Gay Malediivien opas

Gay Malediivien opas

Gay Travel Malediiveilla

 

Malediivit koostuu 1200 saaresta Intian valtamerellä ja on yksi maailman kauneimmista maista, mutta se voi olla vaikea matkakohde LGBT-matkailijoille. Tästä huolimatta monet homoparit matkustavat Malediiveille vuosittain – monet sisaryrityksemme kanssa OutOfOffice.com jotka ovat erikoistuneet luksushomomatkailu Malediiveille ja huolehtii kaikesta lennoistasi saapuvaan vesilentokoneeseen tai pikaveneeseen. Täyden palvelun kokemus Malediiveilla ei ole asia, jota voi helposti varata verkossa.

Jos haluat päästä eroon päivittäisen elämän paineista ja kokea täydellisen rentoutumisen, Malediivit kestää hieman.

Nämä saaret muodostavat pienen Etelä-Aasian suvereenin valtion, Malediivien tasavallan. Koska Malediiveja hallitsee islamilainen laki, homoseksuaalisuus on laitonta ja siitä rangaistaan ​​kuolemalla. Malediivit ovat kuitenkin yhä suositumpi kohde LGBT-matkustajien keskuudessa. Tämä kaikki saattaa kuulostaa hieman hämmentävältä, mutta kestää meitä.

Kuinka homoystävällinen Malediivit on?

Jos olet Manner-Malen pääkaupungissa, huomaat, että alkoholi on kiellettyä ja julkisia kiintymyksenosoitteita ei suositella, etenkään samaa sukupuolta oleville pareille. Malediivien monissa lomakohteissa pätevät kuitenkin erilaiset säännöt, ja Malediiveille matkustavat ihmiset yöpyvät vain lomakohteissa - Male ei ole juurikaan bucket list -kohde.

Lomakeskuksissa alkoholi virtaa vapaasti ja samaa sukupuolta olevat parit saavat tuntemaan olonsa tervetulleiksi. Lomakeskukset ovat yksityisiä lomakohteita, jotka houkuttelevat ihmisiä kaikkialta maailmasta, eikä sharia-lakia ole määrätty. Lomakeskukset ovat usein länsimaiden hallinnoimia ja omistamia, ja maa tajuaa, että se on riippuvainen matkailusta jopa toimiakseen.

Mitä tekemistä Malediiveilla on?

Jos olet rannan ystävä, olet sopivan tyytyväinen Malediiveihin, mutta entä jos et halua makaamaan hiekalla tai solariumissa tuntikausia? Siellä on paljon upeita retkiä ja meriaktiviteetteja, joihin voit osallistua. Martin Popplewell selittää tässä videossa.

 

Matkailu Malediiveilla

Vain 40 vuotta sitten Malediivit nauttivat vasta löydetystä itsenäisyydestään Brittiläisestä imperiumista. Tuolloin se houkutteli vähän matkailun kautta, mutta se alkoi muuttua 70-luvun alussa. Ensimmäiset lomakeskukset alkoivat ilmaantua ja saarille tulvi yhä enemmän turisteja.

Ei kestäisi kauan, että Malediiveista tulisi yksi ylellisimmistä lomakohteista. Lukuisia viiden tähden hotelleja syntyi, kuten Anantara Kihavah Malediivit jossa on maailmankuulu vedenalainen ravintola. Lisäksi hotellin SKY-baarissa on oma kaukoputki ja oma tähtitieteilijä. klo Ritz Carlton Malediivit voit yöpyä yhdessä Malediivien ikonisista vesibungaloweista ja Malediivien luksushotelliin kokeilemalla Conrad Rangali.

Voit harkita kahden keskuksen matkaa. Pariliitos Sri Lanka Malediivien kanssa on loistava vaihtoehto. Pääset tutkimaan Sri Lankan upeita kulttuurinähtävyyksiä, mukaan lukien sen monia upeita temppeleitä, ja sitten rentoutua ja hemmotella itseäsi Malediivien saarella.

Matkustaminen vesitasolla saarellesi Malediiveilla

Vesitasolla matkustaminen Malediiveilla on ainutlaatuinen kokemus. Matkustat Manner-Malen kansainväliseltä lentoasemalta vesitasolla saaren lomakohteeseen. Se on oma kokemus. Katso sisaryrityksemme videoopas OutOfOffice.com alla tai lue lisää heidän koko blogistaan ​​- opas vesilentokoneita Malediiveilla.

 

Gay Travel Malediiveilla

Ihmiset eivät matkusta Malediiveille juhlimaan – tämä ei ole Berliini! Ihmiset matkustavat Malediiveille kokeakseen täydellisiä rantoja, sen luksuslomakohteita, kirkkaan sinisiä vesiä ja hemmotellakseen romantiikkaa.

Mikseivät myös homomatkailijat haluaisi osan toiminnasta?

Malediivien suosion kasvun jatkuessa lomakohteet ovat joutuneet tehostamaan peliään. Siten löydät erinomaista à la carte -ruokaa, hienoja viinejä ja laadukasta palvelua. Sanomattakin on selvää, että Malediivit pärjäävät erittäin hyvin matkailualalla. Sen talous rakentuu pitkälti matkailulle.

Homomatkailijat voivat luottaa saavansa lämpimän vastaanoton Malediiveilla. Turvallisuutta ei voida taata, mutta samaa voidaan sanoa melkein mistä tahansa lomakohteesta.

Malediiveilta et luonnollisesti löydä homobaareja. Mutta olemme valinneet suosikkikohteemme. Ja kuten aiemmin mainitsimme, jos et tunne olosi mukavaksi tehdä varaus verkossa, anna kollegoillemme osoitteessa OutOfOffice.com soita ja yksi heidän asiantuntija LGBT-matkatiimistään voi varata matkasi ja sisältää myös lennot ja Malediivien vesitaso tai pikavenekuljetukset.

Jotkut homomatkailijat eivät halua tarjota suojelukstaan ​​maalle, jossa on niin konservatiivisia lakeja. Valitettavasti homoseksuaalisuus on edelleen laitonta yli 70 maassa. Mutta homojen ei pitäisi pelätä, että puoli maailmaa on suljettu heiltä. On tapoja ja keinoja, on porsaanreikiä, ja suoraan sanottuna on paljon tekopyhyyttä. Niin kauan kuin matkailu ajaa Malediivien taloutta, turistit ovat tervetulleita, olivatpa he homoja tai heteroita.

Malediivit oli ensimmäinen maa maailmassa, joka käynnisti oman kanta-asiakasohjelmansa COVID-19-pandemian aikana houkutellakseen kanta-asiakkaita takaisin maahansa. Malediivit Border Miles tarjoavat saarille palaaville porrastetun etujärjestelmän. Älykäs!

 

Pitäisikö minun julistaa homoavioliittoni Malediivien maahanmuutossa?

Aina kun olemme vierailleet Malediiveilla, meillä ei ole koskaan ollut ongelmia maahanmuuton tai passintarkastuksen kanssa. Tästä huolimatta suosittelemme eroamaan homo- tai lesbokumppanistasi ennen passintarkastuksen suorittamista. Se on vain helpompaa ja tuskin sinulta kysytään muita vaikeita kysymyksiä kuin tavalliset "missä asut?" ja "Kuinka kauan olet täällä?"

Gay Honeymoons Malediiveilla

LGBT-kuherruskuukaudet Malediiveilla ovat täysin mahdollisia. Oikean lomakeskuksen valinta on kuitenkin tärkeää. Monet tarjoavat häämatkaetuja samaa sukupuolta oleville pareille ja varmistavat, että sinua kohdellaan tasapuolisesti. Malediiveilla on myös hotelleja, joissa on homojohtajia, joten he rakastavat LGBT-vierailijoita! Kollegamme klo OutOfOffice.com osaa neuvoa.

Homo- tai lesbojen häämatka Malediiveilla on idyllinen. Kyllä, on näkökohtia, mutta kun olet saarilomakohteessa, sinun ei pitäisi kohdata ongelmia olla avoimesti parisuhteessa – emme kuitenkaan tarkoita kuivaa humpailua aurinkotuoleilla!

Kun käydä

Huippusesonki Malediiveilla kestää marras-huhtikuussa, mutta paras sää on tammi-helmikuussa. Muina aikoina vuodesta on silti hyvä käydä, mutta saatat joutua sietämään outoa sadesuihkua - vaikka yleensä se on hienoa, koska olet autiolla saarella!

Malediivit vai Seychellit - kumpi on parempi?

Paljon kysytty kysymys - onko Malediivit tai Seychellit parempi? Seychelleillä on edistyksellisemmät LGBTQ+-oikeudet kuin Malediiveilla, mutta molemmat ovat idyllisiä kohteita, jos vierailet oikeissa kiinteistöissä.

 

Visa

Passin tulee olla voimassa vielä vähintään 6 kuukautta. Jos oleskelet alle 30 päivää, saat ilmaisen viisumin saapumisen yhteydessä.

Raha

Malediivien valuutta on Malediivien rufiyaa, mutta Yhdysvaltain dollari on valintavaluutta, jos olet turisti.

Varaa matkasi Malediiveille

Suosittelemme käyttämään asiantuntijaa, kun varaat Malediivien matkan homopariksi tai lesbopariksi. Kollegamme sisaryrityksessämme OutOfOffice.com ovat asiantuntijoita LGBT-matkailun suhteen. Itse asiassa kiinteistöt, joiden kanssa he työskentelevät Malediiveilla, tarjoavat jopa homojen häämatkaetuja samaa sukupuolta oleville pareille. Voit soittaa heille + 44 (0) 20 7157 1570 tai USA:sta 1-888-489-8383 tai tiedustele suoraan heiltä Gay Malediivit sivu.

 

Luksus LGBT-matkat OutOfOffice.com

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.