gay-helsinki-opas-2017

Gay Helsinki · Kaupunkiopas

Vierailetko Helsingissä? Käytä homojen Helsingin kaupunkiopastamme suunnitellaksesi fantastisen lomasi Suomen pääkaupungissa.

gay-helsinki-opas-2017

Helsinki

Uudellamaalla sijaitseva Suomen suurin kaupunki, jossa on 1.4 miljoonan asukkaan suurkaupunki, tekee siitä merkittävän poliittisen, kulttuurisen ja taloudellisen keskuksen Pohjoismaissa. Siksi se on suosittu valinta lomailijoiden keskuudessa, ja se on kuuluisa vaikuttavasta arkkitehtuuristaan ​​ja henkeäsalpaavista maisemistaan.

Kaupunki valittiin World Design Capitaliksi vuonna 2012, ja Monocle-lehti kruunasi sen vuonna 2011 maailman asuttavimmaksi kaupungiksi. Kaiken lisäksi Suomen pääkaupungissa on loistavien kulkuyhteyksien ja ilmaisen WiFin kattaman koko kaupungin tarjoamaa lomaa.

 

Gay kohtaus

Suomen homoskene on kasvanut viime vuosina osittain LGBT-henkilöiden oikeuksien lisääntymisen ansiosta. Kun samaa sukupuolta olevien avioliitto astuu voimaan 1. maaliskuuta tänä vuonna, Helsingistä tulee todennäköisesti entistä näkyvämpi Euroopassa suvaitsevainen, homoystävällinen kaupunki.

Vaikka Helsingin homoskene on pienempi kuin eräät Euroopan pääkaupungit, se on edelleen aktiivinen ja kaikille avoin, ja se ulottuu keskustasta Kallion alueelle. On useita Gay-baareja ja ravintoloita, yhdessä a Gay Cruise Club ja Gay sauna.

Huomaat, että useimmat paikalliset ovat erittäin suvaitsevaisia, ja klubit houkuttelevat miehiä ja naisia.

Matka Helsinkiin

Ilmateitse

Helsinki-Vantaan lentoasema on luokiteltu yhdeksi maailman parhaista lentokentistä, josta on yhteys suuriin eurooppalaisiin ja kansainvälisiin kaupunkeihin. Lentokentältä pääsee keskustaan ​​noin 30 minuutissa.

Uudella kehäradalla pääset junissa I ja P jo 5 eurolla (junassa kulkeminen on kalliimpaa). Finnairin kaupunkibussi ja paikallisbussi 615 ovat vaihtoehtoisia edullisia vaihtoehtoja päästä pääkaupunkiin suunnilleen samassa ajassa ja hinnoiteltuna suunnilleen samassa hintaluokassa.

Junalla

Helsingin päärautatieasema on yksi matkailualan tärkeimmistä maamerkeistä, ja se yhdistää Suomen pääkaupungin kaupunkeihin ympäri Suomen sekä lumiseen Lapin lomakohteeseen.

Päivittäinen junayhteys kulkee myös Moskovaan ja Pietariin Venäjällä.

Bussilla

Bussit Suomen kaupunkeihin ja sieltä lähtevät myös Helsingin päälinja-autoasemalta.

Lautalla

Päivittäiset lauttayhteydet liikennöivät Helsingin ja Euroopan maiden välillä, mukaan lukien Viro, Ruotsi, Saksa ja Puola.

 

Liikkuminen Helsingissä

Helsingin joukkoliikenteellä on hyvä maine, sillä liput hyväksytään raitiovaunuissa, busseissa, metrossa ja jopa lautalla. Jos viivyt muutaman päivän, osta aa päivälippu Helsingin kaupungin liikenteestä. Yksi päivä maksaa 9.00 €, mutta se maksaa vähemmän mitä useamman päivän yövyt.

Raitiovaunut ovat suosittu tapa tutustua kaupunkiin. Kaupungin parhaalle kiertoajelulle voit hypätä raitiovaunulle 2 ja raitiovaunu 4 on loistava niille, jotka haluavat päästä lähelle Helsingin kuuluisaa arkkitehtuuria.

Kuten useimmat Skandinavian maat, suurin osa väestöstä rakastaa pyöräilyä. Se on hauska, terveellinen tapa tutustua Helsinkiin. Voit vuokrata pyörän yrityksiltä, ​​kuten Bicyclean Helsinki ja eBike Shack.

Uspenskin katedraali näköalalla satamaan

 

Missä yöpyä Helsingissä

Helsingissä on runsaasti majoitusvaihtoehtoja tyylikkäistä huoneistoista ympäristöystävällisiin hotelleihin.

Homovieraille suosittelemme yöpymistä keskusaseman lähellä, joko Kampin tai Kluuvin kaupunginosissa. Tämä on kätevä myös museoissa ja muissa tähtinähtävyyksissä vieraillessa.

Joidenkin erinomaisia ​​hotellitarjouksia Helsingissä, napsauta tästä.

 

Tekemistä ja näkemistä

Helsingin tuomiokirkko - ikoninen, kulttuurisesti merkittävä evankelis-luterilainen on yksi kaupungin parhaista maamerkeistä. Tämä kuuluisan arkkitehti Card Ludwig Engelin suunnittelema 19-luvun katedraali valmistui vuonna 1852.

Se on vanhan Imperiumin aikakauden symboli, ja sen uusklassinen muotoilu on kansainvälisesti tärkeä arkkitehtoninen ansio.

Senaatintorilla katedraalin edessä järjestetään usein festivaaleja ja markkinoita, mukaan lukien vuosittainen gay pride -paraati.

Esplanade-puisto - Vihreät, avoimet tilat ovat rakastettuja Helsingissä, ja tämä puisto on ehkä paras. Sijaitsee kaupungin keskustan sydämessä, joko rentoudu ja rentoudu puiden keskellä tai keskustele ystävällisten paikallisten kanssa.

Täällä järjestetään erilaisia ​​tapahtumia muotinäytöksistä jazzkonsertteihin.

Ateneumin taidemuseo - Taiteen ystävät ihailevat Suomen suurinta taidekokoelmaa, jossa on esillä yli 20,000 1700 maalausta ja näyttelyä 15-luvulta nykypäivään. Lipun hinta - XNUMX €.

Kampin hiljaisuuden kappeli - Tämä upea moderni kappeli sijaitsee lähellä pääostoskeskusta ja on loistava paikka viettää hetki hiljaisuutta ja tavata toisiaan. Sitä käytetään myös messukeskuksena.

Market Square - Esplanadin puiston lähellä sijaitseva paikka on paras paikka kokea aitoa suomalaista elämää. Se on koti maan parhaille markkinoille, jotka myyvät tuoreita tuotteita ja käsitöitä, sekä monia herkullisia kahviloita. Upeat näkymät satamaan löytyvät myös täältä.

Suomen kansallismuseo - Jos etsit Suomen historiaa, löydät täältä kaiken mitä sinun tarvitsee tietää upeista arkeologisista löydöistä suuriin numismaattisiin kokoelmiin. Kolmannessa kerroksessa on interaktiivinen näyttely - täydellinen perheille.

SkyWheel Helsinki - Jos haluat katsella kaupunkia korkealta, hyppää vaikuttavaan SkyWheeliin. 40 metrin korkeudesta avautuva panoraama on vain maaginen. Liput maksavat 12 €.

Esplanadi-katu ja puisto - tunnetaan myös nimellä Espa.

 

Kun käydä

Kuten useimmissa Pohjoismaissa, täällä voi talvella olla melko kylmä, mikä tarkoittaa, että kesäkuukaudet ovat usein kiireisempiä, jolloin keskilämpötila on 17 astetta. Maksat todennäköisesti enemmän hotelleista tänä aikana, kun merenkulkunähtävyydet ja kaupunkifestivaalit ovat keskeisessä asemassa.

Kylmyydestä huolimatta Helsingin talvi on kaunis kokemus. Helsingin joulumarkkinat ja Valofestivaali houkuttelevat vuosittain suuria väkeä. Varo kuitenkin, sillä keskilämpötilat ovat tänä aikana -3.5C!

Muita suosittuja aikoja vierailla ovat syksyllä, jolloin vietetään arvostettua Helsinki Festivalia ja Design Weekiä. Kevät on halvin aika vierailla, sillä lämpötilat ovat vielä viileitä, mutta värit ovat henkeäsalpaavat!

 

Visa

Suomi kuuluu eurooppalaiseen Schengen-viisumialueeseen. Jos matkustat Euroopan ulkopuolelta, tarkista, tarvitsetko Schengen-viisumia.

 

Raha

Suomi on euroalueen jäsen. Käteisautomaatteja on laajalti saatavilla. Sinulta voidaan pyytää kuvallista henkilötodistusta, jos maksat kaupassa luotto- tai pankkikortilla.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli