New Orleans

Gay New Orleans · Kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa New Orleansiin? Homo-New Orleansin kaupunkioppaamme on sivu sinulle

 

New Orleans

Louisianan suurin kaupunki ja maan ainutlaatuisimpien ja viehättävimpien kaupunginosien ja arkkitehtuurin koti New Orleans on historian, taiteen ja musiikin keskus. Kaupunki on luonut itselleen dynaamisen ja eklektisen kulttuurin monikulttuurisen väestönsä ja kiehtovan historiansa ansiosta.

New Orleans tunnetaan ympäri maailmaa juhlien, yöelämän ja juhlien kaupunkina. Tässä iloisessa ja monipuolisessa kaupungissa tapahtuu aina jotain ikonisista Mardi Gras -juhlista lukuisiin jazz-festivaaleihin. New Orleans huokuu rentoa elämää ja korostaa nautintoa ja hauskanpitoa, joten se on loistava kohde kaikille homomatkailijoille.

New Orleansissa on myös vilkas ja monipuolinen homoelämä, joka on yleensä keskittynyt kaupungin ranskalaiseen kortteliin. Kohtaus on vilkas ja energinen, ja sellaisenaan homomatkailijat voivat löytää useita homokeskeisiä paikkoja ympäri kaupunkia, joista monilla on pitkä ja vakiintunut historia.

Homooikeudet New Orleansissa

Louisiana on yksi harvoista eteläisistä osavaltioista, joka on hyväksynyt viharikollisuutta koskevan lainsäädännön, jossa mainitaan erityisesti seksuaalinen suuntautuminen ja sukupuoli-identiteetti. On myös useita lakeja, jotka takaavat LGBT+-henkilöille kaikenlaisen identiteettinsä perusteella tapahtuvan syrjinnän.

Viimeaikaiset New Orleansissa tehdyt gallupit paljastavat, että vaikka LGBT+-ihmisten hyväksyntä jakautuu yleensä tasaisesti, hyväksyntä kasvaa ja vastustus vähenee. Tämä heijastaa kaupungissa asuvien yhä liberaalimpia asenteita.

Syrjinnän vastaiset lait tarkoittavat, että hotellit ja muut tapahtumapaikat ovat velvollisia kohtelemaan LGBT+-henkilöitä samalla kunnioituksella ja arvokkaalla tavalla kuin mitä tahansa muita vieraita, joten homomatkailijoiden pitäisi tuntea olonsa yleisesti mukavaksi kaupungissa.

Mene New Orleansiin

Gay-baarit New Orleansissa

New Orleansin homoelämällä on vakiintunut ja vahva historia. Suurin osa kohtauksesta sijaitsee ranskalaisessa korttelissa, joka tunnetaan viehättävästä eurooppalaisesta arkkitehtuuristaan, eloisista ja eloisista kaduistaan ​​ja monipuolisesta kulttuuristaan. Yöelämä alkaa myöhään Ateenassa. Alueen gay-paikkojen päätie tunnetaan nimellä "Lavender Line", ja monet kaupungin homobaarit ja -klubit sijaitsevat kävelyetäisyydellä toisistaan.

Se ei ole yllätys sen upealla kietoparvekkeella ja ikonisilla vedoshowilla Bourbon Pub ja Parade on yksi kaupungin suosituimmista homobaareista. Tapahtumapaikka on myös yksi New Orleansin suurimmista, kahdessa kerroksessa, ja siellä on useita baareja ja tanssilattiat. Baari tarjoaa erinomaisia ​​happy hour -tarjouksia, ja siellä isännöivät säännöllisesti maan legendaarisimpia drag queenejä.

New Orleansin pisimpään toiminut homobaari on Kulman tasku, klassinen baari, joka muuttuu eloisaksi ja energiseksi klubiksi klo 9 jälkeen. Corner Pocket tarjoaa ainutlaatuisen kerhoelämyksen ranskalaisen korttelin sydämessä kohtuuhintaisten juomien ja teemailtojen kera.

