Gay Provincetown -opas

Gay Provincetown -kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Provincetown? Sitten homojen Provincetown-oppaamme on sinua varten

 

Gay Provincetown -opas

Provincetown on yksi tunnetuimmista homomatkailukohteista Yhdysvalloissa ja on myös maan vanhin jatkuva taidesiirtokunta. Kohde on pieni, ja sen väkiluku on vain 2,994 XNUMX. Kuitenkin kesällä Provincetownin kaduilla on tuhansia homoturisteja.

Cape Codin niemimaalla sijaitseva Provincetown tunnetaan samoista vauraista ja luonnonkauniista syistä kuin suurin osa ympäröivästä alueesta. Kaupunki kuitenkin huokuu myös luovaa leimahdusta, ja sen asukasluku on monipuolinen sekoitus taiteilijoita ja varakkaita toisen asunnon omistajia.

Provincetown on pitkään ollut homokulttuurin ja -matkailun keskus Yhdysvalloissa, ja siellä on joitain maan vieraanvaraisimmista homoista, baareista ja hotelleista. Provincetown on täynnä kulttuuriperintöä, LGBT+-identiteettiä ja luovuutta, joka vain odottaa tutustumista.

Gay-yöelämää Provincetownissa

Provincetown, jota pidetään Yhdysvaltojen suurena homopääkaupunkina sekä tasa-arvon ja sananvapauden linnake, on luonnollisesti yksi maan suosituimmista homomatkailukohteista.

Siellä on vahva LGBT-yhteisö ja lukuisia homojen omistamia tai homoystävällisiä hotelleja, yökerhoja ja kahviloita. Kaupunkien liberaalit asenteet, miellyttävä ympäristö ja taiteellinen leimahdus luovat kaikki todella ainutlaatuisen homoskenen. Provincetownissa on lukuisia homoklubeja ja baareja, jotka sopivat jokaiseen makuun ja kiinnostukseen. Yksi Provincetownin suosituimmista homobaareista on Aqua Bar, rento ja rento paikka, joka valuu suurelle ulkoterassille ja tarjoaa edullisia cocktaileja ja herkullista ruokaa. Baari houkuttelee monimuotoisen yhdistelmän Provincetownin paikallista ja vierailevaa homoväestöä.

Provincetownissa ei ole erillistä homokylää, ja tämä johtuu siitä, että alue kokonaisuudessaan on lämmin ja vieraanvarainen homomatkailijoille. Suurin osa klubeista ja baareista tulee olemaan homoystävällisiä ja kaupungin pieni mittakaava tarkoittaa, että homoyhteisö on aistittavissa joka kolkassa. Suurin osa homobaareista ja klubeista löytyy kuitenkin Commercial Streetin varrelta ja lähialueilta.

Vuotuiset homojen kohokohdat Provincetownissa ovat Provincetown Pride, Men's Weekend marraskuussa ja Provincetown International Film Festival. Bear Week ja Taste of Provincetown tapahtuvat molemmat heinäkuun puolivälissä. Lue lisää: Homoopas Provincetowniin.

Gay-hotelli kohteessa Provincetown

Provincetownissa on valtava valikoima majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat kaikkien homomatkailijoiden toiveisiin ja makuun. Kaupungissa on useita homojen omistamia ja keskittyneitä hotelleja ja majataloja. Nämä paikat sijaitsevat yleensä Provincetownin keskustassa ja erityisesti Commercial Streetillä, kaupungin pääkadulla. Pari parasta hotellia Provincetownin sydämessä ovat Crown and Anchor ja 8 Dyer Hotel.

Syrjinnän vastaisten lakien ja kaupunkien liberaalien näkemysten vuoksi homomatkailijat voivat odottaa useimpien hotellien olevan homoystävällisiä, mikä tarkoittaa, että henkilökunnan on kohdeltava kaikkia vieraita yhtä arvokkaasti ja kunnioittavasti heidän seksuaalisesta suuntautumisestaan ​​tai sukupuoli-identiteetistä riippumatta.

Yksi Provincetownin suosituimmista homoystävällisistä hotelleista on Crowne Pointe Inn. Vain aikuisille tarkoitettu ja tyylikkäästi sisustettu Crowne Pointe Inn sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä monia Provincetownin parhaita homobaareja ja -klubeja, joista useimpiin pääsee nopeasti kävellen. Hotellissa on mukavat ja hyvin kalustetut huoneet, ja asiakkaat voivat nauttia uima-altaasta ja kylpylästä.

Homomatkailijoille on tarjolla hotellivaihtoehtoja kaikilla budjeteilla, ja luettelo kaupungin parhaista hotelleista homomatkailijoille on osoitteessa Majoitus Gay Provincetown, valitse omasi runsaasta valikoimastamme.

Taide ja kulttuuri Provincetownissa

Luovuus kulkee Provincetownin suonissa, ja asutus on jopa toiminut taiteilijayhteisönä 1960-luvulta lähtien. Kaupunki on myös modernin amerikkalaisen teatterin syntypaikka, ja alueen ainutlaatuista suhdetta esittävään taiteeseen voidaan edelleen arvostaa ikonisessa Taidetalo - monitoimipaikka, joka on isännöinyt joitain viihteen suurimmista nimistä. Useat Ru Paulin Drag Race -alunat, Patti Smith, Margaret Cho ja Alan Cummings ovat kaikki esiintyneet tässä legendaarisessa paikassa.

Provincetownissa ja sen ympäristössä tuotettu ja inspiroitunut upea valikoima taidetta voi katsella lukuisissa gallerioissa ja näyttelykeskuksissa, jotka reunustavat tämän historiallisen taidesiirtokunnan katuja. Provincetownin taideyhdistys ja museo on kaupungin taiteellisen tuotannon keskus, joka esittelee paikallisten taiteilijoiden ja tekijöiden vaikuttavimpia teoksia.

Harbour Hotel Provincetown

Saapuminen Provincetowniin

Provincetown sijaitsee 115 kilometrin päässä Bostonista Cape Codin niemimaalla. Kaupunkiin pääsee autolla, ja reitin Bostonista pitäisi kestää vain noin 2 tuntia. Kesäkuukausina näiden kahden paikan väliset tiet voivat kuitenkin ruuhkautua voimakkaasti rannikolle pakenevien turistien takia.

Paras tapa päästä Provincetowniin on lautalla. Veneet Bostonista lähtevät kaupungin upeasta satamasta tarjoten vieraille upeat näkymät Atlantin valtamerelle ja kaupungin horisonttiin. Lautalla matka kestää vain 90 minuuttia, ja matkailijat voivat jopa nähdä matkalla valaita.

Jos haluat vielä lyhyemmän matkan, matkustajien kannattaa harkita lentämistä Provincetowniin. Vaikka tämä vaihtoehto saattaa olla kalliimpi kuin vaihtoehdot, lentää Bostonista Provincetowniin kestää vain 25 minuuttia, ja matkustajille on taattu upeat näkymät Cape Cod Baylle.

Vaihtoehtoisesti Plymouth ja Brockton Bus Lines tarjoavat bussikuljetuksen Bostonin keskustan alueelta Provincetowniin, joka kulkee useita kertoja päivässä.

Liikkuminen Provincetownissa

Provincetown on melko pieni ja lähes kokonaan tasainen, joten pääset useimpiin turistikohteisiin jalkaisin puolessa tunnissa.

bussi

Cape Codin paikallishallinto ylläpitää Flex-joukkoliikennejärjestelmää, bussipalvelua, joka kuljettaa ihmisiä ympäri Cape Codin aluetta. Useissa lahden varrella sijaitsevissa kaupungeissa on pysäkkejä, mikä tarkoittaa, että bussi on loistava vaihtoehto matkailijoille, jotka haluavat tutustua Provincetownin rajojen ulkopuolelle.

Bussi kulkee päivittäin klo 7.30-7.45. Liput ja päiväliput ovat kohtuuhintaisia.

Taksi

Uber on suosittu kulkuväline Provincetownissa matkustaville, koska se tarjoaa tehokkaan ja nopean kuljetuksen, mutta Uber-ajoneuvot ovat yleensä kalliimpia kuin taksit kaupungissa. Suosituin taksipalvelu on Cape Cabs, suuriin ryhmiin ja ajoneuvoihin erikoistunut luotettava yritys.

Lautta

Useat yritykset liikennöivät lauttaliikennettä Cape Cod Bayn ympärillä. Nämä palvelut voivat olla kausiluonteisia, ja jotkut lautat liikennöivät vain kesäkuukausina. Veneellä matkustaminen voi olla nopea ja tehokas tapa matkustaa alueen monien rannikkokaupunkien välillä.

Provincetown – nähtävää ja tehtävää

Provincetownissa on lukemattomia vaihtoehtoja tekemistä. Arvokkaimpia nähtävyyksiä ovat kuitenkin mm.

 

 

  • Shoppaile Commercial Streetillä
  • Kulje alas Macmillanin laiturilla
  • Mene valaiden katseluun
  • Katso auringonlaskua Race Pointin majakasta
  • Tutustu Pilgrim Monumentiin
  • Rentoudu Herring Cove Beachillä
  • Vieraile Taidetalossa

 

 

Lue lisää: Provincetown – nähtävää ja tehtävää

UKK

Visa

Yhdysvaltojen ulkopuolella asuvat tarvitsevat väliaikaisen matkustusviisumin, ja niitä voi hakea Yhdysvaltain suurlähetystön viralliselta verkkosivustolta tai paikallisesta Yhdysvaltain suurlähetystöstä.

Raha

Provincetownissa on runsaasti pankkiautomaatteja, ja suurin osa laitoksista hyväksyy luotto- ja pankkikortit. Jotkut pankkiautomaatit ja kortinlukijat voivat kuitenkin periä lisämaksun ulkomailla tehdyistä maksutapahtumista.

Yleisesti hyväksytyt ja odotetut juomarahat Massacheutssettsissa ovat 15-20 % hyvästä palvelusta.

Milloin vierailla

Paras aika vierailla Provincetownissa on syyskuussa, jolloin sää on lämmin ilman liian kuuma ja kaupungin viehättävä ja eloisa tunnelma on edelleen havaittavissa. Kesäkuukausien aikana Provincetownista tulee kaoottinen ja tungosta, kun taas loppukesällä tai syksyllä vierailu takaa matkustajille hauskan ja ainutlaatuisen matkan ilman väkijoukkoja ja tukahduttavaa lämpöä. Monet kaupungin suosituimmista tapahtumista ja festivaaleista järjestetään myös syyskuussa.

Yhdistä Boston Provincetowniin

Monet ihmiset yhdistävät Bostonin Provincetowniin, koska se on vain 90 minuutin lauttamatkan päässä. Boston on loistava kohde yhdistää Provincetowniin, ja se on kaupunki, josta löydät pienen homoelämän ja paljon museoita.

Lue lisää: Tekemistä Bostonissa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli