Miami

Gay Miami City Guide

Suunnitteletko matkaa Miamiin? Sitten homo Miami -kaupunkiopassivumme on sinua varten.

 

Miami

Floridan kulttuuri-, rahoitus- ja talouskeskus Miami on maan kolmanneksi korkein taivaanranta, jossa on yli 300 kerrostaloa. Kaupunki, jossa modernin arkkitehtuurin jyrkät saavutukset kohtaavat turmeltumattoman sinisen veden ja valkoiset hiekkarannat, Miami on häikäisevä auringonpaisteisen kulttuurin ja viihteen kohde.

South Beach on yksi maan ikonisimmista ja vakiintuneimmista homoalueista, ja se on homoyhteisön, kulttuurin ja yöelämän keskus sen kimaltelevimmassa ja lumoavimmassa muodossaan. Kaupungissa on laaja ja monipuolinen valikoima homoklubeja, baareja, hotelleja ja muita paikkoja, jotka taatusti herättävät jokaisen homomatkailijan kiinnostuksen.

Homooikeudet Miamissa

Floridaa ei tunneta Yhdysvaltojen sosiaalisesti liberaalimpana tai homoystävällisimpänä osavaltiona, mutta naapureidensa Fort Lauderdalen ja Orlandon tapaan Miamista on tullut osavaltion homoyhteisön ja -kulttuurin linnake.

Samaa sukupuolta olevien seksuaalinen toiminta laillistettiin vasta vuonna 2003, mutta siitä lähtien on ollut useita edistyksellisiä lakeja ja lakeja, jotka ovat antaneet LGBT+-henkilöille lisää vapauksia ja tasa-arvoa. Samaa sukupuolta olevien avioliitto laillistettiin vuonna 2015, ja korkein oikeus suojelee LGBT+-ihmisiä seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin perustuvalta syrjinnältä.

Asenteet LGBT+-ihmisiä kohtaan ovat kehittyneet jyrkästi viimeisen vuosikymmenen aikana, kun LGBT+-ihmisiä ja -asioita kohtaan on kasvanut kunnioitus ja empatia.

Gay-baareja Miamissa

Miamilla on pitkä ja vakiintunut historia homojen yöelämän hotspotina, joka jatkuu edelleen. South Beach on LGBT+-kulttuurin koti kaupungissa, ja homomatkailijoille on tarjolla eklektinen, lumoava ja monipuolinen sekoitus homojen yöelämän kokemuksia. Draa-esityksistä ja kabareesta homosuperklubeihin löytyy jokaiselle homomatkaajalle jotakin.

South Beachin yötarjonnan huippu on twist, Miamin suosituin ja pisimpään toiminut homobaari. Twist on ollut avoinna yli 25 vuotta, ja siellä on maailmanluokan DJ:t, ammatti- ja performatiiviset baarimikot sekä iltaisin miestanssijat. Baari isännöi usein maan tunnetuimpia ja vaikuttavimpia draamoja, mukaan lukien useat Ru Paulin Drag Race -alunat.

Aivan Pikku Havannan eteläpuolella ja joka tunnetaan eloisasta, jännittävästä ja monipuolisesta tapahtumistaan, Sokeri yökerho tarjoaa joitakin Miamin parhaista homokerhoista. Latinalaiseen suuntaan keskittyvä klubi houkuttelee suuria väkijoukkoja vilkkaalla tunnelmallaan ja fantastisilla drag-esityksillä.

Gay Miami · Hotellit

Gay-hotellit Miamissa

Miamissa on laaja ja vaikuttava valikoima homojen omistamia ja homoystävällisiä hotelleja ja majoitusta. Homomatkailijoiden suosituimmat hotellit ovat yleensä South Beachin alueella, jossa on kauniita pitkiä rantoja, kohoavia pilvenpiirtäjiä ja kaupungin homokulttuurin ja yöelämän keskus.

AxelBeach Miami on yksi viimeisimmistä lisäyksistä kaupungin hotellielämään ja tarjoaa mukavaa ja tyylikästä oleskelua homomatkailijoille. Hotellissa on 159 huonetta, kuntosali ja kylpylä, ja asiakkaat voivat jopa nauttia henkeäsalpaavista näkymistä Miamin horisonttiin AxelBeachin kauniista skybaarista. Hotelli sijaitsee Art Deco -alueen sydämessä, ja monet kaupungin parhaista homoklubit ja baarit ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Toinen homokeskeinen hotelli on Gaythering, Miamin ensimmäinen homohotelli ja edelleen yksi sen suosituimmista. Gaytheringissä on oma sauna ja ravintolabaari, joten asiakkaat voivat syödä, nukkua ja risteilyt samassa paikassa.

Miamissa on myös lukuisia homoystävällisiä hotelleja, joista monet tarjoavat mukavaa ja kätevää majoitusta kaupungin suosituimmilla alueilla, kuten South Beach hotelli, Miami Beach Resort and Spa ja Intercontinental Miami.

Jos aiot vierailla Miamissa suurena juhlaviikonloppuna, kannattaa varata hotelli hyvissä ajoin, sillä huoneet myydään loppuun nopeasti, varsinkin Miami Beach Pride huhtikuussa.

Gay saunat Miamissa

Miamissa on pieni määrä homosaunoita, mutta vaikka tarjonta saattaa olla rajallinen, paikat eivät petä. Yksi suosituimmista paikoista on Club Aqua, suuri sauna, jossa on laaja valikoima mukavuuksia, kuten sauna, poreallas, lämmitetty uima-allas ja ulkoterassi. Paikka toimii yksityisjäsenpohjalta, mutta jäsenyyden voi ostaa kertaluonteiseen edulliseen hintaan. Tämä mahdollistaa rajattomat vierailut koko oleskelusi ajan.

Gaythering Spa ja Sauna sijaitsee Gaytheringin homohotellissa. Paikan päällä ei ole vaatteita, ja se on suosittu risteilykohde. Saunatilojen lisäksi paikan päällä on tarjolla myös erilaisia ​​kylpylähoitoja ja hierontoja, mukaan lukien aromaterapia.

South Beach Miami Kuva: GMCVB – http://MiamiandBeaches.com

Gay-rannat Miamissa

Miamissa on joitain koko Yhdysvaltojen parhaista rannoista, ja siellä on useita paikkoja, jotka houkuttelevat suuria homoväkijoukkoja. Tunnetuin on epäilemättä 12. kadun ranta joka on Miamin pääkaistalla. Täältä löydät runsaasti homolippuja ja myös paljon silmänruokaa.

Haulover Park on yksi Floridan ainoista valinnaisista rannoista, ja se on LGBT+-rannallakävijöiden hotspot. Vaikka alastomuus ei ole sallittua joillakin rannan alueilla, pohjoisin reuna on suosittu paikka homojen auringonottajille ja matkailijoille. Jotkut rannan alueet ovat suosittuja risteilyjä varten, joten muista pitää silmällä.

Saapuminen Miamiin

Kaupunkia palvelee Miamin kansainvälinen lentoasema. Lentokenttä sijaitsee melko lähellä keskustaa ja keskustaan ​​pääsee useilla tavoilla. Nopein ja kätevin vaihtoehto on MIA Mover, automatisoitu junajärjestelmä, joka kuljettaa matkustajat lentokentältä Miami Intermodel Centreen. MIA Mover -asema sijaitsee lentokentän kolmannessa kerroksessa, Dolphinin ja Flamingon autotallien välissä.

Matka Miamin kansainväliseltä lentokentältä Intermodel Centeriin kestää noin neljä minuuttia, ja keskustaan ​​tultuaan matkustajat voivat siirtyä Metro Orange Line -linjalla Government Center -pysäkille Miamin keskustassa. Metro maksaa 2.25 dollaria per henkilö ja on epäilemättä nopein tapa matkustaa.

Vaihtoehtoisesti lentoasema ajaa bussikuljetusta keskustan alueelle kiinteällä 22 dollarin hinnalla.

Gay Miami

Liikkuminen Miamissa

Metromover

Metromover on joukkoliikenneverkko, joka käyttää vintage-busseja tarjotakseen ilmaista matkustamista Miamissa. Metromover on ilmainen, ja vaikka verkosto on suurelta osin rajoitettu turistikohteisiin ja kiinnostaviin paikkoihin, se voi olla hyödyllinen tapa matkustaa kaupungissa. Varoita, että Metromoverilla voi olla ruuhka-aikoina erittäin kiire.

bussi

Bussit ovat erityisen hyvä vaihtoehto Miami Beachillä oleskeleville matkailijoille. Koska Miamin tämän osan turistiväestö on suuri, kaupunki on investoinut voimakkaasti bussiverkostoonsa. Bussi on kätevä ja halpa, mutta hinnat voidaan maksaa vain käteisellä ja kolikoilla.

Taksi

Keskustan, Edgewaterin ja Miami Beachin alueet tunnetaan halvoista Uber-hinnoistaan, ja tämä voi olla tehokkain tapa matkustaa. Miamissa on myös runsaasti lisensoituja takseja, ja ne toimivat yleensä yhden hinnan hinnoilla suojaten hintojen nousulta.

Tekemistä Miamissa

Miamin tekemisessä on rajattomat mahdollisuudet. Arvokkaimpia nähtävyyksiä ovat kuitenkin mm.

 

 

  • Vieraile ikonisella Miami Beachillä
  • Vietä päivä Miamin eläintarhassa
  • Shoppaile Bayside Marketplacessa
  • Kulje Art Deco -alueella
  • Uppoudu Little Havannassa
  • Kiipeä Freedom Toweriin
  • Kävele legendaarisella Ocean Drivella
  • Rentoudu South Beachillä

 

 

Lue lisää: Paras tekemistä Miamissa.

UKK

Kun käydä

Parhaan sään saamiseksi harkitse keväällä Miamista. Tänä aikana helteet vähenevät eikä hurrikaanikausi ole vielä alkanut. Kevät on ihanteellinen myös matkailijoille, jotka etsivät halvempia lento- ja hotellihintoja, ja sesonki on väistymässä.

Miami Beachin Gay Pride, Miami Open ja Ultra Music Festival järjestetään maalis-toukokuussa, joten kevät on myös parasta aikaa seurata kaupungin parhaita tapahtumia.

Visa

Yhdysvaltojen ulkopuolella asuvat tarvitsevat väliaikaisen matkustusviisumin, ja niitä voi hakea Yhdysvaltain suurlähetystön viralliselta verkkosivustolta tai paikallisesta Yhdysvaltain suurlähetystöstä.

Raha

Miamissa on paljon pankkiautomaatteja, ja suurin osa laitoksista hyväksyy luotto- ja pankkikortit. Jotkut pankkiautomaatit ja kortinlukijat voivat kuitenkin periä lisämaksun ulkomailla tehdyistä maksutapahtumista. Yleisesti hyväksytyt ja odotetut juomarahat Miamissa ovat 15-20 % hyvästä palvelusta.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.