vuoden ja ovat yleensä kiireisiä joka ilta noin klo 11-XNUMX.

Valtaosa homovierailijoista yöpyy yleisissä lomakeskuksissa tai yksityisissä huviloissa, mutta siellä on useita yksinomaan Gay Resorts, joista monet ovat "valinnaisia ​​vaatteita".

riisipelto-balissa

Riisipellot Balilla

 

Saapuminen Balille

Suurin osa vierailijoista saapuu Ngurah Rain kansainväliselle lentokentälle (DPS) - tunnetaan myös nimellä Denpasar International Airport. Lentokenttä sijaitsee itse asiassa Tubanissa Kutan ja Jimbaranin välissä, noin 30 minuutin päässä Denpasarista. Ngurah Rai on Indonesian kolmanneksi vilkkain kansainvälinen lentokenttä ja merkittävä solmukohta, joka on yhdistetty Australiaan, Kaakkois-Aasiaan ja muuhun Indonesiaan.

Useimmat hotellit ja huvilat tarjoavat noutopalvelun lentokentältä. Muuten voit ottaa taksin. Lentokenttä on lähellä tärkeintä turistialuetta, eikä takseista ole koskaan pulaa. Hinnasta tulee neuvotella etukäteen, ellei heillä ole ja he suostuvat käyttämään mittaria.

Taman Ayunin temppeli

 

Liikkuminen Balilla

Liikkuminen Balilla on helppoa, koska valittavana on monia kuljetusvaihtoehtoja. Jos haluat tutustua nähtävyyksiin ja ottaa kaiken irti ajasta, hyvin järjestetty kiertue on hyvä valinta. Edullinen "bemo" on Balin tärkein joukkoliikenneväline, ja jokaisessa kaupungissa on bemo-asema.

Denpasar on näiden ainutlaatuisten liikennemuotojen keskus, ja useissa kaupungeissa on alueellisia terminaaleja, joten pääset Balin kulmasta toiseen. Bussit ja minibussit kulkevat pidempiä reittejä samilta asemilla kuin bemos.

Hinnat voivat olla melko arvaamattomia, ja turisteilta ja vierailijoilta veloitetaan usein liikaa. On syytä tarkkailla, mitä balilaiset maksavat. Muista ottaa mukaan pieniä seteleitä, jotta kuljettaja ei aja vaihtorahasi kanssa. Isosta laukusta saatetaan veloittaa lisämaksu, ja on normaalia, että bemos lähtee vasta kun auto on täynnä.

Muista, että Balin liikenne voi olla kauhistuttavaa, joten varaa riittävästi aikaa, jos sinun on päästävä lentokentälle päästäksesi lennolle.

 

Kun käydä

Balilla on miellyttävä päivälämpötila ympäri vuoden, 20-33 asteen välillä. Länsimonsuuni tuo korkean kosteuden joulukuusta maaliskuuhun, mutta aurinkoa on edelleen runsaasti päivällä, ja sateet alkavat myöhään iltapäivällä tai illalla ja ohittavat nopeasti.

Kesäkuusta syyskuuhun ilmankosteus on alhainen ja iltaisin voi olla melko viileää.

 

Missä yöpyä Balilla

Jos haluat pysyä homoympäristössä, sinulla on erinomainen valinta yksinomaan Gay Resorts & Villas Balilla. Lisää erinomaisia ​​valintoja Keskihintaisia ​​ja edullisia hotelleja ja luksushotellit löytyy Seminyakin, Kutan ja Legianin alueelta.

Meidän suositellut hotellit Ubudissa tarjoavat kauniit näkymät ja mukavan maisemanvaihdon kaukana kaupungin hälinästä.

Meillä on myös erillinen sivu Hotellit Lombok- ja Gilisaaret.

 

Tekemistä ja näkemistä

Kuta - suosittu alue Balin länsirannikolla Kutan ja Legianin pohjoispuolella, täynnä ylellisiä kylpylöitä, hotelleja, huippuluokan kauppoja ja homo-yöelämää

Kuta - Etelä-Balin alue ja yksi Indonesian tärkeimmistä matkailukohteista.

Legian - esikaupunkiranta-alue Balin länsirannikolla, Kutan pohjoispuolella ja Seminyakin eteläpuolella

Pura Ulun Danu Bratan (Bratan-järven temppeli) - Tämä vuonna 1633 rakennettu ikoninen temppeli sijaitsee Bratan-järven länsirannalla ja voi antaa illuusion kellumisesta vedessä.

pura-ulun-danu-bali

puhdasta uluwatua (Uluwatu-temppeli) - yksi Balin yhdeksästä tärkeimmistä suuntatemppeleistä.

Ubud - Balin keskiylängön alue, täynnä reheviä, vihreitä riviriisipeltoja ja metsiä.

Jatiluwih - kaunis näkymä muotoilluille riisiterasseille käyttämällä balilaisten maanviljelijöiden kehittämää vesijärjestelmää (nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi).

Tirta Gangga - tarkoittaa "vettä Gangesista"; suosittu hindubalilaisten kunnioituspaikka.

Jimbaran - kalastajakylä ja lomakohteen ranta Etelä-Balilla.

Baturin tulivuori - varhain aamulla vaellus Baturin tulivuoren huipulle.

batur-tulivuori-bali

Baturin tulivuori

Nusa Dua - suurten 5 tähden lomakeskusten erillisalue Kaakkois-Balilla.

jari Menarinin - yksi Balin parhaista hierontakylpylöistä, joka sijaitsee Seminyakissa

Balin lintukävelyt- suosittu toiminta Ubudissa.

Sukella sateenkaari - Balin homosukellusasiantuntija, joka tarjoaa valikoiman sukelluskursseja, joita opettavat ammattimaiset PADI-sukellusohjaajat ja joka sijaitsee Seminyakissa.

 

Visa

Kaikilla vierailijoilla on oltava passi, joka on voimassa a vähintään 6 kuukautta ilmoittautumispäivästä alkaen ja vähintään kaksi tyhjää sivua postimerkkejä varten.

Vierailijat 140 maasta saavat viisumivapauden, joka sallii sinun saapua Balille 30 päiväksi ilmaiseksi. Kelpoisuuden saamiseksi sinun tulee saapua päälentokentän tai merisataman kautta.

 

sähkö

220V 50Hz.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.