Railay Beach Thaimaa

Krabi · Kaupunkiopas

Ensimmäinen vierailu Krabissa? Sitten Krabin kaupunkioppaamme homomatkailijoille on sinua varten.

Railay Beach Thaimaa

Krabi กระบี่

Krabi on maakunta Thaimaan Andamaanien rannikolla. Se on tunnettu upeista rannikoista, joissa on kauniita rantoja, kalkkikivihuippuja, kristallinkirkasta merta ja upeita trooppisia saaria.

Krabilla on yli 80 ympäröivää saarta, mukaan lukien Lanta ja Phi Phin saaristot. Nämä ovat suosittuja purjehtijien, sukeltajien, snorklaajien ja Phuketin päiväretkeilijöiden keskuudessa.

Nämä tärkeimmät kohteet muodostavat Krabin maakunnan:

Krabin kaupunki - pääkaupunki ja tärkein saapumispaikka alueelle

Ao Nang - Krabin kehittynein ranta, tärkein turistikohde ja loistava tukikohta läheisiin saariin tutustumiseen

Phi Phi -saaret - maailmankuulu saaristo ja suosittu matkailukohde *

Had Yao (Long Beach) - alikehittynyt ranta, josta on upeat näkymät Ao Nangin kallioseinämille

Railay (Rai Leh) ranta - Thaimaan kuuluisin paikka kalliokiipeilyyn (katso valinta alla)

Krabi houkuttelee tuhansia homoturisteja vuosittain, mutta tärkein rannikon lomakaupunki Ao Nang ei ole vielä perustanut homoelämää. Vaikka on hyvin todennäköistä, että tapaat muita homopareja, jotka nauttivat lomasta, Krabi ei ole juhlien kohde.

Ranta Krabissa Thaimaassa

Matkalla Krabille

Krabilla on oma lentokenttä, josta on suorat lennot Bangkokiin ja sieltä. Lentokentällä on julkisia ja yksityisiä kuljetusvaihtoehtoja, jotka vievät sinut mantereen kohteisiin, kuten Ao Nangiin.

Jos yövyt saarilomakeskuksessa, ota yhteyttä lomakeskukseen, joka neuvoo sinua kuljetusvaihtoehdoista.

 

Näkymä Krabille vuorilta

Liikkuminen Krabissa

'songthaew' (julkinen henkilökuljetusajoneuvo) ja taksit ovat laajalti saatavilla. Saarihyppelyssä sinun täytyy luottaa veneet.

Yleisin lyhyemmän humalan tyyppi on pitkähäntävene ("ruea hang yao"). Suurin osa on omistajan käytössä. Neuvottele vain päivä- tai tuntimaksu hänen palvelustaan.

Krabi Town on matkustajalauttaliikenteen solmukohta, joka kuljettaa ihmisiä mantereen sekä Phi Phi- ja Lantasaarten välillä.

On kaksi lauttalaituria, joista toinen sijaitsee kaupungin keskustassa (Chao Fah Park Pier) ja toinen muutaman kilometrin päässä keskustasta (Klong Jilad Pier). Lentokentältä on suorat kuljetukset molemmille laitureille.

 

* Phi Phi saaret หมู่เกาะพีพี

Phi-Phi saaret on saaristo, joka sijaitsee Krabin mantereen ja Phuketin välissä. Vain yksi kuudesta saaresta, Phi Phi Don, on asuttu.

Nämä saaret luokitellaan eräiksi luonnon kauneimmista saarista maailmassa. Matkailun nopeasta kasvusta huolimatta ympäröivillä vesillä on edelleen valtava määrä koralli- ja merielämää.

Saarten hiekkarannat, luolat ja trooppisen metsän peittämät kalkkikivivuoret ovat edelleen upeita nähtävyyksiä.

Jos vierailet Krabissa, sinun tulee tehdä ainakin päiväretki Phi Phiin tai harkita muutaman yön yöpymistä yhdessä Phi Phi Donin viime vuosina nousseista hotelleista tai lomakohteista.

Ton Sai Bay on Phi Phi Donin tärkein turistialue. Alue yhdistää saaren pohjoisen ja etelän, ja sieltä löytyy laaja valikoima baareja, ravintoloita, majataloja ja hotelleja.

Lautat Phuketista ja Krabista saapuvat ja lähtevät Ton Sai Bayn laiturilta, ja vuokrattavissa on runsaasti pitkäpyrstöveneitä, joten se on loistava tukikohta saaristoon tutustumiselle.

Saarella ei ole autoja ja vain muutamia moottoripyöriä. Kaikki kuljetetaan kävellen, kottikärryillä tai veneellä. Lisätietoja, Napsauta tätä päästäksesi Phi Phi Islands Guide -oppaaseen sivu.

Kun käydä

Kuten useimmissa Thaimaan rantakohteissa, paras aika homomatkailijoille vierailla Krabissa on koulujen huippulomien ulkopuolella, ei-monsuunikuukausina lokakuusta huhtikuuhun.

 

Missä yöpyä Krabissa

Ao Nang ja Railay Beach ovat turistien suosituimpia alueita. Napsauta tästä nähdäksesi meidän Krabi-hotellin suositukset.

Jos aiot viettää yön tai kaksi Phi Phi -saarella, monet lomakeskukset ja Hotellit Koh Phi Phillä ovat harkitsemisen arvoisia.

 

Tekemistä ja näkemistä

Useimmat homovieraat tulevat Krabille nauttimaan rannasta tai tutkimaan ympäröiviä saaria, erityisesti kuuluisia Phi Phi -saaria. Muita suosittuja aktiviteetteja ovat snorklaus, sukellus ja kalliokiipeily. Tässä on joitain ehdotuksia tekemistä Krabissa.

Krabin kaupunki - Jos haluat palan aitoa Thaimaata, älä missaa iltaa Krabin kaupungissa. Valittavana on vähintään kaksi yömarkkinoita (enemmän viikonloppuisin), joissa on herkullinen valikoima ruokia kohtuulliseen hintaan. Yleensä paikalliset bändit soittavat jollain eri torilla.

Tree Top Adventure Park Krabi - Koe henkeäsalpaavat näkymät pelatessasi erilaisia ​​pelejä, kuten "pyörä puissa", "köysisillat", "Tarzan-keinut" ja "lentävät rullalaudat".

Wat Kaew - yksi Krabin kaupungin tärkeimmistä temppeleistä.

Tiikeri temppeli - Temppeli noin 8 km:n päässä Krabin kaupungista, joka on kuuluisa vuoren huipulla sijaitsevasta Buddha-pyhäköstä. Huipulle pääsemiseksi sinun on kiivettävä 1,300 XNUMX erittäin epätasaista askelmaa. Laajat näkymät vuorille ja merelle niille, jotka sopivat tarpeeksi. Älä unohda pakata vettä (saatavilla myös ilmaiseksi, kun saavut huipulle) ja on suositeltavaa aloittaa ajoissa. Tiger Temple on myös kuuluisa apinaheimoistaan, jotka elävät vuoren huipulle johtavalla polulla. Älä ota ruokaa ja katso omaisuuttasi huolellisesti.

Näkymä Tiger-temppelistä Krabissa

Krabin kaupungin jokimatkat - Pitkähäntäveneet ankkuroituvat eri laitureille 1.5 km:n pituisen jokikäytävän varrella ja tarjoavat 2-3 tunnin ajeluja ylös jokea kohti kahta kalkkikivimäkeä, jotka ulkonevat kuin paholaisen sarvet. Täällä on mielenkiintoisia luolia tutkittavaksi. Jokea ympäröivät mangrovemetsät ja vuorovesimutat ovat kaikki suojeltua aluetta, jossa on mielenkiintoisia villieläimiä.

Phang Ngan lahti - Yksi suosituimmista aktiviteeteista on merimelonta kalkkikiviluolissa ja kuuluisan Phang Nga -lahden karstkallioiden ympärillä. Päivä- ja yömatkat ovat varattavissa yhdestä turistialueiden monista retkikopista.

Nopparat Tharan ranta - luonnonkaunis ranta ja kansallispuisto Ao Nangin länsikärjessä.

Railay (Rai Leh) ranta - kaunis ranta lähellä Ao Nangia vaellusreiteineen ja suosittu kalliokiipeilyn, snorklauksen ja kalliokiipeilyn harrastajina.

Hong-saari - pieni saari hiljaisella ja puhtaalla rannalla; kiva pieni retki.

Lantan saaret - upeita saaria, joita ympäröi kirkas sininen vesi. Päiväristeilyjä tarjolla.

Lantan eläinten hyvinvointi - Lantan saarella sijaitseva voittoa tavoittelematon järjestö, joka tarjoaa hoitoa monenlaisille eläimille; avoinna vierailijoille joka päivä klo 11-5.

Maya lahti - maailmankuulu lahti, jossa on valkoinen hiekkaranta, jättimäiset kalkkikivikalliot ja koralliriutat - yleensä mukana "saarihyppelykierroksilla".

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli