Näkymä Benidormiin Espanjassa

Gay Benidorm City Guide

Suunnitteletko matkaa Benidormiin? Sitten homojen Benidormin kaupunkioppaamme on sinua varten

 

Benidorm

Benidorm on Espanjan merenrantakaupunki Alicanten maakunnassa. Tästä pienestä kalastajakylästä on nyt tullut Costa Blancan tunnetuin rantalomakohde.

Halpojen lentojen ilmaantuessa 70-luvulla Benidorm muuttui Sierra Heladan kansallispuiston taustalla sijaitsevien lukuisten korkeiden hotellien ja loma-asuntojen rakentamisen myötä.

Kaupungissa on yli 4 kilometriä turvallisia hiekkarantoja, loistava ympärivuotinen sää ja vilkas yöelämä.

Benidorm koostuu kolmesta erillisestä alueesta - Poniente, Levante (alue, joka on kuvattu brittiläisessä TV-sarjassa) ja keskellä Benidormin historiallinen vanhakaupunki, jossa asuu Benidormin melko laaja homoelämä.

 

Gay kohtaus

Benidormin suuri homokylä palvelee turisteja, paikallisia ja suurta brittiläistä ja irlantilaista homoseksuaaliyhteisöä. The homo kohtaus on keskittynyt useiden kävelykatujen ympärille Benidormin vanhassakaupungissa.

Kohtaus houkuttelee kaiken ikäisiä miehiä. Se on hauska, ystävällinen ja aivan erilainen kuin se megaklubikeskeinen ympäristö, jossa se on Barcelona or Ibiza.

Tarjolla on laaja valikoima pieniä baareja, jotka sopivat jokaiseen makuun, järjettömän hauskoista drag showista yksinomaan miesten risteilybaareihin, joissa on pimeät huoneet. Mercury Disco-Pub on suosittu niiden keskuudessa, jotka haluavat tanssia koko yön. Monet tapahtumapaikat ovat erityisen suosittuja TV- ja TS-yhteisön keskuudessa.

- Benidorm LGBT Pride -festivaali syyskuussa on kaupungin suurin vuosittainen homotapahtuma, josta on tullut erittäin menestynyt.

Näkymä Benidormiin Espanjassa

Matkalla Benidormiin

Useimmista Euroopan suurimmista kaupungeista on päivittäin lentoja läheiselle Alicanten lentokentälle.

Lentokentän ja kaupungin välillä liikennöi useita bussikuljetuspalveluita, ja se on luultavasti helpoin tapa päästä Benidormiin. Useimmat tarjoavat Internet-varauspalvelua ja maksavat yleensä alle 10 € yhteen suuntaan (kesällä korkeammat hinnat).

Voit myös saada bussin Alicanteen ja sieltä junalla Benidormiin. Taksit maksavat noin 70 euroa, jos ne on merkitty lentokentällä.

 

Liikkuminen Benidormissa

Benidormin keskusalue, mukaan lukien vanhankaupungin homokylä, on erittäin helppo kävellä. Monet kadut ovat kävelykatuja.

Benidormilla on erinomainen paikallinen bussiyhteys, joka liikennöi kaupungin läpi keskiyöhön asti ja lähikaupunkeihin, kuten Alteaan, Calpeen ja Alicanteen.

 

Missä yöpyä Benidormissa

On parasta pysyä vanhassakaupungissa, lähellä Gay Villagea. Luettelomme homomatkailijoille suositelluista hotelleista Benidormissa on osoitteessa Gay Benidorm -hotellit -sivu.

 

Tekemistä ja näkemistä

Benidorm on valmistunut matkailuun, ja siksi kaupungissa tai sen lähellä on valtava valikoima tekemistä ja nähtävää. Tässä on joitain suosikeistamme:

 

 

  • aqualandia - massiivinen vesipuisto avoinna toukokuusta syyskuuhun.
  • arkipäiväinen - meri- ja eläinpuisto, jossa on delfiinejä, hylkeitä jne. avoinna 21.
  • Terra Mítica  - valtava teemapuisto, jossa on vuoristoratoja ja muita jännittäviä ajeluja, esityksiä jne. avoinna huhtikuusta alkaen.
  • Maan luonto - Villieläinpuisto, jossa on yli 1,500 eläintä, ja kesäisin vesipuisto.
  • Vuokraa hoito ja tutustu läheisiin kyliin ja kauniisiin vuoriin.
  • Tutustu Calpen viini- ja manteliviljelyalueeseen, joka on 30 minuutin ajomatkan päässä Benidormista pohjoiseen.
  • Vieraile Alteassa - kauniissa espanjalaisessa kaupungissa vain 12 km bussilla Benidormista.

 

 

 

Kun käydä

Kaupunkia ympäröivien vuorten ansiosta Benidorm's nauttii jatkuvasti hyvästä säästä ympäri vuoden, yli 3,400 XNUMX tuntia auringonpaistetta vuodessa.

Talvella lämpötila laskee harvoin alle 18°C. Kuumimmat kuukaudet ovat heinäkuusta syyskuuhun. Keskilämpötila voi nousta elokuussa 30 asteeseen.

 

Raha

Espanja kuuluu euroalueeseen. Käteisautomaatteja on laajalti saatavilla. Luotto- ja pankkikortit ovat laajalti hyväksyttyjä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.