osakan siluetti

Gay Osaka · Kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa Osakaan? Sitten homo Osakan kaupunkiopassivumme on sinua varten.

osakan siluetti

Osaka 大阪

Osaka on Japanin kolmanneksi suurin kaupunki, jonka suurkaupunkialueella asuu yli 3 miljoonaa ihmistä. Se sijaitsee Kansain alueen keskeisessä metropolissa ja suurin Osaka-Kobe-Kioto-kolmiosta.

Osaka on eräiden tunnetuimpien elektroniikkayritysten koti. Turisteille se on hyvä tukikohta Kiotoon ja Kobeen tutustumiseen.

 

Homooikeudet Japanissa

Lisätietoja homojen oikeuksista Japanissa: Napsauta tätä päästäksesi Tokyo City Guide -oppaaseen sivu.

 

Gay kohtaus

Suuri osa Osakan homoskenestä on keskittynyt Doyamaan - Umedan alueen alueelle - lähellä JR Osakaa ja Umedan asemaa. Itse asiassa Doyaman alueesta on nyt tullut Länsi-Japanin homoyhteisön keskus.

Monet ravintolat, Gay Bars, Gay-tanssiklubit, hotellit ja kaupat ovat keskittyneet alueelle. Se on yksi Japanin suurimmista juhlakaupungeista ja monien juhlien koti Gay saunat, isäntäbaarit, Homohierontakylpylät ja bordelleja.

Karaoke on suosittu ja homo-kuukausilehtiä ja pornografisia aikakauslehtiä löytyy ja luetaan monista laitoksista.

Viikonloput ovat ylivoimaisesti suosituimpia iltoja kaupungissa, mutta ulkomaisten vierailijoiden ei pitäisi odottaa sellaista valtavaa homoelämää, jota voisi odottaa löytävänsä samankokoisista lännen kaupungeista.

Osakan linna JapanissaOsakan linna

 

Saapuminen Osakaan

Kansain kansainvälinen lentoasema (KIX) on tärkein kansainvälinen portti Osakaan. Lentokentällä on kaksi rautatieyhteyttä kaupunkiin: JR Westin Kansai Airport Line ja yksityinen Nankai Electric Railway. Suurin osa kotimaan lennoista saapuu Osakan kansainväliselle lentokentälle (ITM).

Junalla

Tokaido- ja Sanyo Shinkansen -junat saapuvat Shin-Osakan asemalle, kaupungin keskustan pohjoispuolelle. Shin-Osakasta voit yhdistää kaupungin keskustaan ​​käyttämällä Midosujin metrolinjaa tai muodostaa yhteyden paikalliseen JR-verkkoon muihin kohteisiin.

autolla

Osakassa on yleensä huono ajatus ajaa. Kyltit ovat yleensä vain japaniksi ja pysäköintimaksut ovat kalliita.

Bussilla

Osakan ja muiden paikkojen välillä ympäri Japania kulkee monia päivä- ja yöbusseja. Nämä voivat tarjota halvemman vaihtoehdon nopeammille, mutta kalliimmille Shinkansen-hinnoille.

 

Liikkuminen Osakassa

Metrolla

Osakan laaja metroverkosto on luonnollinen tapa liikkua. Midosuji-linja on pääväylä, joka yhdistää juna-asemat ja ostoskeskukset Shin-Osakaumeda, shinsaibashi, namba ja Tennoji.

Junalla

JR Osaka Loop Line kulkee lenkkinä Osakan ympäri ja pysähtyy Umedassa ja Tennojissa sekä Osakan linnan vieressä.

 

Tekemistä ja näkemistä

Osakan linna - suuri, kuuluisa linna, joka rakennettiin alun perin 1580-luvulla.

Shitennon temppeli - Japanin vanhin buddhalainen temppeli ja yksi Osakan suosituimmista nähtävyyksistä.

Osakan akvaario Kaiyukan - yksi Japanin parhaista akvaarioista.

Nanba Grand Kagetsu - Suuri viihdehalli, joka on varustettu uusimmilla teatteriinnovaatioilla ja jossa on komedia- ja akrobaattisia esityksiä.

Minami (Nanba) - Osakan eteläinen keskusta.

Dotonburi - Osakan yöelämän sydän, täynnä teattereita, ravintoloita, kahviloita, baareja ja yökerhoja.

dotonbori-canel-osakaDotonburi

 

Umeda Sky -rakennus - pilvenpiirtäjä näköalatasannella.

Kita (Umeda) - Osakan pohjoinen keskusta.

Rauha Osaka - museo toisen maailmansodan kauhuista.

Amerika-Mura (amerikkalainen kylä) - pieni naapuruston trendikkäitä kauppoja ja ravintoloita.

Kansallinen Bunraku-teatteri - perinteisen japanilaisen nuken paikka.

 

Missä yöpyä Osakassa

Osakassa on laaja valikoima majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat useimpiin budjetteihin. Koska taksit ovat Japanissa kalliita ja metro on paras tapa liikkua, on suositeltavaa pysyä lähellä juna- tai metroasemaa.

Meidän luettelo suositellut hotellit Osakassa sijaitsevat keskeisellä paikalla ja helpon pääsyn juna-asemille, kauppoihin, ravintoloihin ja homoelämään.

 

Kun käydä

Paras aika vierailla Osakassa on keväällä (maaliskuu-toukokuu) ja syksyllä (syys-marraskuu). Kirsikankukkafestivaali keväällä ja syksyn lehdet syyskaudella ovat erittäin suosittuja ja houkuttelevat sekä paikallisia ulkomaisia ​​vierailijoita.

 

Visa

Jos olet jonkin yli 50 maan kansalainen, joiden kanssa Japanilla on "yleinen viisumivapausjärjestely", tarvitset vain voimassa olevan passin päästäksesi Japaniin "väliaikaisena vierailijana". Muussa tapauksessa sinun on hankittava viisumi ennen maahantuloa.

Väliaikaiset vierailijat useimmista maista voivat oleskella enintään 90 päivää.

 

Raha

Japanin virallinen valuutta on Japanin jeni (¥; JPY). Useimmat kaupat ottavat luottokortteja, vaikka monet yritykset ja jotkut pienemmät hotellit eivät. Joissakin on vähimmäismaksu sekä lisämaksu. Lähes kaikki suuret pankit tarjoavat valuutanvaihtoa.

 

Juomavesi

Japanissa vesijohtovesi on yleensä juomakelpoista.

 

sähkö

Japanin jännite on 100 volttia, mikä eroaa useimmista maailman alueista. Japanilaisissa sähköpistokkeissa on kaksi polaroimatonta nastaa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.