Gay Hannover · Kaupunkiopas

Gay Hannover · Kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa Hannoveriin? Sitten homo Hannoverin kaupunkioppaamme on sinua varten.

Hannover

Ala-Saksin pääkaupunki ja suurin kaupunki. Hannover on Saksan 13. suurin kaupunki, jossa on yli 500,000 XNUMX asukasta. Se on tärkeä kaupunki Pohjois-Saksassa, ja sen pääkaupunkiseudulla asuu yli miljoona ihmistä.

Keskiajalla perustettu Hannover oli tärkeä joen satamakaupunki. Vuonna 1757 ranskalaiset miehittivät kaupungin, mutta englantilais-saksalaiset joukot valtasivat sen takaisin vuonna 1758. Hannoverin maanpaossa olevalla King's German Legion -sotilailla oli keskeinen rooli Waterloon taistelussa. Noin 90 % Hannoverista purettiin pommi-iskuissa toisen maailmansodan aikana.

Sodan jälkeen kaupunki rakensi vanhan kaupungin siirtämällä säilyneet historialliset rakennukset yhdelle alueelle. Samanaikainen kehitys jätti kaupunkiin suuren kokoelman betonirakennuksia. Siitä huolimatta viheralueita ja kulttuurikohteita on laaja valikoima. Kaupunki tunnetaan konferenssikohteena. Siinä on pieni mutta eloisa homoskene.

 

Homooikeudet Saksassa

Lisätietoja homojen oikeuksista Hannoverissa on osoitteessa Gay Berlin City Guide -sivu.

 

Gay kohtaus

Hannoverin homomaailma on hillitty muihin Saksan kaupunkeihin verrattuna. LGBT-yhteisö on kuitenkin vahvasti vakiintunut ja sulautunut osaksi kaupunkielämää. Hannover on koti vanhin homosauna Saksassa, ja siellä on baareja, risteilyklubeja ja tanssiklubi, jotka palvelevat homoasiakkaita.

Hannover Pride järjestetään joka toukokuu ja on erittäin suosittu tapahtuma. Vuosittaisella Schützenfest-festivaalilla (Marksman) on homoteltta, jossa on iloinen ja karnevaalimainen tunnelma. Kansallinen Queer Film Festival isännöi myös tapahtumia Hannoverissa, yleensä keväällä ja lokakuussa.

 

Matka Hannoveriin

Lentokoneella

Hannoverin lentokenttä (HAJ) sijaitsee 11 km Hannoverin keskustasta pohjoiseen ja on Saksan 11. suurin lentokenttä. Siitä on hyvät yhteydet, enimmäkseen halpalentoyhtiöillä, kaupunkeihin ja vapaa-ajankohteisiin Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä ja Keski-Aasiassa.

Lentokentältä pääsee keskustaan ​​S-bahn-junalla. Tarvitset 2 vyöhykkeen lipun, joka maksaa 3.50 €. Matka kestää noin 17 minuuttia ja palvelut kulkevat kahdesti tunnissa. Et pääse junaan klo 1.30–4, joten varaudu muihin järjestelyihin. Lisäpalvelut toimivat suurten konferenssien aikana.

Taksit löytyvät saapumisalueen ulkopuolelta. Voit myös sopia yksityiskuljetukset etukäteen. Tavallinen taksimatka maksaa noin 20 euroa. Autonvuokrauskeskus sijaitsee terminaalien A ja B välissä, joten varmista, että sinulla on asianmukaiset asiakirjat. Ajomatka keskustaan ​​kestää noin 20 minuuttia liikenteestä riippuen.

Junalla

Hannover Hauptbahnhof sijaitsee keskeisellä paikalla, joten se on erinomainen portti kaupunkiin. Siitä on hyvät yhteydet Saksan kaupunkeihin nopeilla ICE-junilla. Alankomaihin, Itävaltaan ja Sveitsiin on kansainväliset yhteydet, ja osa näistä palveluista toimii yön yli (Nachtzug), josta voit muodostaa yhteyden laajempaan verkkoon.

 

Liikkuminen Hannoverissa

Jalka

Kaupungin suunnittelu tekee jalan liikkumisesta loistavan tavan tutustua kaupunkiin. Siellä jalkakäytävät ovat hyvässä kunnossa ja alue keskusasemalta Kröpckeen on täysin jalankulkualuetta.

Julkisella kulkuneuvolla

Üstra operoi Hannoverin joukkoliikenneverkkoa, joka on kuuluisa linja-autoistaan, raitiovaunuistaan ​​ja junistaan, koska osa niistä on kansainvälisesti arvostettujen suunnittelijoiden suunnittelemia. Kertalippu alkaen 2.40 € ja päiväliput 5.40 €. Jotkut liput on validoitava ja tarkastajat toimivat palvelussa.

