Mene Buenos Airesiin

Gay Buenos Aires · Kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa Buenos Airesiin? Homo-Buenos Airesin kaupunkioppaamme on sivu sinulle.

Mene Buenos Airesiin

Buenos Aires on Argentiinan pääkaupunki. Se on täynnä kulttuuria ja historiaa. Buenos Aires perustettiin 16-luvulla valloittajien toimesta. Maa itsenäistyi Espanjasta vuonna 1816. Se on yksi Latinalaisen Amerikan vierailluimmista kaupungeista.

Buenos Airesissa on haalistunutta loistoa. Se on hyvin romanttinen kaupunki. Sillä on ollut varsin myrskyisä historia. Elämä ei ole koskaan ollut tylsää Buenos Airesissa. Se on kaupunki, jolla on upea luonne ja viehätys.

Gay-baareja ja -klubeja Buenos Airesissa

Buenos Airesissa on Argentiinan suurin ja paras homoelämä. Buenos Airesissa ei todellakaan ole homoaluetta. Gay-baarit ja -klubit ovat hajallaan. Suurin osa niistä löytyy Palermon alueelta. Argentiina on sosiaalisesti konservatiivinen maa monella tapaa, mutta se on yksi Latinalaisen Amerikan homoystävällisimmistä maista.

Tästä huolimatta rikollisuus on korkeampi Latinalaisessa Amerikassa, joten kannattaa hankkia taksi yöllä ja pitää järkeäsi. Muuten sinun ei pitäisi kohdata vaikeuksia. Niin, ja espanjalaisten tapaan argentiinalaiset haluavat syödä myöhään ja juhlia myöhään.

Yksi Buenos Airesin vilkkaimmista homobaareista on nimeltään Sitges - Kyllä, kuten Espanjan homokaupunki. Se on hyvä paikka kiinni ja argentiinalainen drag show. Toinen hyvä valinta on KM nolla, se on avoinna seitsemänä päivänä viikossa keskiyöstä varhaisiin tunteihin. Ehdottomasti hyvä paikka juhlaeläimille, jotka aikovat viettää illan.

Klubit ja baarit alkavat yleensä toimia samaan aikaan. Se ei ole kuin Lontoon keskustassa, jossa homobaarit ovat täynnä heti, kun ihmiset lopettavat työnsä. Jos aiot viettää homoillan Buenos Airesissa, sinun on parasta valmistautua myöhäiseen.

Buenos Aires · Hotellit

Gay-suositut hotellit Buenos Aires

Buenos Airesissa on paljon hyviä hotelleja. Löydät viiden tähden luksusta ja budjettivaihtoehtoja. Palermo on yksi parhaista yöpymispaikoista. Se on aivan Buenos Airesin keskustan tapahtumien ytimessä, ja paras homo-yöelämä on aivan oven takana. Siinä on boheemi, taiteellinen tunnelma. Siellä on paljon ravintoloita ja kahviloita tutkittavaksi, ja se todella herää eloon yöaikaan.

Ole Hollywood on yksi kaupungin omituisimmista hotelleista. Se on edullinen, ja se on nimetty Palermo Sohon alueelle keskittyneen elokuva- ja televisioteollisuuden mukaan. Palo Santo on hyvä valinta ympäristötietoisille. Se on ensimmäinen kestävä kaupunkihotelli Latinalaisessa Amerikassa, ja se on myös Palermossa.

Recoleta on myös loistava alue yöpyä. Se on kaupungin vaurain barrio. Monet Argentiinan eliittistä asuvat tällä alueella. Mio Buenos Aires on erittäin tyylikäs luksushotelli. Loistava valinta, jos haluat loiskutella.

Koe Buenos Aires

Casa Rosada on merkittävä turistinähtävyys, jota ei kannata jättää väliin. Tämä vaaleanpunainen palatsi on presidentin koti ja hallitusrakennus. Siitä tuli pahamaineinen, kun Eva Peron piti viimeisen puheensa Casa Rosadan parvekkeelta. Siihen perustui kappale Don't Cry For Me Argentina.

Tango on hieno argentiinalainen perinne. Voit saada tango-shown Buenos Airesissa. Jotkut ovat turistisempia kuin toiset. Yksi asia on varma, tangon dramatiikka ja aistillisuus on aina katseltavaa. Sinun tulisi myös käydä San Telmo Marketissa - se on ollut käynnissä vuodesta 1897. Lue lisää: Tekemistä Buenos Airesissa.

Gay saunat Buenos Airesissa

Yksi suuri homosauna Buenos Airesissa on nimeltään homosapiens. Se ei ole sen tyyppisiä saunoja, joita Berliinissä odotat, natch. Silti löydät täältä hyvän yhdistelmän miehiä - monia paikallisia - eikä täällä ole pulaa kuumista. Se voi olla melko kiireinen ja jokaisessa kolkassa on usein toimintaa.

Buenos Aires

Saapuminen Buenos Airesiin

Buenos Airesissa ja sen ympäristössä on muutamia lentokenttiä. Tärkein niistä on Ezeizan kansainvälinen lentokenttä. Se on se, johon todennäköisesti lennät. Se on noin 1.5 tunnin matkan päässä kaupungin keskustasta. Helpoin tapa päästä kaupungin keskustaan ​​on taksilla. Bussibussi kulkee kaupunkiin 30 minuutin välein. Jos sinulla on budjetti, voit saada bussin Buenos Airesiin.

Usein kysyttyä Buenos Airesista

Liikkuminen Buenos Airesissa

Buenos Aires on iso kaupunki, mutta sieltä on hyvät taksi- ja joukkoliikenneyhteydet. Helpoin tapa matkustaa Buenos Airesissa on metrolla tai taksilla.

Metro

Tunnetaan myös nimellä "subte", metro on helpoin ja edullisin tapa matkustaa ympäri Buenos Airesia.

bussi

Monet turistit eivät käytä bussia Buenos Airesissa, mutta se on melko tehokas ja erittäin halpa. Voi olla hieman hankalaa kartoittaa bussireittejä niin suuren kaupungin ympärille ensimmäisellä matkallasi.

Taksi

Taksit ovat erittäin tehokkaita, mutta varmista, että hankit viralliset, luvan saaneet. Ne ovat keltaisia ​​ja mustia. Taksinkuljettajat Buenos Airesissa ovat tiedossa ylihinnoittelevan turisteilta.

Onko Buenos Aires turvallinen?

Buenos Aires on yksi Latinalaisen Amerikan turvallisimmista kaupungeista. Sitä pidetään turvallisempana kuin LA. Silti se on suuri kaupunki, joten pidä järkeäsi yöllä.

Kuinka kallista on Buenos Aires?

Buenos Aires ei ole halpa, mutta se ei ole liian kallis. Voit tehdä sen budjetilla, keskihintaisella tai täydellisellä ylellisyydellä.

Milloin vierailla Buenos Airesissa

Huhti-kesäkuu tai syys-joulukuu ovat suosittuja aikoja vierailla Buenos Airesissa. Buenos Airesissa kannattaa viettää vähintään kolme päivää.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.