Lue lisää: Homoopas New Orleansiin

Gay-hotellit New Orleansissa

French Quarter on New Orleansin kulttuurisesti rikkain alue, ja se on historiallisten maamerkkien, upean arkkitehtuurin ja designin keskus. Alue on myös kaupungin tärkein homoalue, jossa on monia tyylikkäitä homobaareja ja klubeja, jotka reunustavat koristeellisia katuja. Hotelli Monteleone on New Orleansin laitos, ja se on ollut saman perheen omistuksessa sen avaamisesta vuonna 1886. Hotelli on suunniteltu perinteiseen 19-luvun eurooppalaiseen tyyliin, ja siinä on lämmitetty kattouima-allas ja upea ravintola paikan päällä. Hotellin sijainti ranskalaisen korttelin sydämessä tarkoittaa, että kaupungin parhaat gay-paikat ovat helpon kävelymatkan päässä.

Viehättävä sisäpiha ja kreolityyliset huoneet tarjoavat Hotelli Mazarin sijaitsee kätevästi lähellä suurta osaa kaupungin homo-yöelämästä. Asiakkaat voivat nauttia herkullisia cocktaileja ja elävää musiikkia, ja hotellin baarissa on tarjolla juomia ja ruokaa myöhään iltaan asti. Hotel Mazarin tarjoaa poikkeuksellista vastinetta rahalle, ja huoneet ovat mukavasti sisustettuja.

Muita lähellä homojen yöelämää sijaitsevia New Orleansin hotelleja ovat mm Chateau -hotelli, Chateau LeMoyne ja Maison Dupuy.

New Orleans

Mardi Gras New Orleansissa

New Orleans tunnetaan ehkä parhaiten Mardi Gras -juhlistaan, joita järjestetään vuosittain helmikuussa. Perinteinen ranskalainen festivaali houkuttelee kaupunkiin yli 1.4 miljoonaa ihmistä joka vuosi, kun kadut räjähtävät väreistä, musiikista ja juhlasta. Mardi Grasia on juhlittu New Orleansissa vuodesta 1699 lähtien, kun ranskalainen tutkimusmatkailija ja kolonialisti Pierre Le Moyne d'Iberville saapui Louisiannaan ja esitteli hitaasti perinteet alkaen Mardi Gras -paraateista ja naamiaisista.

Mardi Grasin käyttöönotosta lähtien kaupunki on juhlinut festivaalia omalla ainutlaatuisella ja ylivoimaisella tavalla yhdistämällä karibialaisia ​​ja afrikkalaisia ​​vaikutteita luoden eloisia kellukkeita ja koristeita. Festivaalijärjestäjien tiimit nimeltä Krewes koordinoivat juhlia ja toteuttavat Mardi Grasin violetin, kullan ja vihreän värimaailman. Ranskalainen kortteli on juhlien keskipiste, ja alueen synonyymejä viehättävät parvekkeet täyttyvät juhlijoista, jotka nauttivat juhlatunnelmasta.

Lue lisää: Mardi Gras New Orleansissa.

Matkalla New Orleansiin

New Orleansia palvelee Louis Armstrong New Orleansin kansainvälinen lentoasema, ja matkustajat pääsevät kaupungin keskustaan ​​useiden joukkoliikenneverkkojen kautta.

Lentokenttäkuljetuspalvelu noutaa matkustajat lentokentältä ja noutopaikat on merkitty keltaisella ja valkoisella. Kuljetus kulkee useisiin hotelleihin New Orleansin Downtownissa, Uptownissa ja French Quarterissa, ja matkustajien tulee tarkistaa, sisältyykö heidän hotellinsa kuljetuspysäkkeihin. Kuljetus on suhteellisen edullinen ja pyörätuolilla liikkuvat ajoneuvot voidaan järjestää viikon varoitusajalla.

Lentokentällä on myös suuri taksiasema, josta matkustajat voivat matkustaa kaupungin halki. Uber ja Lyft ovat molemmat suosittuja kulkuvälineitä New Orleansissa, ja lentokentällä on varatut alueet matkustajille, jotka haluavat käyttää kyytiä.

Vaihtoehtoisesti kaupunkibussi pysähtyy myös Louis Armstrong New Orleansin kansainvälisellä lentoasemalla ja tekee 9 päivittäistä matkaa New Orleansin keskustaan.

Liikkuminen New Orleansissa

New Orleans on suuri ja rönsyilevä kaupunki, mutta sen kaupunginosat ovat kuitenkin helposti navigoitavissa ja kompaktinsa ansiosta niihin on helppo tutustua kävellen. On olemassa lukuisia julkisen liikenteen verkostoja, jotka ovat loistavia vaihtoehtoja autonvuokraukselle ja antavat matkustajille mahdollisuuden kokea autenttisemman New Orleansin.

Raitiovaunu

New Orleansin raitiovaunut ovat ikonisia, mutta niillä on suurempi tehtävä kuin pelkkä estetiikka, koska ne ovat myös tehokas ja suosittu tapa matkustaa ympäri kaupunkia.

Kaupungin raitiovaunuverkosto kulkee neljällä pääreitillä, jotka kuljettavat matkustajia suosituimmille alueille. Raitiovaunut ovat loistava tapa katsella New Orleansia ja sen erilaista tyyliä ja charmia, sillä reitit kulkevat historiallisen ranskalaisen korttelin, keskusta-alueen ja kahden yliopiston kampuksen läpi.

Yksittäisiä hintoja ja usean päivän lippuja voi ostaa, ja raitiovaunuverkostossa on helppo navigoida, ja se toimii samalla tavalla kuin linja-autot missä tahansa muussa kaupungissa.

Lautta

Jos haluat upeita näkymiä New Orleansin joen varrelle, matkustajien kannattaa harkita lautalla Ranskan korttelista kaupungin keskustan liikealueelle. Näihin hyvin erilaisiin paikkoihin voi matkustaa 2 dollarilla erittäin suositulla Canal Street Ferryllä.

Pyörä

Kaupungissa on pyöränjako-ohjelma, ja pyöräkeskukset ovat havaittavissa ympäri kaupunkia ja näkyvät kirkkaan sinisillä väreillä. Matkustajien on rekisteröidyttävä verkossa voidakseen nauttia polkupyörien rajattomasta käytöstä erittäin edulliseen hintaan. New Orleansissa on upeat pyöräreitit, joten matkustajat voivat pyöräillä mukavasti ja helposti.

Tekemistä New Orleansissa

New Orleans on eloisa ja värikäs kaupunki, joka on täynnä jännittäviä mahdollisuuksia viihteeseen ja tutkimiseen. Parhaita asioita ovat mm.

 

 

  • Tutustu viehättävään ranskalaiseen kortteliin
  • Nauti New Orleans Jazz and Heritage Festivalin äänistä
  • Uppoudu Marignyn naapurustossa
  • Kulje kaupunginpuiston pajujen läpi
  • Vieraile New Orleansin taidemuseossa
  • Nauti Mardi Gras -juhlien tunnelmasta

 

 

UKK

Visa

Yhdysvaltojen ulkopuolella asuvat tarvitsevat väliaikaisen matkustusviisumin, ja niitä voi hakea Yhdysvaltain suurlähetystön viralliselta verkkosivustolta tai paikallisesta Yhdysvaltain suurlähetystöstä.

Milloin vierailla

Epäilemättä paras aika vierailla New Orleansissa on helmi-toukokuussa, tänä aikana voit arvostaa lämmintä lämpötilaa ilman tukahduttavaa lämpöä. Nämä kuukaudet ovat myös parhaita aikoja kokea New Orleans täydellisimmässä ja eloisimmassa muodossaan vuosittaisten Mardi Gras -juhlien aikana. Juhlat ovat yleensä huipussaan helmikuun puolivälissä Mardi Gras Day Paradella.

Hieman halvempaa on vierailla syyskuukausina, kun sää on leuto ja lentojen ja hotellien hinnat ovat alhaisimmillaan.

Raha

New Orleansissa on runsaasti pankkiautomaatteja, ja suurin osa laitoksista hyväksyy luotto- ja pankkikortit. Jotkut pankkiautomaatit ja kortinlukijat voivat kuitenkin periä lisämaksun ulkomailla tehdyistä maksutapahtumista.

Yleisesti hyväksytyt ja odotetut juomarahat New Orleansissa ovat 15-20 % hyvästä palvelusta.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.