Camiguin

Gay Camiguin Resorts & Hotels

Camiguin on helmen muotoinen saari Filippiineillä, joka sijaitsee Boholin meressä, noin 10 kilometriä Mindanaon pohjoisrannikolta.

Camiguinin kaksi pääsaarta ovat White Island ja Mantigue Island. Nämä kaksi saarta sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä rannikosta. 

Tarkista hinnat ja varaa nyt

Gay Camiguin Resorts & Hotels

Balai Sa Baibai
Sijainti-kuvake

Camiguin Circumferential Road, , Camiguin

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Homoomistuksessa. Yksityinen uima-allashuvila. Upeat näkymät.
Camiguinin ainoa homojen omistama ja hallinnoima lomakeskus. Balai sa Baibaissa on 3 ylellistä huonetta, 2 sviittiä, joista on upeat näkymät Valkoiselle saarelle ja Bohol-merelle.

Huoneissa on oma terassi ja Balin inspiroima puutarhakylpyhuone. Huvilaan kuuluu pulahdusallas vehreässä puutarhassa. Aamiainen ja Merienda-välipalat sisältyvät hintaan. Asiakkailla on pääsy rannalle ja eksklusiiviseen kylpylään.

Omistajat Elden ja Cocoy voivat järjestää retkiä, illallisia, samppanja-auringonlaskun piknikejä ja hää-/sitoutumisseremoniaasi – he ja heidän tiiminsä tekevät vierailustasi ikimuistoisen.
Ominaisuudet:
Ilmainen Wi-Fi
Viestikenttä
Aurinkoterassi
Uima-allas

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.