Gay Torremolinoksen kaupunkiopas

Gay Torremolinoksen kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa Torremolinokseen? Homo Torremolinoksen kaupunkioppaamme on sinua varten

 

torremolinos

Torremolinos, joka sijaitsee vain 12 km etelään Malaga, on Costa del Solin sydämessä, ja sitä on parannettu paljon sen jälkeen, kun se maineesta tuli Espanjan massamatkailualan pahimpana ylijäämänä 1980-luvulla.

Sekä kaupunki että sen legendaariset rannat ovat uudistuneet täysin modernisti, ja ne houkuttelevat nyt monia vaativia espanjalaisia ​​ja kansainvälisiä turisteja.

Torremolinos on pitkään ollut suosittu homojen lomakohde, ja siellä on Espanjan rannikon suurin homoelämä.

Torremolinos-travelgayEurooppa

Gay kohtaus

Torremolinos on ollut suosittu homokohde matkailualan alusta lähtien täällä 1950-luvun lopulla, ja se on selvinnyt sekä Francon diktatuurista että 1970-luvun lopulla Espanjan vapautumista seuranneesta joukkomatkailusta.

Homokohtaus ja yö keskittyvät La Nogaleraan ja sen ympäristöön, ulkoilma-ostoskeskukseen (vaikkakin melko nuhjuiseen rehellisesti sanottuna), aivan kaupungin keskustassa. Kuten Espanjalle on tyypillistä, tuloksena on sekoitus perheravintoloita, paikallisia kauppoja, Gay Bars ja Tanssiklubit.

Kohtaus täällä ei ole vain vierailevien homoturistien suojeluksessa, ja tämä on erityisen tärkeää viikonloppuisin, jolloin siellä on hyvin kiireistä nuorta paikallista väkeä kaikkialta Costa del Solista ja läheisestä Málagasta.

 

Matkalla Torremolinosiin

Málaga on lähin lentokenttä, josta pääsee nopeasti ja helposti koko Costa del Soliin. Malagassa on hyvät yhteydet tärkeimmiltä eurooppalaisilta lentoyhtiöiltä, ​​kuten Iberia, KLM ja British Airways, sekä tärkeimmät halpalentoyhtiöt, kuten EasyJet ja Ryanair.

Jos matkustat Euroopan ulkopuolelta, sinun on muodostettava yhteys suurelle eurooppalaiselle lentoasemalle.

Malagan lentokentältä säännöllinen C1-junayhteys kulkee suoraan Torremolinokseen 20 minuutin välein. Matka-aika on vain 10 minuuttia ja kertalippu alkaen 1.80 €.

Takseja on tarjolla runsaasti lentokentältä, ja suora ajo Torremolinokseen maksaa noin 20 euroa.

 

Liikkuminen Torremolinosissa

Kaupungin keskustassa sijaitseva homoelämä ja tärkeimmät hotellit lähellä rantaa vievät sinut useimpiin paikkoihin kävelyllä.

On paikallinen bussiyhteys, ja Torremolinoksen linja-autoasemalta voit ottaa bussin mihin tahansa Costa Del Solin kohteisiin.

 

Missä yöpyä Torremolinoksessa

Torremolinoksella on laaja valikoima hotelleja edullisista luksushotelleihin. Useimmat homovierailijat yöpyvät lähellä La Nogaleran aluetta tai homojen ranta-aluetta.

Katso luettelo Torremolionin parhaista hotelleista vierailemalla Gay Torremolinos -hotellit -sivu.

Tekemistä ja näkemistä

Rannat ovat aina olleet ylivoimaisesti tärkein vetonaula tälle Espanjan Välimeren rannikolle, ja ovat edelleenkin.

Tosin koko kaupungissa ja ranta-alueiden maisemointiin on tehty merkittäviä investointeja, ja kultaiselle auringolle ja hiekalle on nyt vaihtoehtoja.

La Carihuela - yksi kaupungin alueista, joka on tutustumisen arvoinen. Aiemmin vanha kalastajakylä tunnetaan nyt kaikkialla Espanjassa andalusialaisen keittiön keskuksena, jossa on erityisesti mereneläviä.

Calle San Miguel - Elvytetyn kaupungin keskustan pääostoskadulla on hyvä valikoima myymälöitä designputiikeista lahjatavaramyymälöihin.

Aqualand - Espanjan alueen suurin vesipuisto on vain 10 minuutin päässä kaupungista

Parque Batteria (Battery Park) - Sijaitsee La Carihuelan rannan yläpuolella ja pääsee Montemar Alton asemalta. Tämä vanha sotilaslinnoitus on muutettu upeaksi puistoksi, jossa on järvi, lasikasvit ja Torre Mirador -torni, josta on upeat näkymät alas La Carihuelan rannalle ja merelle. Kesän aukioloajat: Maanantai: 17-30. Tiistaista sunnuntaihin: 00-00.

Molina de Incan kasvitieteellinen puutarha - sijaitsee Cañada de los Cardosissa lähellä Aqualandia. Täällä on monia puulajikkeita ja lintuja, joissa on kaikenlaisia ​​lintuja, kun tarvitset tauon rannalta. Kesäaukioloajat: tiistaista sunnuntaihin: 11-30 ja 14-00.

 

Visa

Espanja kuuluu Euroopan Schengen-viisumialueeseen. Jos matkustat Euroopan ulkopuolelta, tarkista, tarvitsetko Schengen-viisumia.

 

Raha

Espanja on euroalueen jäsen. Käteisautomaatteja on laajalti saatavilla. Sinulta voidaan pyytää kuvallista henkilötodistusta, jos maksat kaupassa luotto- tai pankkikortilla.

 

Muita hyödyllisiä tietoja

Torremolinos on hyvä tukikohta Andalusiaan, Espanjan upeaan alueeseen, jossa on kaunis maaseutu ja muinaiset kaupungit, jotka loistavat maurilaislinnoilla.

Läheisen Mijasin vuoristokylän valkoiseksi kalkituista taloista Málagan kaupunkiin ja sieltä edelleen junayhteyksiin Sevillaan, Cordobaan ja Granadaan sekä upeaan Alhambran palatsiin, tällä Espanjan alueella on tarjottavaa kaikille.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli