Mene Dallasiin

Gay Dallas · Kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa Dallasiin? Sitten homo Dallasin kaupunkiopassivumme on sinua varten.

Mene Dallasiin

Dallas on kestävä rahoituksen, politiikan ja kulttuurin keskus, ja se on onnistunut vastustamaan muiden Texan kaupunkien kokemaa romahtamista ja on edelleen yksi maan vaikutusvaltaisimmista. Tässä vilkkaassa metropolissa kohoavat lasipilvenpiirtäjät väistyvät pienemmille ja omituisemmille alueille, jotka ovat kuuluisia taiteellisesta ja kulttuurisesta identiteetistään.

Dallasilla on myös yksi aktiivisimmista ja vakiintuneimmista homoelämästä Yhdysvalloissa ja se väittää olevan maan kuudenneksi suurin LGBT+-väestö. Kaupungista on tullut homomatkailun pääkaupunki, ja sen kaduille kerääntyy joka vuosi homomatkustajia nauttimaan paikallisista, kukoistavasta yöelämästä ja rikkaasta kulttuurista.

Homooikeudet Dallasissa

Vaikka Dallas sijaitsee yhdessä Amerikan sosiaalisesti konservatiivisimmista ja uskonnollisimmista osavaltioista, se on liberaalin ennakkoluuloton ja LGBT+-hyväksynnän linnake. Kaupungissa on maan kuudenneksi suurin LGBT+-väestö, ja useimmat matkailijat pitävät sitä homoystävällisenä ja vieraanvaraisena.

Dallasin kaupunki aloitti samaa sukupuolta olevien avioliittolupien myöntämisen vain muutama tunti sen jälkeen, kun korkein oikeus päätti avioliiton tasa-arvosta vuonna 2015. Osavaltion laajuista lainsäädäntöä ei kuitenkaan vieläkään ole, joka suojelisi LGBT+-ihmisiä Teksasissa seksuaaliselta motiivilta syrjinnältä, ja transsukupuolisten henkilöiden on ensin suoritettava sukupuolen vahvistus. leikkaukseen, ennen kuin heille annetaan lupa vaihtaa laillista sukupuoltaan.

Gay-baareja Dallasissa

Dallasin paras gay-yöelämä löytyy Oak Lawnin alueelta ja sen ympäristöstä. Alueella on vilkas ja keskittynyt kokoelma homobaareja ja klubeja, jotka kattavat erilaisia ​​kiinnostuksen kohteita ja makuja ja jotka taatusti houkuttelevat kaikki homomatkailijat.

Mikä olisikaan parempi tapa viettää yö Dallasissa kuin elää todellista cowboy-fantasiasi yhdessä maan ainoista homo- ja länsimaisista baareista. Round-Up Sedan on valtava klubi, jossa on 12 baaria ja joka vetää rutiininomaisesti kaupungin suurimmat homojoukot. Tequila, pop- ja kantrihymnit ja uskomaton tunnelma tekevät Round-Up Saloonista yhden Oak Lawnin homoskenen parhaista paikoista.

Sijaitsee Oak Lawnin sydämessä, Piilotettu ovi on pieni ja intiimi paikka, jossa on tilava ulkokansi. Dallasin karhupopulaation keskuudessa suosittu baari on yksi kaupungin vanhimmista homopaikoista ja paikallisen homoyhteisön suosikki. Hidden Door on rennon ilmapiirin ja herkullisten juomien ansiosta ihanteellinen paikka tavata paikallisia ja vierailevia homomiehiä. Lue lisää: Homoopas Dallasiin.

Gay-hotellit Dallasissa

Suosituimmat homoystävälliset hotellit sijaitsevat Dallasin Oak Lawnin homoalueella ja vilkkaalla keskustan alueella. Nämä paikat lupaavat kätevän ja yksinkertaisen pääsyn laajaan valikoimaan gay-paikkoja ja maamerkkejä, joita löytyy kaikkialta kaupungista. Vaikka kaupungissa ei ole homoille tarkoitettuja tai vain homoille tarkoitettuja hotelleja, yöpyminen kaupungin Downtown- ja Oak Lawn -alueilla varmistaa, että homomatkailijat saavat osallistavaa ja tuomiovapaata palvelua.

Kaupungissa, joka tunnetaan kaiken huipussaan, on vain sopivaa W Dallasin voitto painottaa suurta ja rohkeaa. Kattouima-allas on tilava alue, jonka välissä on suuret pylväät ja joka huokuu todella eteläistä tunnelmaa. Vieraita hemmotellaan aina upeilla horisonttinäkymillä W:ssä, olivatpa he sitten hotellin uskomattomasta Bliss Spasta, nykyaikaisista ja tyylikkäistä huoneista tai jopa omasta gastropubista. W:n keskeinen sijainti tarkoittaa, että et ole koskaan kaukana toiminnasta.

Jos etsit omituista hotellia Dallasin kukoistavan taidealueen sydämessä, älä etsi kauempaa kuin Belmont hotelli. Belmont tarjoaa vieraille nopean pääsyn Bishop Arts Districtiin, kaupungin alueelle, joka on kokenut dramaattisen elpymisen viime vuosina ja jossa nyt asuu omalaatuinen ja monipuolinen luova yhteisö. Retro-teemalla sisustetussa hotellissa on nykyaikainen muotoilu tarjotakseen esteettistä ylellisyyttä edulliseen hintaan.

Jos aiot vierailla Dallasissa suurten tapahtumien tai festivaalien aikana, on suositeltavaa varata hotelli hyvissä ajoin, sillä huoneet myydään loppuun nopeasti, etenkin Dallas Priden aikana heinäkuussa.

Gay saunat Dallasissa

Dallasissa ei ole laajaa saunakulttuuria, mutta olemassa olevat paikat kiehtovat varmasti. Täällä saunaelämän pääpainopiste on The Club, homosauna, joka on osa kansallista The Club -yhtiötä. Tapahtumapaikka on ainutlaatuinen, sillä siinä on tilava ulkouima-allasalue sekä solarium, poreallas, kuivasauna ja höyrysauna.

Klubi toimii yksityisen jäsenyyden periaatteen mukaisesti, ja tilojen käyttämiseksi sinun tulee ostaa päivittäinen jäsenkortti.

Dallas

Matkalla Dallasiin

Kaupunkia palvelee Dallas Fort Worthin lentoasema. Lentokenttä sijaitsee 17 km:n päässä kaupungin keskustasta, ja keskustaan ​​pääsee useilla eri tavoilla. Nopein ja kätevin vaihtoehto on Light Rail, joukkoliikennejärjestelmä, jossa on elementtejä sekä raitiovaunu- että metrojärjestelmästä. Light Rail kulkee lentokentältä keskustan asemille usein koko päivän ja on erittäin edullinen. Ilmainen lentokenttäkuljetus vie sinut Light Rail -asemille.

Bussi on myös suosittu vaihtoehto matkustamiseen kaupungin keskustan ja lentokentän välillä. Jotta voit käyttää bussipalvelua, sinun on ensin noustava ilmaiseen lentokenttäkuljetukseen linja-autoasemalle. Linja-autot kulkevat kerran viidessätoista minuutissa ja hinnat ovat edullisia ja helposti maksettavia.

Liikkuminen Dallasissa

bussi

Bussit ovat loistava vaihtoehto Dallasissa oleskeleville matkailijoille. Kaupungin pääbussiverkosto tunnetaan nimellä DART, ja se on yksi parhaista tavoista turisteille matkustaa Dallasissa. Bussi on kätevä ja edullinen, ja hinnat voidaan maksaa käteisellä tai kortilla.

McKinney Avenuen vaunu

Vaikka McKinney Avenue Trolley ei välttämättä ole tehokkain tai kattavin kulkuväline Dallasissa, se on paikallinen suosikki ja sentimentaalinen piirre kaupungin joukkoliikenneverkostossa. Järjestelmä koostuu useista vintage-kärryistä, jotka kuljettavat ajajia pitkin McKinney Avenuea pysähtyen joihinkin tärkeimpiin ja merkittävimpiin turistikohteisiin. Lisäksi McKinney Avenue Trolley on täysin ilmainen.

Taksi

Uber ja Lyft ovat erittäin suosittuja matkavaihtoehtoja Dallasissa, ja kyytien jakaminen näiden sovellusten kautta on myös yleistä. Dallasissa on myös runsaasti lisensoituja takseja, ja ne toimivat yleensä aikariippuvaisilla hinnoilla.

Tekemistä Dallasissa

Dallasissa on rajattomat mahdollisuudet tehdä tekemistä. Arvokkaimpia nähtävyyksiä ovat kuitenkin mm.

  • Vieraile John F Kennedyn salamurhapaikalla
  • Vieraile sitten Dealey Plazan Sixth Floor -museossa
  • Vieraile Dallasin taidemuseossa
  • Vietä päivä Dallasin eläintarhassa
  • Tutustu Dallas Aquariumiin
  • Kulje Bishop Arts Districtissä
  • Opi Perotin luonnon- ja tiedemuseossa
  • Kiipeä Reunionin torniin
  • Kävele Dallasin arboretumissa ja kasvitieteellisessä puutarhassa
  • Lähde Six Flags Over Texasin ajeluille

UKK

Milloin vierailla Dallasissa

Dallas kokee melko tavallisia lämpötiloja ympäri vuoden, mutta joskus helteinen kesä ja sateinen talvi tekevät syksystä ja keväästä parhaat ajat vierailla. Kevät on myös silloin, kun kaupungin lehdet ja viheralueet ovat runsaat.

Jos etsit edullisimpia hintoja hotelleista ja lennoista, harkitse vierailua kaupungissa talvella. Vaikka saattaa olla kylmä, kadut ovat vähemmän ruuhkaisia ​​tähän aikaan ja Dallas on täydessä juhlavauhdissa.

Visa

Yhdysvaltojen ulkopuolella asuvat tarvitsevat väliaikaisen matkustusviisumin, ja niitä voi hakea Yhdysvaltain suurlähetystön viralliselta verkkosivustolta tai paikallisesta Yhdysvaltain suurlähetystöstä.

Raha

Dallasissa on paljon pankkiautomaatteja, ja suurin osa laitoksista hyväksyy luotto- ja pankkikortit. Jotkut pankkiautomaatit ja kortinlukijat voivat kuitenkin periä lisämaksun ulkomailla tehdyistä maksutapahtumista.

Yleisesti hyväksytyt ja odotetut juomarahat Dallasissa ovat 15-20 % hyvästä palvelusta.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.