bolivia, uyuni, suolajärvi

Bolivia Gay Guide ja hotellit

Boliviassa on kaikki: lumihuippuiset vuoret, viidakot ja satoja kulttuurisesti rikkaita kaupunkeja. Maassa on myös kasvava homoskene

Bolivia on maa Etelä-Amerikassa, jossa on nousevia matkailumarkkinoita. Maan ylle kohoavat mahtavat Andit. Sillä on huomattava alkuperäisväestö. Bolivia itsenäistyi Espanjan kruunusta vuonna 1824. Sitä pidetään Etelä-Amerikan syrjäisimpänä maana. Turistien tulee olla varovaisia ​​matkustaessaan Boliviassa, koska rikollisuus on korkea.

Bolivia hotellit


Sucre on Bolivian pääkaupunki. Tarkista paikallishallinnon neuvot ennen kuin varaat matkan Boliviaan. Se on melko konservatiivinen maa, joten homomaailma on erillinen.
 

Tarkista hinnat ja varaa nyt

Gay-ystävälliset Bolivia-matkat

Bolivia 10-Day Luxury Tour (Gay Friendly)
Sijainti-kuvake

Bolivia

Katso ja tee se kaikki tällä seikkailunhaluisella, paketoidulla ja täysin opastetulla kiertueella, jonka homomatkailijat tekevät ympäri maailmaa. 5 tähden hotellit ja maakuljetukset sisältyvät hintaan.

Tämän kiertueen tarjoaa Charlie the Traveller.

Ominaisuudet:
homo / LGBTQ+ ystävällinen
Hotelli
maakuljetukset
ylellinen kiertue

Viimeksi päivitetty: 23-Feb-2024

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.