Baltimore

Gay Baltimore · Hotellit

Etsitkö täydellistä yöpymispaikkaa Baltimoressa? Tutustu sitten oppaaseemme kaupungin parhaista ja suosituimmista homoystävällisistä hotelleista.

Gay Baltimore · Hotellit

The Ivy Hotel
Sijainti-kuvake

205 East Biddle Street, Baltimore, MD, 21202, Yhdysvallat,, Baltimore

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Ylellisin valinta. Hyvin tyylikäs.
Ivy Hotel on oikea paikka, jos haluat tehdä Baltimoren tyylikkäästi. Se on intiimi, 18 huoneen luksushotelli upealla sisustuksella. Voit kuvitella, että Marie Antoinette jää tänne. Sinulle luovutetaan lasi samppanjaa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Pylvässängyt, kultaiset pöydät ja taideteokset ovat näkyvästi esillä. Jokaisessa huoneessa on erilainen sisustus. Paikan päällä olevat ruokailumahdollisuudet ovat myös erinomaisia, etenkin aamuisin sitruunasouffle-pannukakkuja.
Ominaisuudet:
bar
aamiainen
Kunto
ravintola
Kylpylä
Renaissance Baltimore Harborplace Hotel
Sijainti-kuvake

202 East Pratt Street,, Baltimore

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Huikeat näkymät. Loistava sijainti.
Renaissance Baltimore Harborplace Hotel tarjoaa homoystävällistä majoitusta Baltimoren Inner Harborissa. Tilavissa huoneissa on taulu-tv sekä suuret ikkunat, joista on näkymät satamaan. Renaissance Baltimoressa olet vain muutaman minuutin päässä joistakin kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Hotellissa tehtiin hiljattain laajoja kunnostustöitä. Sitä ympäröivät monet ravintolat, mukaan lukien Cheesecake Factory (olettaen, että tarvitset massiivisen kakunpalan!).
Ominaisuudet:
bar
Kuntokeskus
Hot Tub
Brookshire Suites
Sijainti-kuvake

120 E Lombard St, Baltimore

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Hyvä hinta. Keski.
Brookshire Suites on tyylikäs, edullinen hotelli korttelin päässä satamasta. Täällä olet lähellä kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä ja homojen yöelämää.

Monista huoneista on suorat näkymät satamaan. Paikan päällä on ilmainen Wi-Fi kaikissa tiloissa, kaapeli-tv ja kahvin valmistusvälineet huoneessa. Brookshire Suites on hyvä valinta, jos haluat matkustaa Baltimoreen halvalla.
Ominaisuudet:
bar
Kuntokeskus
wi-fi
Royal Sonesta Harbor Court Baltimore
Sijainti-kuvake

550 Light Street,, Baltimore

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Hyvä hinta. Avulias henkilökunta.
Royal Sonesta Harbour Court sijaitsee veden äärellä kaupungin Inner Harborissa. Se on kilometrin päässä Orioles Parkista. Yksi kaupungin suosituimmista hotelleista, Royal Sonesta on jatkuvasti arvostettu. Moderneissa huoneissa on taulu-tv kaapelikanavilla. Se on hyvä hinta ja huoneet ovat tilavia. Saatavilla on all-inclusive-vaihtoehtoja – tarvitset sellaisen aamiaisen mukaan.
Ominaisuudet:
Hot Tub
Viestikenttä
pool
ravintola
urheilukeskus
wi-fi
Hampton Inn and Suites Baltimore Inner Harbor
Sijainti-kuvake

131 East Redwood Street,, Baltimore

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Loistava sijainti. Maukas aamiainen.
Hampton Inn and Suites on vain muutaman korttelin päässä Inner Harborista. Ovellasi on paljon ravintoloita, ja Baltimoren taidemuseoon on vain kymmenen taalaa taksilla. Jokaisessa tyylikkäässä huoneessa on ilmainen Wi-Fi, ja buffetaamiainen on saatavilla tiloissa päivittäin. Se sijaitsee historiallisessa Belle Époque -rakennuksessa. Huoneet ovat tilavia, ja niissä on suuret vuoteet.
Ominaisuudet:
wi-fi
Marriott Inner Harbor
Sijainti-kuvake

110 South Eutaw Street,, Baltimore

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Hyvä hinta. Erittäin keskeinen.
Baltimore Marriott Inner Harbor on erityisen suosittu, jos olet kaupungissa Orioles-pelin tai työmatkan vuoksi. Se on mukava, vaatimaton ja hyvä hinta. Korottaminen King Corner -huoneisiin antaa sinulle enemmän tilaa. Täällä olet vain muutaman minuutin päässä National Aquariumista, Inner Harborin ruokailumahdollisuuksista ja kaupoista sekä baseball-stadionilta, joten se on loistava paikka nähtävyyksien katseluun. Tämä viihtyisä hotelli tarjoaa siistejä huoneita, joissa on taulu-tv, sekä ilmaisen Wi-Fi:n hotellin yleisissä tiloissa. Voit ruokailla paikan päällä The Yardissa, joka tarjoilee amerikkalaista ruokaa. Vaihtoehtoisesti asiakkaat voivat nauttia drinkin ja kevyitä välipaloja Day/Night Barissa.
Ominaisuudet:
bar
Kuntokeskus
ravintola
wi-fi

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.