Le Meridien Bora Bora

Homo-Ranskan Polynesian opas

Gay Travel Tahitilla ja Ranskan Polynesiassa

Le Meridien Bora Bora

Ranskan Polynesia koostuu 118 maantieteellisesti hajallaan olevasta saaresta ja atollista, jotka ulottuvat laajalle eteläiselle Tyynellemerelle. Tämän trooppisen paratiisin taivasta lävistävät tulivuorenhuiput ja turkoosit vedet houkuttelevat rikkaita ja kuuluisia. Tämä on yksi parhaista paikoista maan päällä kokea luksusta.

Saaret ovat suosittuja kohteita sekä hää- että häämatkalle. "Liberté, égalité, fraternité" -periaatteita noudattaen Ranskan Polynesia on sallinut samaa sukupuolta olevien avioliitot vuodesta 2013 lähtien. Nyt LGBT+-matkailijat voivat hyödyntää tätä kaunista maailmaa.

Kuinka homoystävällinen Ranskan Polynesia on?

Vaikka Ranskan Polynesian saaret harjoittavat itsehallintoa, ne ovat Ranskan lain alaisia. Tämä tarkoittaa, että LGBT+-yhteisöä kohtaan ei ole laillista tai institutionaalista syrjintää.

Polynesialainen yhteiskunta on erityisen tyytyväinen homomatkailijoihin. Tahitilaiskulttuurilla on itse asiassa kolmas sukupuoli, nimeltään rae rae, jotka ovat miehiä, jotka on kasvatettu naisiksi. Se eroaa jonkin verran länsimaisista sukupuoli-identiteetin käsityksistä, mutta tekee polynesialaisista poikkeuksellisen vieraanvaraisia ​​ja ystävällisiä homomatkailijoille.

Matkailu Ranskan Polynesiassa

Bora Boran saari on epäilemättä Ranskan Polynesian kohokohta. Voit nukkua turkoosin laguunin yllä yhdessä ikonisista vesibungaloweista. Herää upeisiin näkymiin Otemanu-vuorelle, saaren uinuvalle tulivuorelle, ennen kuin sukeltaa maailmankuuluihin vesiin, joissa on erittäin monimuotoista vesieliöä suojatun riutan ympäröimänä.

Ympäröivillä saarilla ja atolleilla on joitain maailman parhaista luksuskohteista ja hotelleista. Esimerkiksi Brando isännöi Barack Obamaa hänen kirjoittaessaan presidentin muistelmiaan. Pippa Middleton ja hänen miehensä James Matthews olivat myös häämatkalla siellä.

Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa tarjoaa upeita veden päällä olevia bungaloweja läheisellä sydämenmuotoisella saarella InterContinental Tahiti Resort & Spa sijaitsee 32 hehtaarin rehevässä trooppisessa puutarhassa Tahitin laguunin vieressä.

Suurin osa Ranskan Polynesian aktiviteeteista keskittyy vesiurheiluun. Laitesukellus hallitsee lomakohteen toimintaa snorklauksen ohella. Tämä on myös loistava kohde venesafareille, vesihiihtoon, purjelautailuun ja haiden kanssa uimiseen – kyllä, oikeiden haiden kanssa.

Gay Travel Bora Borassa ja Ranskan Polynesiassa

Ranskan Polynesia on täydellinen paikka homomatkailijoille, jotka etsivät romanttista pakopaikkaa. Älä odota kukoistavaa bilekohtausta – tämä ei ole Mykonos!

Ranskan Polynesiassa ei ole homobaareja, mutta saarten ympäri purjehtii homoristeilyjä. Jos et tunne olosi mukavaksi tehdä varaus verkossa, anna kollegoillemme osoitteessa OutOfOffice.com soita ja yksi heidän asiantuntija LGBT-matkatiimistään voi varata matkasi ja sisältää myös sisäiset lennot tai pikavenekuljetuksesi.

Alueen ilmasto vaihtelee hyvin vähän vuodenajasta riippuen sen erinomaisen sijainnin vuoksi päiväntasaajan lähellä. Sateisina joulukuun, tammikuun ja helmikuun kuukausina sinulla on kuitenkin vielä yli kaksisataa tuntia auringonpaistetta.

Saarten talous on lähes täysin riippuvainen matkailusta, joten saapuessasi löydät erittäin vieraanvaraisen ilmapiirin sekä hienon a la carte -ruokailun ja erinomaisen palvelun.

Video

Visa

Tiedustele viisumitiedot paikalliselta suurlähetystöltäsi.

Valuutta Ranskan Polynesiassa

Paikallinen valuutta on CFP-frangi.

Milloin Vierailla

Kesä-elokuu ovat suosituimpia kuukausia.

Varaa matkasi Ranskan Polynesiaan

Suosittelemme käyttämään asiantuntijaa, kun varaat matkan Ranskan Polynesiaan homopariksi tai lesbopariksi. Kollegamme sisaryrityksessämme OutOfOffice.com ovat asiantuntijoita LGBT-matkailun suhteen. Itse asiassa kiinteistöt, joiden kanssa he työskentelevät Ranskan Polynesiassa, tarjoavat jopa homoseksuaalisia häämatkaetuja samaa sukupuolta oleville pareille. Voit soittaa heille numeroon +44 (0)20 7157 1570 tai Yhdysvalloista numeroon 1-888-489-8383 tai tiedustella heiltä suoraan heidän Homo Ranskan Polynesia sivu.

Luksus LGBT-matkat OutOfOffice.com

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.