gay-hamburg-opas-2017

Gay Hampuri · Kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa Hampuriin? Sitten homojen Hampurin kaupunkiopassivumme on sinua varten.

gay-hamburg-opas-2017

Hamburg

Hampuri on Saksan suurin satamakaupunki ja toiseksi suurin kaupunki (Berliinin jälkeen). Virallisesti kaupunkivaltiona tämä moderni, kukoistava kansainvälinen kaupunki maan pohjoisosassa uudistuu jatkuvasti ja tunnetaan "porttina maailmaan".

Kaupungin asukkaat, 'hampurilaiset', on määrä liittää ikuisesti heidän maailmankuuluun luomukseensa, naudanlihahampurilaiseen. Heidän kaupunkinsa on nykyään yhtä kuuluisa yhtenä Saksan vauraimmista ja luovimmista, sillä se on maan kustannusteollisuuden koti, kun taas sen Reeperbahnin punaisten lyhtyjen alue houkuttelee vierailijoita kaikkialta Pohjois-Euroopasta.

Gay Scene Hampurissa

Hampurin homoelämä on jaettu kahteen pääalueeseen: St Georgin ympärille, ja Lange Reihe -ostoskatu yhdistää suurimman osan homobaareja ja homokahvilat; ja St Pauli, lähellä Reeperbahn-asemaa. Reeperbahn on kaupungin yöelämän keskus ja "punaisten lyhtyjen" alue, jossa on monia yökerhoja (suora ja homo).

On olemassa muutamia homosaunat ja homoristeilyklubit lähellä kaupungin Hauptbahnhofia. Vaikka Hampurin homokohtaus ei vastaa mittakaavassa Berlin, se on erittäin aktiivinen ja houkuttelee miehiä ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolelta ympäri vuoden.

Vuosittain kestävistä nahkajuhlistaan ​​pitkään tunnettu kaupunki isännöi myös Hampurin homopride ja homoelokuvafestivaali joka vuosi.

toms-saloon-hamburg-gay-kohtaus

Matkalla Hampuriin

Kone

Hampurin lentoasema on suuri, moderni kansainvälinen lentokenttä, josta on hyvät lennot kaikkialta Euroopasta, vaikkakin suoria mannertenvälisiä lentoja on vähemmän.

Lentoasemalta on yhteys kaupungin keskustaan ​​S-Bahn S1 -lähijunalla, jonka matka-aika on 30 minuuttia ja jonka hinta on 3.20 euroa.

Eurooppalaiset halpalentoyhtiöt Ryan Air ja Wizz Air käyttävät Lubeck-Blackenseen lentoasemaa, joka on paljon kauempana, noin 65 km päässä kaupungista. Keskustaan ​​on bussiyhteydet.

Juna

Hampurissa on viisi päärautatieasemaa, ja sieltä on hyvät nopeat junayhteydet muihin Euroopan suuriin kaupunkeihin. Muihin Saksan kaupunkeihin, kuten Berliiniin, Kölniin, Düsseldorfiin, Frankfurtiin ja Müncheniin, on suoria junia.

Myös kansainväliset suorat yhteydet ovat Baseliin ja Zürichiin (Sveitsi), Kööpenhaminaan ja Århusiin (Tanska), Budapestiin (Unkari), Prahaan (Tšekki), Wieniin (Itävalta) ja Bratislavaan (Slovakia).

Hampurin keskusta, kaupungintalo ja Alster-joki

 

Liikkuminen Hampurissa

Hampurissa on laaja julkinen liikennejärjestelmä, joka toimii 24/7, ja bussit ja yöbussit sekä junat (S-Bahn ja U-Bahn) tarjoavat yhteydet kaikkialle kaupungin keskustaan ​​ja esikaupunkiin. Huomaa U4-metrolinja, joka yhdistää kaupungin keskustan hiljattain kehittyvään Hafencityyn. Kertaliput maksavat 3.20 € ja korottavat sen mukaan, kuinka monta vyöhykettä käytät.

Satamassa ja Elbe-joen varrella liikennöivät myös säännöllisesti lauttayhteydet. Matkusta lauttalinjalla 62 Landungsbrückenistä Finkenwerderiin saadaksesi upean maisemamatkan satamaan tavallisen päivälipun hinnalla (6.20 €).

Taksit ovat runsaat, ja ne on helppo havaita perinteisellä norsunluunvalkoisella värillä.

Polkupyöränvuokraus on myös helppo ja suosittu tapa liikkua kaupungissa. Kaupungissa on käytössä vuokrausjärjestelmä nimeltä StadtRad - rekisteröidy verkkosivustolla ja etsi sitten paikallinen kioski pyörän käyttöä varten.

Missä yöpyä Hampurissa

Hotellit Hampurissa ovat yleensä hyvällä paikalla, ja niissä on helppo liikkua julkisilla kulkuvälineillä tai kävellen.

Suosittelemme yöpymistä vanhassakaupungissa lähellä Hauptbahnhofin päärautatieasemaa. Tai jos haluat olla lähempänä yöelämää, Reeperbahnilla on hyvä valikoima hotelleja.

Suositeltujen hotelliemme luettelo on osoitteessa Gay Hamburg -hotellit -sivu.

Tekemistä ja näkemistä Hampurissa

Kaupungin keskusta:

 • raatihuone (Town Hall) - vaikuttava, klassinen eurooppalainen kaupungintalo, jossa on opastettuja kierroksia.
 • Michaeliskirche (St Michaelin kirkko) - Hampurin tunnetuin arkkitehtoninen maamerkki; ja 18th vuosisadan katedraali.
 • Hampurilaisen taidehalli (Taidemuseo) - suuri taidemuseo mielenkiintoisessa historiallisessa rakennuksessa.
 • Jungfernstieg - Miellyttävä keskustan ensi-iltaostosalue, jossa on paljon designputiikkeja.
 • Innenalster - kaupungin sisäsatama-alue, joka on nyt täynnä vähittäiskauppoja, baareja ja ravintoloita.

Satama:

 • Landungsbrueken (Harbour Piers) - loistava kävelyvaihtoehto sataman laitureiden, laitureiden ja rantakatujen ympärillä.
 • Satamamatkat - Hyppää tavalliseen lautalle tutkiaksesi suurta satama-aluetta ja nähdäksesi upeat näkymät takaisin kaupunkiin.

Hafencity:

Tutustu äskettäin nousevaan kaupunkiin, joka nousee vanhoilta teollisuusalueilta, saarilta ja vanhasta kaupungin satamasta talteenotetusta maasta.

 • - Speicher-Stadt on vanhojen varastojen alue Hafencityn laidalla, joka on valokuvaajan ja arkkitehtuurin fanien päivä tutkia ja vangita.
 • Miniatur Wonderland - maailman suurin rautatiemalli, joka kasvaa edelleen. Tämä on rakennettu uskomattoman huomiota yksityiskohtiin, ja se on nyt Hampurin suosituin turistinähtävyys. Älä missaa!
 • Alter Elbtunnel - Tämä vanha joen alla oleva jalkatunneli yhdistää kaupungin keskustan satamaan, ja se on tutustumisen arvoinen.

Puistot ja puutarhat:

 • Park Planten un Blumen - kaupungin kasvitieteellinen puutarha ihania kävelyretkiä varten, joissa on suihkulähteitä, lasten leikkikenttiä ja luistinrata.
 • Aussenalster - virkistyspolkuja kauniin järven ympärillä ulkosataman alueella, mutta silti hyvin paljon kaupungin keskustassa.
 • Alster Lakes - kävele tai lenkkeile 8 km polkuja näiden kauniiden järvien ympärillä tai lähde venematkalle.
 • Treppenviertal Blankenese - Lähde matkalle mäkiselle Blankenesen alueelle, jossa on viehättäviä mutkaisia ​​jyrkkiä mukulakivikatuja, ihania huviloita ja näkymät Elbe-joelle.

Milloin vierailla Hampurissa

Koska se sijaitsee Pohjois-Saksassa, kesä (kesäkuu-elokuu) on aina vierailun huippukuukausia, jolloin järjestetään tärkeimmät homotapahtumat.

Hamburg Gay Pride järjestetään joka elokuu ja gay Film Festival joka lokakuu. Vuosittaiset kesäiset Leather-juhlat ovat houkutelleet homoseksuaaleja Hampuriin useiden vuosien ajan, ja vuonna 2014 "risteilyaluksen" MS Stubnitzin odotettu paluu on toiminnan keskipiste.

Visa

Saksa on Schengen-viisumialueella. Jos matkustat Euroopan ulkopuolelta, tarkista, tarvitsetko Schengen-viisumia.

Raha

Saksassa käytetty valuutta on euro euroina tai euroina. Hampurissa on monia paikkoja vaihtaa rahaa. Postitoimistot tarjoavat yleensä parhaat hinnat. Sinun ei kuitenkaan tarvitse vaihtaa rahaa, jos sinulla on pankkiautomaattikortti.

Luotto- ja pankkikortit hyväksytään laajalti kaupoissa, ravintoloissa ja hotelleissa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.