Seoul

Gay Soul · Kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa Souliin? Sitten homoseksuaalien Soulin kaupunkiopassivumme on sinua varten.

Seoul

Seoul

Soul, virallisesti Seoul Special City, on Etelä-Korean pääkaupunki ja suurin kaupunki, jossa on yli 10 miljoonaa asukasta, ja se on maailman toiseksi suurin metropolialue noin 25 miljoonalla asukkaallaan.

Han-joen varrella sijaitseva Soul on ollut merkittävä asutuspaikka yli 2,000 vuoden ajan, ja siellä on useita Unescon kulttuuriperintökohteita. Nykyään Soul on yksi maailman johtavista rahoitus- ja kaupallisista keskuksista, jolla on erittäin kehittynyt infrastruktuuri ja maailman nopein laajakaistaverkko.

Soul on myös kulttuurin keskus, jossa on yli 100 museota, lukemattomia uskonnollisia ja poliittisia monumentteja sekä joitakin maailman parhaiten suunnitelluista ja hoidetuista kaupunkipuistoista.

Homooikeudet Soulissa

Vaikka homoseksuaalinen toiminta on laillista, LGBT+-yhteisö kohtaa edelleen oikeudellisia haasteita. Samaa sukupuolta olevien avioliittoa ei yhteiskunnallisesti ja kulttuurisesti tunnusteta. Monet eivät halua paljastaa homo-identiteettiään perheelleen, ystävilleen tai työtovereilleen. Mutta kuten monissa maissa, yhteiskunta hyväksyy LGBT+-ihmiset entistä enemmän.

Transsukupuoliset saavat tehdä sukupuolenvarmistusleikkauksen Etelä-Koreassa 20 vuoden iän jälkeen, ja he voivat muuttaa sukupuolitietojaan virallisissa asiakirjoissa. Maassa ei tunnusteta samaa sukupuolta olevien parisuhteita, eivätkä LGBT+-parit voi adoptoida yhdessä lapsia.

Kaikkien Etelä-Korean miesten on suoritettava pakollinen asepalvelus, LGBT+:ksi tunnistaneet luokitellaan persoonallisuushäiriöisiksi ja heidät voidaan erottaa kunniattomasti. Armeijan rikoslaki pitää homoseksuaalisen suostumuksensa "vastavuoroisena raiskauksena".

Homokohtaus Soulissa

Soul on edelleen Etelä-Korean homosuuntautunein kaupunki, jossa on kansainvälinen, ulkomaalaisten ystävällinen homoelämä. Useita vakiintuneita Gay Bars sijaitsevat vilkkaalla Itaewonin alueella, erityisesti niin kutsutulla "Homo Hillillä". Lähistöllä on muutamia suosittuja Gay Dance Club & Partyt jotka ovat kiireisiä myöhään yöhön.

HIM on homojuhla, joka järjestetään kahdesti viikossa ja houkuttelee nuorta ja energistä yleisöä. Juhla on yksi Soulin johtavista homotanssitapahtumista, jossa on laaja valikoima K-pop-, pop- ja techno-klassikoita.

Gay saunat ja Gay Cruise Clubs Soulissa ovat melko pieniä, vaikka niitä löytyy ympäri kaupunkia, erityisesti suosituilla alueilla, kuten Itaewon, Jongno ja Gangnam. Nämä paikat ovat yleensä avoinna 24 tuntia ja voivat olla melko villi viikonloppuisin.

Jos haluat enemmän "paikallista" homokohtausta, katso Jongno. Tällä Soulin keskustassa sijaitsevalla alueella on kymmeniä homojen suosimia ajanvietepaikkoja, karaokebaareja ja ravintoloita. Mene metrolla Jongno 3-ga -asemalle ja käänny liittymästä 5.

Illalla The Coffee Bean -kahvila klo Fraser Suites Insadong -hotelli on täynnä homoasiakkaita ja se on suosittu hengailutila.

Seoul

Gay-hotellit Soulissa

Jos haluat pysyä lähellä kaikkea toimintaa, on useita arvokkaita Soul, keskihintaisia ​​ja edullisia hotelleja lähellä kaikkia Itaewonin alueen homobaareja, tanssiklubeja ja viihdepaikkoja sekä Jongnon alueen paikallista yöelämää. Imperial Palace Hotel on valoisa ja hauska boutique-hotelli ja Travel Gay Aasian suosituin tapahtumapaikka. Hotelli sijaitsee hyvin lähellä Aina Homme Gay Bar ja Klubi HIM, joten se on ihanteellinen valinta homomatkailijoille, jotka haluavat uppoutua Soulin homojen yöelämään.

Vain 10 minuutin päässä Seoul Towerista ja lähellä kaupungin parhaita kauppoja ja ravintoloita. Shilla Seoul on 5 tähden luksushotelli, jossa on erinomaiset mukavuudet. Hotellin asiakkaat voivat hyödyntää neljää kansainvälistä ravintolaa, kattouima-allasta ja täysin varustettua kuntosalia. Huoneissa on suuret ja mukavat vuoteet, ja ne on sisustettu modernin ja tyylikkään standardin mukaisesti.

Paremmat hotellivalinnat ja jotkut parhaat Luksushotellit Soulissa sijaitsevat Myeongdongissa ja Soulin keskusalueella, ja täydellinen luettelo löytyy osoitteesta Travel Gayhotellivalinnat Soulissa.

Homohieronta Soulissa

Soulissa on lukuisia hierontapaikkoja, ja monia niistä löytyy kaupungin gay-alueelta Itaewon. Soulin gay-hierontapaikat ovat yleensä korkeatasoisia ja tarjoavat vieraille puhtaan ja mukavan vierailun. Yksi suosituimmista on SPY, loistava hierontapaikka, joka tarjoaa valikoiman palveluita, kuten yksityisiä hoitohuoneita ja kylpytynnyrialueita. Katso täydellinen luettelo Soulissa saatavilla olevista hierontakokemuksista Travel Gayn valintoja kaupungin parhaista homohieronnoista. 

Seoul

Homoylpeys Soulissa

Seoul Queer -kulttuurifestivaali on järjestetty vuosittain vuodesta 2000 lähtien, ja osallistujamäärät ovat kasvaneet joka vuosi. Festivaali järjestetään toukokuun lopussa tai kesäkuun alussa, kun sää on lämmin, mutta ei kiehuva. Nykyään festivaali on vilkas ja nautinnollinen kokemus, joka houkuttelee tyypillisesti suuria yleisöjä. Juhliin osallistuu kuitenkin usein LGBT+-vastaisia ​​ryhmiä, mutta tapahtuman järjestäjät ja poliisi varmistavat vierailijoille turvallisen ja nautinnollisen tapahtuman.

Saapuminen Souliin

Suurin osa vierailijoista saapuu Incheonin kansainvälisen lentokentän (ICN) kautta, joka sijaitsee Yeongjongin saarella naapurikaupungissa Incheonissa. Lähinnä oleva, mutta vanhempi Gimpon lentoasema hoitaa useimmat kotimaan lennot sekä kuljetuspalvelut Tokioon, Osakaan ja Shanghaihin.

A'REX-juna, joka yhdistää lentokentän Soulin asemalle, liikennöi klo 5 keskiyöhön asti. On olemassa kaksi versiota - Express lähtee puolen tunnin välein ja kestää noin 20 minuuttia, kun taas lähijuna lähtee 40 minuutin välein ja kestää noin 6 minuuttia.

Taksit ovat saatavilla 24/7 Incheonin lentokentältä ja vievät sinut suoraan hotellisi ovelle. Vaikka taksit ovat kätevin ja yksinkertaisin vaihtoehto, ne voivat olla kalliita ja matka ICN:stä keskustaan ​​maksaa sinulle todennäköisesti noin 44,000 XNUMX Wonia.

Valitse edullisin vaihtoehto, harkitse bussin käyttöä. City Limousine Bus on erittäin mukava ja kätevä. Matka voi kestää jopa 70 minuuttia, joten se on hitain matkustustapa, mutta vain 9,000 XNUMX Wonin lipuilla se on ylivoimaisesti halvin.

Liikkuminen Soulissa

Metrolla

Kätevin tapa matkustaa Soulissa. Useimpiin paikkoihin pääsee metrolla. Tällä hetkellä on yhdeksän numeroitua riviä sekä muutama esikaupunkilinja, jotka kaikki on erotettu väreistä. Kaikki metrojärjestelmän kyltit ovat koreaksi ja englanniksi.

Bussilla

Soulissa on laaja bussiyhteys. Niitä on neljä erilaista: keltainen, vihreä, sininen ja punainen. Keltaisissa busseissa on oikosulku yleensä turistialueiden ympärillä. Vihreät bussit kulkevat ympäri naapurustoa ja yhdistävät metroon. Siniset bussit kulkevat kaupungin poikki, kun taas punaiset bussit ovat kaukoliikenteen busseja. Bussit pysähtyvät vain määrätyillä pysäkeillä eivätkä odota päättämättömiä matkustajia.

Taksilla

Takseja on kahdenlaisia. Deluxe-taksit ovat mustia keltaisella kyltillä ja kalliimpia, mutta tarjoavat mukavampaa palvelua. Tavalliset taksit ovat hopeaa, ja useimmissa on nahkasisustus. Taksin saaminen on helppoa mihin tahansa aikaan päivästä tai yöstä mitä tahansa suhteellisen suurta Soulin katua pitkin.

autolla

Auton vuokraus on mahdollista, mutta ei suositeltavaa, koska liikenne on yleensä huonoa ja parkkipaikan löytäminen on erittäin vaikeaa.

Jalka

Koska Soul on yksi maailman tiheimmin asutuista kaupungeista, kaupungissa kävely voi olla hämmentävää. Useimmat ihmiset yrittävät auttaa sinua löytämään tiesi ympärillesi, mutta eivät usein tiedä itse. Parasta on tutustua joihinkin maamerkkeihin ja lähimpiin metroasemiin.

Seoul

Tekemistä ja näkemistä

Soul on nopeatempoinen ja vauhdikas. Se on myös koti erilaisille turistinähtävyyksille ja nähtävyyksille. Parhaita tarjolla olevia ovat:

  • Tutustu 600 vuotta vanhaan Gyeongbokgungin palatsiin
  • Käy Etelä-Korean suurimmassa museossa Korean kansallismuseossa
  • Shoppaile Namdaemunissa
  • Arvosta perinteistä teatteria Myeongdong NANTA -teatterissa
  • Uppoudu Leeum Samsungin taidemuseon taidemaailmaan
  • Elä kuin paikallinen Samcheong-dong Bukchonissa
  • Kävele Namsan Parkissa

UKK

Kun käydä

Koreassa on neljä vuodenaikaa ja kokee ankarat talvet ja kuumat, kosteat ja sateiset kesät. Paras aika vierailla Soulissa on keväällä tai syksyllä.

Kesät Soulissa ovat äärimmäisen kuumia, ja heinä- ja elokuussa kouluilla on kesäloma, mikä tarkoittaa, että suuri osa kaupungista tulee huomattavasti vilkkaammaksi turistien vuoksi. Monet Soulin rakennuksista ovat täysin ilmastoituja, joten matkustajilla ei ole juurikaan vaikeuksia paeta kuumuutta.

Lokakuussa Soul kokee parhaimman säänsä, ja se on myös kiireinen kuukausi festivaaleilla ja tapahtumilla, mukaan lukien Soulin muotiviikko. Ympäröivä maisema on myös kauneimmillaan lokakuussa, kun vuoret muuttuvat punaisten, oranssien ja keltaisten tilkkutäkkiksi.

Visa

Useimmat maat ovat liittyneet viisumivapaussopimukseen Korean tasavallan kanssa ja saavat tulla Koreaan ilman viisumia matkailu- ja matkustustarkoituksiin.

Toinen viisumisopimus on nimetty viisumivapaa maahantulo. Oleskelun pituus riippuu Etelä-Korean ja maasi välisestä sopimuksesta (yleensä 3 kuukautta).

Raha

Etelä-Korean valuutta on Etelä-Korean won (KRW). Voitettu valuutta käsittelee suuria lukuja. Ravintola-ateria voi maksaa 50,000 XNUMX KRW. Tutustu valuuttaan ennen saapumistasi.

Etelä-Korean matkakorttien korttimaksut ovat korkeammat kuin pankki- tai luottokorttien maksut, joten on suositeltavaa, että Soulissa matkustajat käyttävät tavallisia korttejaan nostaessaan rahaa tai maksaessaan kaupoissa ja ravintoloissa, toisin kuin monien matkustajien suosimia matkakortteja. vierailemassa Aasiassa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli