Vesitorni

Gay Fort Lauderdale · Kaupunkiopas

Ensimmäinen matka Fort Lauderdaleen? Sitten homojen Fort Lauderdalen kaupunkioppaamme voi auttaa sinua pääsemään paikasta A paikkaan Z.

Vesitorni

Fort Lauderdale on Floridan homopääkaupunki ja rento rentoutumisen ja löytöjen paratiisi. Levenevät valkoiset hiekkarannat, jotka lämmittävät lähes jatkuvasta auringosta, väistyvät vilkkaan keskustan ja monimuotoisen kaupunginosien joukosta, jotka ovat täynnä kukoistavaa taidetta ja kulttuurielämää sekä runsaasti viihdettä.

Kaupungin tärkein homoalue on Wilton Manors, jännittävä ja eloisa kaupunginosa, jolla on pitkä historia vahvana ja kukoistavana homokulttuurin erillisalueena. Useita kortteleita käsittävällä alueella on lukuisia homobaareja ja klubeja, jotka sopivat jokaisen homomatkailijan makuun. Wilton Manorsin hallitus on yhtä homo kuin itse kaupunginosa, ja sen enemmistö on LGBT+-neuvosto.

Lesbo Fort Lauderdale

Homooikeudet Fort Lauderdalessa

Floridan voitaisiin väittää olevan yksi sosiaalisesti konservatiivisimmista ja historiallisesti antiliberaalisimmista osavaltioista Yhdysvalloissa, mutta aivan kuten sen naapurit Miami ja Orlando, Fort Lauderdalesta on tullut homoyhteisön ja -kulttuurin mekka tässä punaisessa osavaltiossa.

Samaa sukupuolta olevien seksuaalinen toiminta laillistettiin vasta vuonna 2003, mutta siitä lähtien on ollut useita edistyksellisiä lakeja ja lakeja, jotka ovat antaneet LGBT+-henkilöille lisää vapauksia ja tasa-arvoa. Samaa sukupuolta olevien avioliitto laillistettiin vuonna 2015, ja korkein oikeus suojelee LGBT+-ihmisiä seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin perustuvalta syrjinnältä.

LGBT+-ihmisiä koskeva yleinen mielipide on kokenut radikaalin muutoksen viimeisen vuosikymmenen aikana, kun yhä useammat ihmiset tukevat samaa sukupuolta olevien suhteita ja kasvavat kunnioitus ja empatia LGBT+-ihmisiä ja -asioita kohtaan.

Fort Lauderdale

Homo-yöelämä Fort Lauderdalessa

Wilton Manors on kaupungin tärkein homoalue, ja se on vilkas luovuuden ja ilmaisun keskus. Wilton Manors on myös yksi Yhdysvaltojen vakiintuneimmista ja tunnetuimmista homokylistä. Sellaisenaan on, ei yllättäen, laaja valikoima vaihtoehtoja homobaareja ja klubeja Fort Lauderdalessa. Kaupungissa on jopa useita yrityksiä, jotka tarjoavat gay-yöelämäkierroksia, jolloin homomatkailijat voivat saada täyden ja monipuolisen kokemuksen paikallisesta homoelämästä paikallisen LGBT+ -yhteisön jäsenen rinnalla.

Vanhin naapuruston homobaari Fort Lauderdalessa, Smarty housut on tarjonnut herkullisia juomia paikalliselle yhteisölle vuodesta 1961. Ruokalistalla ei kuitenkaan ole vain juomia, vaan baari on tunnettu myös erinomaisesta ruoastaan ​​- juoksevista aamiais-, lounas- ja illallispalveluista. Smarty Pants järjestää myös erilaisia ​​viikoittaisia ​​tapahtumia, kuten alusvaatejuhlia, karaokeiltoja ja peliiltoja. Baari on erinomainen paikka tavata ja seurustella ystävällisten paikallisten homojen kanssa.

Hunters sijaitsee Wilton Manorsin sydämessä ja on yksi kaupungin suurimmista homoklubeista, jossa on tilava tanssilattia, ulkoterassi ja viihtyisä oleskelutila. Huntersin vierailijat järjestävät säännöllisesti teemailtoja ja tapahtumia, ja he voivat nauttia country- ja länsi-iloista, kabaree- ja drag-esityksistä. Klubi keskittyy monimuotoisuuteen ja inklusiivisuuteen, ja se on ylpeä lämpimän, avoimen ja ystävällisen ilmapiirin edistämisestä.

Fort Lauderdale

Gay-hotellit Fort Lauderdalessa

Kaupungin suosituimmat homoystävälliset hotellit sijaitsevat Wilton Manorsin homoalueella ja vilkkaalla keskustan alueella. Nämä paikat lupaavat kätevän ja yksinkertaisen pääsyn laajaan valikoimaan gay-paikkoja ja maamerkkejä, joita löytyy kaikkialta kaupungista. Fort Lauderdale on ainutlaatuinen lukuisissa homoille suunnatuissa tai vain homoille tarkoitetuissa majoituspaikoissaan, ja kaupungin maine homojen matkailukohteena tarkoittaa, että saat täällä hyvää huolta.

Big Coconut Guesthouse on yksi Fort Lauderdalen suosituimmista vain homohotelleista ja tarjoaa hauskan ja ystävällisen kokemuksen. Guesthouse sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Wilton Manorsin vilkkaasta yöelämästä, ja se on myös lisävaruste. Huoneet ovat valoisia ja tilavia luoden ilmavan ja raikkaan tunnelman. Asiakkaat voivat myös hyödyntää Big Coconutsin viehättävää patioa ja allasaluetta täysimääräisesti.

Worthington on toinen kaupungin homokeskeisistä hotelleista ja sijaitsee gay-Fort Lauderdalen sydämessä. Suurin osa parhaista homobaareista, klubeista ja tapahtumapaikoista ovat kävelyetäisyydellä, joten hotelli on täydellinen tukikohta kaupungin tarjontaan tutustumiseen. Homojen suosima Sebastian Street Beach on myös lähellä, ja koko lomakeskus noudattaa pukeutumisvapautta, mikä tekee ilmaista ja vapaata hauskanpitoa.

Matkalla Fort Lauderdaleen

Kaupunkia palvelee Fort Lauderdale-Hollywoodin kansainvälinen lentoasema, joka on suuri alueellinen lentoasema, joka vastaanottaa yli 700 lentoa päivässä. Vierailijat pääsevät täältä kaupungin keskustaan ​​useilla julkisilla ja yksityisillä kulkuvälineillä.

Julkisen liikenteen verkostot lentokentälle ja lentokentältä eivät ole loistavia, ja vaikka ne voivat toisinaan olla halvin vaihtoehto, ne ovat myös pisimmät. Bussi- ja junalinjojen matka lentokentältä keskustaan ​​kestää noin kaksi tuntia. Tehokkain vaihtoehto on ajaa autolla tai ottaa taksi, molemmat vievät 35 minuuttia ja tarjoavat rennomman ja nautinnollisemman kokemuksen.

Homo Fort Lauderdale

Liikkuminen Fort Lauderdalessa

Water Taxi

Vaikka vesitaksi ei ole nopein, halvin tai tehokkain tapa matkustaa Fort Lauderdalessa, se on ehdottomasti nautinnollisin. Vesitaksilla on 15 pysäkkiä kaupungin joenvarsialueella, joista monet sijaitsevat suosituimmilla nähtävyyksillä. Vesitaksi on hyvä tapa matkustaa rauhassa kaupunkimatkasi aikana. Vedestä voit myös nähdä monia rantakartanoita ja huviveneitä, jotka ovat synonyymejä tälle maan alueelle.

bussi

Bussit ovat loistava vaihtoehto Fort Lauderdalen keskeisillä alueilla oleskeleville matkailijoille ja niille, joilla on paljon turistiväestöä, sillä bussit ovat täällä säännöllisiä ja luotettavia. Kuten muutkin Floridian kaupungit, kaupunki on investoinut voimakkaasti linja-autoverkostoonsa osavaltion suurten turistimäärien vuoksi. Bussi on halvin tapa matkustaa Fort Lauderdalessa.

Taksi

Uber ja Lyft palvelevat hyvin Fort Lauderdalen pääalueita, ja tämä voi olla tehokkain tapa matkustaa. Kaupungissa on myös runsaasti lisensoituja takseja, ja ne toimivat yleensä yhden hinnan hinnoilla suojaten hintojen nousulta.

Joutsenet

Fort Lauderdalessa nähtävää ja tehtävää

Fort Lauderdale tarjoaa laajat avoimet vedet, kiehtovia LGBT+-historian ja kulttuurikohteita, ja joitain parhaita asioita ovat:

  • Purjehdi Jungle Queen -jokiveneellä
  • Shoppaile Riverwalkissa
  • Vieraile Flamingo Gardensissa
  • Tutustu Fort Lauderdalen taidemuseoon
  • Kulje East las Olas Boulevardia pitkin
  • Pakene perhosmaailmaan
  • Rentoudu Hugh Taylor Birch State Parkissa

Lue lisää: Fort Lauderdalessa nähtävää ja tehtävää.

UKK

Visa

Yhdysvaltojen ulkopuolella asuvat tarvitsevat väliaikaisen matkustusviisumin, ja niitä voi hakea Yhdysvaltain suurlähetystön viralliselta verkkosivustolta tai paikallisesta Yhdysvaltain suurlähetystöstä.

Milloin vierailla

Paras aika vierailla Fort Lauderdalessa on joulukuun ja huhtikuun välisenä aikana. Tämä on Floridan sesonkiaika ja tänä aikana sää on lämmin ja aurinko paistaa. Voit myös olla vapaa kesän helteisistä lämpötiloista ja vesi on myös viileämpää tällä hetkellä, mikä tarjoaa tervetulleita paeta lämmöltä.

Sekä talven sesonkiaika että kesä ovat kaupungissa kiireisiä aikoja vuodesta, ja siellä on paljon matkailua ja monia festivaaleja. Tämä tekee näistä jaksoista upeita niille, jotka etsivät toiminnantäyteistä matkaa, mutta vähemmän ruuhkaisilla kaduilla kannattaa harkita vierailua syksyllä.

Raha

Fort Lauderdalen ympäristössä on paljon pankkiautomaatteja, ja suurin osa paikoista hyväksyy sekä luotto- että pankkikortit. Jotkut pankkiautomaatit ja kortinlukijat voivat kuitenkin periä lisämaksun ulkomailla tehdyistä maksutapahtumista.

Hyväksytyt ja odotetut juomarahat Fort Lauderdalessa ovat 15-20 % hyvästä palvelusta.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.