Gay Dubrovnik

Gay Dubrovnik

Turistien suosima kohde Etelä-Kroatiassa. Unescon luetteloon kuuluva Dubrovnikin kaupunki tunnetaan Game of Thrones -elokuvana, ja se houkuttelee vuosittain satoja tuhansia kävijöitä.Vaikka Dubrovnikia pidetään Kroatian homoystävällisimpänä kaupunkina, tässä pienessä kaupungissa ei ole erityistä homoelämää. Katedraalin vieressä sijaitseva Troubadour-jazzkahvila on sekä LGBT- että paikallisten ihmisten suosikkipaikka.

Gay Dubrovnik

Prince Charming Gay Cruise
Sijainti-kuvake

Dubrovnik, Kroatia

Näytä kartalla
2
Yleisön ikäraja

Perustuu 1 ääntä

Viehättävä tapa risteilylle…
Prince Charming Gay Cruise on homojen risteilylomapalvelu, joka purjehtii useista satamista ympäri Eurooppaa, esim. Splitistä ja Dubrovnikista Kroatiassa.

Juhli elämää samanhenkisten miesten kanssa aitoon kohteisiin, nauti paikallisista herkuista, rentoudu ja rentoudu Euroopan auringossa matkustaen sen eri reiteillä.

Prince Charmingin risteilyalukset ovat pieniä ja tyylikkäitä, ja niissä on vain 19 hyttiä alusta kohti, joten matkatovereihisi on helppo tutustua joko yksin tai ryhmässä. Jokaisessa hytissä on oma kylpyhuone wc/suihkulla ja ilmastointi.

Yksin matkustaville on tarjolla mökinjakovaihtoehtoja, yhden paikan voi varata tilavassa kahden hengen hytissä yhden hengen vuoteilla. Toinen paikka täytetään.

Risteilyt sisältävät aamiaisen, yhden tervetuliais- ja kapteenin illallisen sekä päivittäiset siivouspalvelut laivalla ammattitaitoisen Prince Charming -tiimisi kanssa. Viihde sisältää White Night-, Royal T Dance- ja Drag-viihdettä laivalla.

Muusta laivalla olevasta ruoasta ja juomasta saatetaan periä maksu, mutta tarvittaessa tiimi on myös valmis suosittelemaan ruokailu- ja ruokailupaikkaa laivan ulkopuolella. Laivalla on myös ilmainen wifi ja rantapyyhkeet.

Seuraavat risteilypäivät ovat nyt varattavissa ensi vuodelle:

22.-29.

Napsauta virallista risteilysivustoa saadaksesi lisätietoja ja tehdäksesi varauksia.
Ominaisuudet:
putiikki
aamiainen
risteilypaketti
Ilmainen wifi
Gay-risteily
homoviihdettä
taloudenhoito
saarihyppelyä
laivalla toimintaa

Arkipäivä: 24 tuntia

Viikonloppu: 24 tuntia

Viimeksi päivitetty: 29-Apr-2024

MILK
Sijainti-kuvake

Marojice Kaboge 7, Dubrovnik, Kroatia

Näytä kartalla
3.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 2 ääntä

MILK on Dubrovnikin ensimmäinen virallinen homobaari! Tule tutustumaan värikkääseen baariin ja huvialueeseen ja maistele heidän maukkaita cocktailejaan. Säännölliset tanssijuhlat viikonloppuisin.
Ominaisuudet:
bar
Cocktails
Musiikki

Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

Troubadour Jazz Cafe
Sijainti-kuvake

Bunićeva poljana 2, Dubrovnik, Kroatia

Näytä kartalla
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 13 ääntä

Ei homojen paikka. Troubadour on tunnettu, homoystävällinen kahvila ja bistro Dubrovnikissa, jossa on elävää musiikkia (jazzia, helppoa kuuntelua) ja joka on kiireinen viikonloppuisin.

Ulkoistuinalue on loistava paikka rentoutua ja nauttia drinkin tai kaksi. Kahvilaan ovat tervetulleita kaikki - ystävät, perheet, LGBT, hetero jne.
Ominaisuudet:
bar
Elävää musiikkia
Musiikki
ravintola

Viimeksi päivitetty: 12-Nov-2023

Dubrovnik · Hotellit

The Pucic Palace
Sijainti-kuvake

Ulica Od Puca 1,, Dubrovnik

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Erinomainen sijainti. Dubrovnikin vanhankaupungin sydämessä. Erinomainen ruokailu.
Dubrovnikin historiallisen vanhankaupungin sydämessä ja vain 5 minuutin päässä Banjen rannalta sijaitseva Pucic Palace tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen huoneita, joista on näkymät viehättävälle Gundulic-aukiolle.

Huoneet sijaitsevat 18-luvun rakennuksessa, ja niissä on hiljattain remontoitu äänieristetyt ikkunat, korkea katto, taulu-tv, ilmainen WiFi, oma kylpyhuone kylpyammeella ja Bvlgari-tuotteita.

Puclic Palacessa on erinomainen viinibaari ja ravintola ulkoterassilla. Luomuaamiainen on saatavilla pyynnöstä. Monet paikalliset ravintolat ovat lähellä.
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi
ravintola
Aurinkoterassi

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.