Gay Pittsburgh

Gay Pittsburgh · Hotellit

Etsitkö majoitusta Pittsburghissa? Olemme valinneet joitain parhaista edullisista hotelleista luksusmajoitusmahdollisuuksiin.

Gay Pittsburgh · Hotellit

The Priory Hotel
Sijainti-kuvake

614 Pressley St, Pittsburgh

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Historiallinen hotelli. Aiemmin luostari.
The Priory on historiallinen hotelli Pittsburghin North Siden alueella. Aiemmin benediktiiniläisluostari (hieno!), nyt se on eurooppalaistyylinen boutique-hotelli. Se on täynnä tyyliä ja luonnetta. Voit kertoa ihmisille, että nukuit hienossa luostarissa. Luostari, jossa on baari: Priory Bar, tarkemmin sanottuna. Kuuluisa Andy Warhol -museo sekä PNC-puisto ovat vain muutaman minuutin päässä.
Ominaisuudet:
bar
Kuntokeskus
wi-fi
Omni William Penn Hotel
Sijainti-kuvake

530 William Penn Place,, Pittsburgh

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Historiallinen rakennus. Ikoninen hotelli.
Omni William Penn Hotel on merkittävä art deco -hotelli, joka on listattu National Trust for Historic Preservation -järjestöön. Sillä on ollut monia merkittäviä vieraita, mukaan lukien useat entiset presidentit. Hotellin aulassa on dekadentti tunnelma, kristallikruunut ja käsin veistetty katto. Sisältä löydät tyylikkäät huoneet, gourmet-ruokailun paikan päällä ja hienon juhlatilan. Se on suosittu hääpaikka. Maamerkit, kuten Andy Warhol -museo, ovat lyhyen kävelymatkan päässä.
Ominaisuudet:
bar
Kunto
ravintola
wi-fi
Renaissance Pittsburgh Hotel
Sijainti-kuvake

107 6th Street · Pittsburgh, Pennsylvania 15222 USA,, Pittsburgh

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Historiallinen rakennus. Erittäin keskeinen.
Renaissance Hotel sijaitsee Fulton-rakennuksessa, ja se on ikoninen piirre kaupungin horisonissa. Se sijaitsee joen rannalla kaupungin kulttuurisessa sydämessä. Täällä olet vain 900 metrin päässä Andy Warhol -museosta ja PNC-puistosta.

Tässä ylellisessä keskustassa sijaitsevassa hotellissa on 2 ravintolaa ja ilmainen Wi-Fi-yhteys kaikissa tiloissa. Braddock's Rebellion tarjoilee cocktaileja aulassa.

Se on suosittu valinta liikematkoille.
Ominaisuudet:
bar
Kunto
ravintola
wi-fi
Drury Plaza Hotel Pittsburgh Downtown
Sijainti-kuvake

745 Grant Street,, Pittsburgh

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Loistava sijainti. Tilavat huoneet.
Drury Plaza Hotel on edullinen hotelli Pittsburghin keskustan alueella. Laadukkaita mukavuuksia ovat sisäuima-allas, ravintola ja kuntosali. Jokaisessa tilavassa huoneessa on taulu-tv ja oma kylpyhuone, jossa on ilmaisia ​​kylpytuotteita.

Se sijaitsee yhdellä kaupungin keskeisimmistä paikoista. Olet vain 900 metrin päässä Point State Parkista, ja sieltä on viiden minuutin taksimatka South Side Flatsin alueelle,

Tämä on luotettava valinta homomatkallesi Pittsburghissa.
Ominaisuudet:
bar
Kuntokeskus
Hot Tub
sisäuima-allas
ravintola
wi-fi
Hampton Inn and Suites Pittsburgh Downtown
Sijainti-kuvake

1247 Smallman St, Pittsburgh

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Sopiva sijainti. Hyvä hinta.
Hampton Inn and Suites sijaitsee kaupungin suositulla keskusta-alueella. Tämä hyvin hoidettu hotelli tarjoaa siistit ja mukavat huoneet sekä runsaasti mukavuuksia paikan päällä.

Hampton Inn and Suitesin vieraana voit hyötyä paikan päällä olevasta uima-altaasta, kuntosalista ja ilmaisesta aamiaisesta.

Täällä olet vain muutaman minuutin päässä Frick Art and Historical Centrestä, joka on 6 hehtaarin kokoinen museoiden ja puutarhojen kompleksi.
Ominaisuudet:
Kunto
Hot Tub
sisäuima-allas
wi-fi

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.