Palvelut kulkevat usein koko päivän, ja yöbussi-, raitiovaunu- ja junaliikennettä liikennöi epäsäännöllisesti, ja yövuoroja on useammin perjantaisin ja lauantaisin. On myös alennusjärjestelmä, joka tarjoaa naisille alennuksia yömatkoista. Lataa kuljetussovellus varmistaaksesi, että sinulla on ajantasaiset matkatiedot.

Taksilla

Taksit ovat runsaasti, ja niitä voi löytää riveistä, kutsua kadulle tai tilata etukäteen. Taksit ovat Hannoverissa kalliita ja taksit kannattaa ajaa isoissa ryhmissä säästääksesi rahaa. Taksit ovat yleensä turvallisia, mutta noudata ilmeisiä varotoimia varmistaaksesi. Uber ei toimi Hannoverissa.

 

Missä yöpyä Hannoverissa?

Luettelo suositeltavista hotelleista Hannoverissa on meidän suositellut hotellit Hannoverissa.

 

Tekemistä ja näkemistä

Herrenhausenin kuninkaallinen puutarha - Huolimatta siitä, että Britannian kuninkaallinen perhe (Hannoverin talo) omisti edelleen palatsin ja sen alueen, RAF tuhosi suurimman osan tästä barokkipalatsista ja sen puutarhoista toisessa maailmansodassa. Onneksi alue rakennettiin huolella ja yksi niistä kaupungin tärkeimmät nähtävyydet.

Uusi kaupungintalo - yksi Hannoverin tärkeimmistä maamerkeistä, ja keisari Wilhelm II avasi sen vuonna 1913. Tässä eklektisessä rakennuksessa ei ole enää kaupungin hallintoa, mutta siellä toimii edelleen maistraatti. Voit tehdä kierroksia ja mennä ainutlaatuisella hissillä (se kulkee kaarevaa reittiä) kupolin näköalatasanteelle.

Galleria Luise - Tämä on paratiisi, jos haluat tehdä laadukkaita ostoksia putiikilla.

markkinakirkko - Tämä tiiligoottilainen luterilainen kirkko rakennettiin 14-luvulla, mutta se vaurioitui ja kunnostettiin toisen maailmansodan aikana. Sen kirkon tornissa on 2 kelloa ja Kristuksen ja rauhan kello on osavaltion suurin ja sitä käytetään vain erikoistapauksissa.

Nanat - Nämä leikkisät ja näyttävät veistokset Leibnizuferin varrella ovat ehdottomasti selfien arvoisia. Suunnitteli Niki de Saint Phalle kommentiksi siitä, miten yhteiskunta suhtautuu naisiin.

Wilhelm Busch -museo - kiehtova museo, joka on omistettu 19-luvun pilapiirtäjälle ja karikaturisti Wilhelm Buschille. Buschin teosten lisäksi löydät myös Goyan ja Hogarthin satiirisia teoksia. Se sijaitsee Georgengartenissa.

Hannoverin valtionooppera - Syyskuusta kesäkuuhun kuulet klassisen oopperan teoksia sekoitettuna uusien säveltäjien rohkeisiin uusiin teoksiin. Rakennus kärsi sotavaurioita, mutta se on käynyt läpi useita kunnostuksia ja parannuksia, joten se on yksi parhaista paikoista katsoa live-oopperaa Saksassa.

Niedersachsenstadion - Bundeslinga-joukkueen Hannover 96 (tai punaisten fanien) koti. Täällä voit nauttia jalkapallo-ottelun tunnelmasta sekä suurista pop- ja rock-konserteista, joita tapahtumapaikka järjestää harvoin.

 

Kun käydä

Hannoverissa on valtamerellinen ilmasto, mikä tarkoittaa, että sää on kylmä puolet vuodesta ja yleensä melko miellyttävä toisella puoliskolla. Sade on harvinaista ympäri vuoden, mutta joskus kaupunki voi pölyttyä lumeen ja Machsee jäätyy. Hannoverissa ei ole tapana saada vierailijoita parvettua paitsi suurissa tapahtumissa, joten tarkista kalenteri.

Kaupunki tunnetuista messuista ja konferensseista lukuun ottamatta siellä järjestetään laaja valikoima festivaaleja ja tapahtumia ympäri vuoden. Joulumarkkinat, jotka sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, tarjoavat suomalaista ruokaa, luistelua ja Glühweinia. Schützenplatz järjestää maailman toiseksi suurimman Oktoberfestin.

 

Visa

Saksa kuuluu Euroopan Schengen-viisumialueeseen. Jos matkustat Euroopan ulkopuolelta, tarkista, tarvitsetko Schengen-viisumia.

 

Raha

Saksa on euroalueen jäsen. Käteisautomaatteja on laajalti saatavilla. Sinulta voidaan pyytää kuvallista henkilötodistusta, jos maksat kaupassa luotto- tai pankkikortilla.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.