Gay Nizza · Kaupunkiopas

Gay Nizza · Kaupunkiopas

Ensimmäistä kertaa Nizzassa? Sitten homo Nizzan kaupunkiopassivumme on sinua varten.

Kiva

Nice, Côte d'Azurin pääkaupunki, on yksi Ranskan Rivieran suurimmista kaupungeista.

Tämä aurinkoinen lomakohde houkuttelee 5 miljoonaa matkailijaa ympäri maailmaa auringonpaisteesta, ranskalaisesta kulttuurista, syvänsinisistä Välimeren vesistä, erinomaisesta ruoasta ja viehättävistä maalauksellisista aukioista, jotka ovat täynnä kahviloita, ravintoloita ja kauppoja.

Kävele palmujen reunustamalla Promenade des Anglais'lla, josta on näköala Baie des Angesin lahdelle, rentoudu pikkukivirannikoilla, kulje vanhankaupungin mukulakivikaduilla, ihaile kauniin Cours Saleyan kukkatorin nähtävyyksiä, nauti hienostuneesta Ranskalaista gastronomiaa, ihaile museoiden runsasta kulttuuritarjontaa ja tutustu kaupungin vilkkaaseen yöelämään.

 

Gay kohtaus

Nizzassa on vilkas homoelämä, joka on yksi Ranskan suurimmista (Pariisin ulkopuolella). Kaupunki houkuttelee kesäkuukausina valtavan määrän homokävijöitä.

Paljon homobaarit, homojen yökerhoissa ja homosaunat sijaitsevat vanhankaupungin alueella (Vieux Nice). Muita homojen suosimia paikkoja sijaitsee lähellä Promenadea.

Cours Saleya "Square", Nizza

 

Nizzaan saapuminen

Nizzan Côte d'Azur -lentokenttä on yksi Ranskan vilkkaimmista lentokentistä, ja se palvelee sekä Nizzaa että läheistä Monacoa lukuisilla halpalentoyhtiöillä eri puolilla Eurooppaa. Saatavilla on useita suoria pidempiä reittejä (mukaan lukien Dubai ja New York).

Lentokenttä sijaitsee 6 km:n päässä Nizzan keskustasta Baie des Angesin länsipäässä. Airport Express Bus -palvelu tarjoaa edestakaisen kuljetuspalvelun Nizzan keskustaan ​​(rautatieasema) hintaan 6 euroa. Bussi 98 kulkee lentokentältä Nizzan vanhaankaupunkiin. Bussi 99 kulkee Gare SNCF -rautatieasemalle. Molemmat maksavat myös 6 euroa.

Taksit ovat myös saatavilla ja maksavat noin 30 € yhteen suuntaan.

Nizzasta on erinomaiset junayhteydet muihin osiin Ranskaa ja joihinkin Italian kaupunkeihin. Nopea TGV-palvelu on saatavilla Pariisiin (6 tuntia).

 

homo-kiva-opas-2017

Nizzan satama

 

Liikkuminen Nizzassa

Suurin osa historiallisista nähtävyyksistä, kaupoista ja gay-yöelämästä sijaitsee Nizzan keskustassa, jonka kävelysäde on alle 30 minuuttia. Siellä on laaja linja-auto- ja raitiovaunuverkosto.

Vélo Blu -itsepalvelupyöräjärjestelmässä on 120 nouto- ja palautuspistettä sekä 34 km pyöräteitä. Polkupyöriä voi vuokrata vain 1 eurosta per päivä. Taksit löytyvät myös kaikkialta, mutta ne voivat olla kalliita.

 

Missä yöpyä Nizzassa

Promenade des Anglais'n, Rue de Francen ja Vieux Nicen (vanhakaupunki) lähellä on monia erinomaisia ​​hotelleja. Nämä alueet ovat suosittuja homoturistien keskuudessa, ja ne tarjoavat erinomaisen tukikohdan rantojen, kaupungin nähtävyyksien ja homo-yöelämän tutkimiseen.

Vieraile sivustollamme, jos haluat nähdä joitakin parhaista hotellivalinnoista homomatkailijoille Nizzassa Gay Nizzan hotellit -sivu.

 

Mukava modernin ja nykytaiteen museo 

Tekemistä ja näkemistä

Vanhakaupunki - katedraalin, keskiaikaisten katujen ja upean arkkitehtuurin koti. Täältä löydät viehättävät mukulakiviaukiot, tyypillisen ranskalaisen kahvilakulttuurin, putiikkeja, museoita, taidegallerioita.

Castle Hill - tarjoaa upeat panoraamanäkymät kaupungin ylle. Oopperatalo, Modernin ja nykytaiteen museo ja Massenan taide- ja historiamuseo ovat myös eräitä kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Tutustu roomalaiseen perintöön Cimiez keskustasta pohjoiseen ja arkeologiseen paikkaan Terra Amata Boron-vuoren rinteillä.

 

Kun käydä

Suuren osan vuotta leudosta Välimeren ilmastosta nauttiva Nizza on kohde auringonhakijoille ja rannan ystäville, jotka etsivät pakopaikkaa Ranskan Rivieralla.

Lämpimät vedet ovat turkoosia ja taivas sininen suuren osan vuodesta. Keskilämpötila on yli 20 °C, usein jopa 30 °C. Talvikuukaudet ovat 11°C ja 17°C välillä.

 

Raha

Ranska on euroalueen maa. Käteisautomaatteja on laajalti saatavilla. Luotto- ja pankkikortit ovat laajalti hyväksyttyjä. Hotellit, pankit ja jotkut paikalliset yritykset ylläpitävät myös valuutanvaihtopisteitä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.