Ultimate Montreal Afternoon Tour - englanti

Gay Montrealin kaupunginopas

Suunnitteletko matkaa Montrealiin? Homo-Montreal-kaupunkioppaamme on sivu sinulle

 

Ultimate Montreal Afternoon Tour - englanti

Montreal

Montreal on Kanadan ranskankielisen provinssin Quebecin suurin kaupunki. Se on Kanadan toiseksi suurin kaupunki. Ranskan kolonialistit perustivat Montrealin vuonna 1642. Historia olisi voinut ottaa aivan toisenlaisen käänteen, paitsi seitsemän vuoden sodassa, jolloin britit voittivat ranskalaiset. "Uusi Ranska" ei lähtenyt aivan nousuun ja Pohjois-Amerikasta tuli anglosaksinen.

Montrealilla on vahva ranskalainen identiteetti. Quebecin alue oli lähellä eroa Kanadasta vuonna 1995. Montrealin poliittinen historia on ollut vähintäänkin kuumaa, mutta se on yksi Pohjois-Amerikan kulttuurisesti dynaamisimmista kaupungeista.

Montreal hotellit

Gay-baarit Montrealissa

Löydät erinomaisen homoelämän Montrealista. Se on yksi maailman homoystävällisimmistä kaupungeista. Homoelämä keskittyy suurelta osin homokylän ympärille. Se on yksi Amerikan suurimmista homoseksuaaleista.

Montrealin homomaailma on samanlainen kuin Lontoossa tai New Yorkissa. On gay-baareja, joissa voit käydä päiväsaikaan nauttimassa sivistyneestä juomasta, on paikkoja, joissa voit mennä alkuillan cocktailille, ja on klubeja, joihin voit mennä, jos haluat tanssia läpi yön.

Monissa Montrealin homobaareissa on iltaisin drag-esityksiä – valmistaudu lukemaan ranskaksi. Montrealin hyvät ihmiset ovat varsin erityisiä ranskan kielen suhteen. Vaikka olet Kanadassa, Quebecillä on oma ainutlaatuinen identiteettinsä. Kannattaa ainakin aloittaa neuvottelut baarimikon kanssa ranskaksi, vaikka sanoisikin aluksi "Bonjour". Lue lisää: Tutustu Montrealin homokylään.

Gay-suositut hotellit Montrealissa

Montrealissa on paljon erinomaisia ​​hotelleja, joista valita. Jos päätät yöpyä homokylässä, voit löytää hieman halvemman tarjouksen kuin vanhastakaupungista. Molemmat alueet ovat erittäin keskeisiä. Montrealissa ei oikeastaan ​​ole homoille tarkoitettuja hotelleja, mutta se on erittäin homoystävällinen kaupunki.

Montrealin keskustassa löydät Loft hotelli. Keskusta on hyvä alue yöpyä. Pääkatu, Rue Sainte-Catherine, on täynnä kauppoja ja ravintoloita. Se yhdistää myös homokylään. Loft Hotel on art deco -aikainen hotelli ja se on erittäin keskeinen. Chateau Versaille on myös hyvä valinta ja se on lyhyen kävelymatkan päässä homokylästä.

Koe Montreal

Montreal on loistava ruokapaikka. Legendaarinen kokki Anthony Bourdain oli suuri fani. Löydät monia erinomaisia ​​ravintoloita tutkittavaksi. Varmista, että teet matkan Mount Royal Parkiin. Voit suunnata ylös mäkeä ihailemaan panoraamanäkymää Montrealiin.

Montrealin vanhastakaupungista löydät kaupungin vanhimmat ja viehättävimmät rakennukset. Montreal on myös kuuluisa maailman suurimman jazzfestivaalin isännöinnistä. Se tapahtuu heinäkuussa ja se on houkutellut monia musiikin suurimpia nimiä.

Gay saunat Montrealissa

Montrealissa on neljä homosaunaa. Siellä on parempi homosaunaelämä kuin useimmissa Yhdysvaltain kaupungeissa. Saunakeidas on Montrealin suurin homosauna ja se sijaitsee homokylässä. Se on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Jos sisällä on alle 10 kaveria, saat täyden hyvityksen. Sauna GI Joe on myös suosittu valinta - se on jakautunut kolmeen kerrokseen ja se on melko tilava. Jos haluat pelata kovemmin, saatat löytää etsimäsi Montrealista.

Mene Montrealiin

Matka Montrealiin

Montrealiin on helppo lentää. Kaupungissa on kaksi päälentokenttää. Montréal-Pierre Elliott Trudeaun kansainvälinen lentokenttä on suurin lentokenttä. Bussi / 747 Express pääsee lentokentältä Montrealin keskustaan, ja matka kestää enintään 25 minuuttia.

Voit myös lentää Montrealin Saint-Hubert Longueuilin lentokentälle. Myös julkisilla kulkuvälineillä Montrealin keskustaan ​​kuluu noin 25 minuuttia.

Usein kysytyt kysymykset Montrealista

Montrealissa liikkuminen

Montreal on hieno kaupunki, johon kannattaa tutustua kävellen. Se on melko iso kaupunki ja se on pitkälti kaupunginosien kaupunki, joten valitse alue, jossa haluat vierailla, ja vaeltele. Liikkuminen kaupunginosien välillä on helppoa julkisilla kulkuvälineillä. Metrojärjestelmässä on helppo navigoida ja se on melko halpa.

Metro

Yksittäinen lippu maksaa noin 2.50 dollaria. On halvempaa ostaa päivälippu tai kolmen päivän lippu. Montrealissa on 68 metroasema.

bussi

Montrealissa on paljon busseja. Voit tutustua koko kaupunkiin bussilla. Se ei ole paljon halvempaa kuin metro ja hieman hankalampi selvittää. Suosittelemme metroa sujuvampaan matkaan.

Taksi

Taksin saaminen Montrealissa on helppoa. Voit vain näyttää osoitteesi kuljettajalle puhelimessasi. Osoita ja nyökkää, jos sinulla on kieliongelmia.

Onko Montreal turvallinen?

Kanada on maailman kohteliaimpien ihmisten koti. Jos sinut jotenkin ryöstettäisiin Kanadassa, hyökkääjäsi luultavasti pyytäisi anteeksi useita kertoja, kun he tekivät sen. Montrealissa on alhainen rikollisuus, joten sinun pitäisi olla erittäin turvassa Montrealissa.

Voinko puhua englantia Montrealissa?

Voit olla, että sinut voidaan jättää huomiotta. Paikalliset puhuvat yleensä ranskaa. Vaikka useimmat ihmiset puhuvat englantia, yritä oppia joitain lauseita ennen lähtöä. On monia anekdootteja siitä, että englanninkieliset turistit jätetään huomiotta baareissa.

Milloin vierailla Montrealissa

Maalis-toukokuu on hyvä aika vierailla Montrealissa. Sää tulee olemaan leuto, mutta hotellit voivat olla täyteläisempiä. Syys-marraskuu voi myös olla erittäin suosittu. Kanadan talvet voivat olla hyvin kylmiä ja lumisia, mutta enemmän kuin vähän tunnelmallisia.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.