Key West

Gay Key Westin kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa Key Westiin? Homoinen Key West -kaupunkioppaamme antaa sinulle kaikki parhaat vinkit Conchin tasavaltaan tutustumiseen.

 

Key West

Key West tunnetaan homojen mekkana, sillä se houkuttelee vuosittain yli 300,000 XNUMX kävijää ympäri maailmaa. Floridan eteläisimmässä kärjessä sijaitsevassa kaupungissa asui muutama LGBT-kuvake, erityisesti Tennessee Williams ja Liz Taylor. Tässä on joitain syitä, miksi nämä kuvakkeet rakastivat kotilotasavaltaa (lausutaan Con-k).

Key West

Gay-baarit ja -klubit Key Westissä

Ihmiset matkustavat kaikkialta maailmasta kokemaan juhlien jännitystä Key Westin rennossa ilmapiirissä.

Duval Street on Key Westin yöelämän keskus, jossa on laaja valikoima pubeja, baareja ja klubeja. Päivällä se on täydellinen paikka rentoon kävelyyn ja selaamiseen. Yöaikaan koko alue on kuitenkin elossa ja surinaa. Suosittuja LGBT-tapahtumia ovat Key West Pride kesäkuussa, syyskuun "Womenfest", Tropical Heat ja Headdress Ball.

Paikkoja alueella ovat mm Bourbon Street -pubi joka isännöi vaatteiden valinnaisia ​​tapahtumia, kuten iltaisin "Men of Bourbon" ja säännöllisiä drag-esityksiä koko viikon ajan. 801 Bourbon Bar on Bourbon Street Pubin sisaryritys, ja sitä ympäröivät muut homobaarit. Karaokea järjestetään kolmena iltana viikossa ja se on loistava kohde, jos haluat bar hopin. Jos etsit aikuisempaa kokemusta, Saloni 1 tarjoaa juuri sen. Se on Key Westin ainoa gay-nahkaklubi, ja siihen on valinnainen vaatetus, joten voit tanssia yön mukavasti. Nämä ovat muutamia esimerkkejä Key Westin monipuolisesta yöelämästä. Voit halutessasi laulaa, tanssia, katsoa vetää tai risteilyä, mikä tekee siitä täydellisen gaystination.

Key West

Gay-suositut hotellit Key Westissä

Koska Key West on suosittu kohde homomatkailijoiden keskuudessa, ympäri kaupunkia on runsaasti homojen omistamia ja ylläpitämiä hotelleja. Tämä on yksi ainoista kaupungeista Yhdysvalloissa, jossa on niin paljon homoille tarkoitettuja hotelleja.

Monet ovat vain LGBT/gay-hotelleja, joissa on usein erilaisia ​​tapahtumia ja iloisia tunteja viihdyttääkseen sinua. Nämä sisältävät Aleksanterin majatalo, historiallisesti merkittävä, vain homoille tarkoitettu lomakeskus, joka on lähellä Duval Streetin yöelämää. Saaren talo on vain homoille tarkoitettu vaatevalinnainen lomakeskus vain 6 korttelin päässä Duval Streetin vilinästä, ja siellä on myös happy hour, joka auttaa sinua rentoutumaan iltaan. Vaihtoehtoisesti, jos etsit korkealuokkaista vaihtoehtoa, Ocean Key Resort & Spa on yksi parhaista valinnoista. Duvalin gay-yöelämä on aivan oven takana, sinulla on pääsy ranta-altaalle sekä parvekkeilta upeita näkymiä varten. Mistä ei pidä? Katso Majoitus Gay Key West, valitse omasi runsaasta valikoimastamme lisätietoja.

Key West

Homokulttuuri Key Westissä

Key Westin filosofia on "Yksi ihmisperhe", joka symboloi alueiden all-inclusive-asennetta, mikä tekee siitä vieraanvaraisen kohteen LGBT+-matkailijoille. Kaupunki juhlii LBGT-identiteettiä ylpeänä ympäri vuoden, ja sateenkaariristeykset ovat pysyvä esine. Key West Pride on kansainvälisesti suosittu kaupungin LGBT-historian ansiosta. 1.25 mailia pitkä sateenkaarilippu otettiin esiin vuoden 2008 Pride-tapahtumassa, josta lähtien osia tästä lipusta on ollut esillä eri Pride-tapahtumissa maailmanlaajuisesti.

Key Westin AIDS-muistomerkki kunnioittaa kaikkia henkensä menettäneitä ja on lajissaan maailman ainoa virallinen kunnallinen muistomerkki, joten se on todella vierailun arvoinen.

Key West on edelläkävijä LGBT-oikeuksien ja -näkyvyyden suhteen. Vuonna 2015 Florida solmi ensimmäisen samaa sukupuolta olevien avioliiton Key Westissä, josta tuli julkinen juhla. Richard Hayman on Yhdysvaltojen ensimmäinen avoimesti homopormestari, ja vuonna 2018 Teri Johnstonista tuli kaupungin ensimmäinen lesbopormestari.

Key West – nähtävää ja tehtävää

Key Westissä on paljon tekemistä sekä päivä- että yöaikaan. Tässä on luettelo joistakin niistä:

Vierailevat taidegalleriat:

 

 

 • Taidestudio tarjoaa työpajoja ja kursseja maalaamiseen, kuvanveistoon, saven heittoon, lasin sulattamiseen, korujen valmistukseen sekä keramiikan maalaamiseen ja lasittamiseen.
 • Florida Keysin julkinen taidekokoelma
 • Yhteydet Project: Mosaic of the Keys, satojen paikallisten taiteilijoiden luoma laajamittainen seinämaalaus.
 • Tropic Cinema on voittoa tavoittelematon itsenäinen elokuvamultipleksi, jossa esitetään indie-, ulkomaisia ​​ja vaihtoehtoisia elokuvia.
 • Morada Ways Arts & Cultural Districtin "kävelymatka", joka järjestetään joka kuukauden 3. torstaina.
 • Key Westin "Walk on White", joka pidettiin White Streetillä, sisältää näyttelyitä ja vastaanottoja gallerioissa ja kaupoissa.
 • Upper Duval Street Strollin avulla voit tutustua putiikkeihin, gallerioihin, viiniin ja ruokaan jokaisen kuukauden 1. perjantaina

 

 

Vierailevat museot:

 

 

 • Hemingwayn koti- ja museokierrokset, joissa voit tavata 6-varpaisia ​​kissoja, jotka ovat Hemingwayn lemmikkien jälkeläisiä.
 • Key Westin taide- ja historiamuseo
 • Audubon House & Tropical Gardens
 • Tennessee Williams Museum
 • Key West Firehouse Museum
 • Shipwreck Historeum -museo
 • Flagler Station "Sails to Rails" -museo
 • Eteläisin talo
 • Curryn kartano
 • Florida Keys Eco-Discovery Center
 • Vanhin talomuseo ja puutarha
 • Trumanin Pikku Valkoinen Talo
 • East Martello

 

 

Key Westin rannat:

 

 

 • Smathers-ranta
 • Fort Zachary Taylor Beach (lempinimi Fort Liz Taylor Beach hänen toistuvien vierailujensa vuoksi).
 • Higgsin ranta
 • Leporanta
 • Koiran ranta
 • Simonton Beach

 

 

Rantaaktiviteetit ja nähtävyydet:

10 minuutin päässä Simonton Beachiltä voit osallistua erilaisiin vesiaktiviteetteihin Blu Q Gay Sailing Adventuresin avulla. Näitä ovat "All Male Sail", snorkkeli- ja melontamatkat ja muut erilaiset vesiurheilulajit.

Vierailut syrjäisille saarille ja hiekkapalkkeille ovat saatavilla, missä voit katsella delfiinejä, rauskuja ja kilpikonnia kristallinkirkkaissa vesissä.

Varmista myös, että:

 

 

 • Katso legendaarista auringonlaskua Mallory Squarella
 • Vieraile Higgs Beachin afrikkalaisella hautausmaalla, jossa lähes 300 orjuutettua afrikkalaista kuoli vuonna 1860
 • Aja lasipohjaisella veneellä
 • Ota eteläisin selfie
 • Mene vesitasolla Fort Jeffersoniin ja Dry Tortugas -saarille
 • Telttailu Dry Tortugasin kansallispuistossa
 • Kajakkimatkat
 • Parasail

 

 

Key Westin auringonlasku Mallory Squarella

Kulku Key Westiin

Key Westiin pääsee kaikkia tärkeimpiä liikennereittejä pitkin. On mahdollisuus ajaa sekä Miamin kansainväliseltä lentokentältä että Fort Lauderdale-Hollywoodin kansainväliseltä lentokentältä, mikä kestää noin 3 ja puoli tuntia (13–23 dollaria). On myös mahdollisuus matkustaa Key West Expressillä, joka on nopea matkustajalauta Fort Myers Beachiltä ja Marco Islandilta.

Kuljetuspalvelut:

 

 

 • Vinttikoirakilpailut
 • Avaimet Shuttle
 • Florida Keysin pikakuljetus

 

 

Key West

Usein kysyttyä Key Westistä

Liikkuminen Key Westissä

Key West on yleisesti saavutettavissa ja helppo liikkua, jos käytät yllä lueteltua julkista liikennettä. Autolla ajaminen on mahdollista, mutta huomioi, että pysäköinti on usein vaikea löytää ja se on kallista. Tässä Park 'n' Ride (lue alla) on erittäin kätevä. Muita vaihtoehtoja ovat polkupyörien tai skootterien vuokraus, jotka sopivat täydellisesti, jos olet kauempana Duval Street -kadulta, joten sinun ei tarvitse huolehtia pysäköinnistä.

bussi

Key Westin Park 'n' Ride Old Town Garagessa oikeuttaa sinut ja kaikki ajoneuvossasi olevat matkustamaan kaupungin julkisen liikenteen reiteillä 4 dollarilla tunnissa tai 32 dollarin enimmäispäivämaksulla.

Taksi

Taksit ovat saatavilla monilta osilta saarta puhelimitse, esimerkkihinta on 18–22 dollaria, jos otat taksin Key Westin lentokentältä Duval Streetille. Vaihtoehtoisesti myös Uber on vaihtoehto.

Onko Key West turvallista?

Rikollisuus on Florida Keysissä melko alhainen. Yöllä tulee kuitenkin olla varovainen, erityisesti Duval Streetillä ja erityisesti veden lähellä.

Milloin vierailla Key Westissä

Key West voi olla tyyris suosionsa vuoksi, talvikausi marras-maaliskuu ovat vilkkaimpia ja kalleimpia vierailukuukausia. Vierailu huhti-kesäkuun aikana (olkapääsesonki) voi auttaa sinua leikkaamaan majoitusmenoja. Voit odottaa maksavasi keskimäärin noin 200 dollaria (keskihinta) per yö.

Miksi Key West on niin kallis?

Florida Keys on Floridan kallein osa. Osa syy siihen on se, että tuotanto/tarvike on tuotava alas Floridan mantereelta. Tämä tarkoittaa, että kaikkea on rajoitettu määrä. Tämän lisäksi Key West on erittäin suosittu kohde, mutta sitä vastoin pieni paikka.

Tupakointi

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Key West on kuitenkin yksi ainoista paikoista, joka on sikariystävällinen. Voit polttaa näitä ulkona terassilla tai parvekkeella ei-ruokailutiloissa. On aina parasta kysyä laitokselta etukäteen, muuten voit tupakoida ulkona.

Alkoholi

Key West Municipal Code kieltää alkoholijuomien avoimet astiat julkisilla paikoilla.

Sää

Key Westissä on trooppinen ilmasto, joten se lämpenee äärimmäisen lämpimänä erityisesti joulu-huhtikuussa, ja lämpötilat nousevat jopa 86 Fahrenheit-astetta (30 celsiusastetta) ja 100 % kosteutta. Tammikuu on Key Westin kylmin kuukausi. Lämpiminä kuukausina on parasta ottaa mukaan paljon aurinkovoidetta, kevyet ja ilmavat vaatteet, mukavat kengät ja aurinkolasit.

Lentokenttä

Key Westin kansainvälinen lentoasema vastaanottaa jatko- ja suoria lentoja monista Floridan kaupungeista.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.