San Fran

Gay San Franciscon kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa San Franciscoon? Homo-San Franciscon kaupunkioppaamme on sivu sinulle

 

San Fran

San Francisco

San Francisco on yksi Amerikan suurimmista kaupungeista. Se on Piilaakson koti ja siten yksi maailman kalleimmista kaupungeista. Ennen kuin teknologiamiljardöörit muuttivat, se tunnettiin Amerikan homopääkaupunkina. 1970-luvulla Castron kaupunginosa oli maan suurin homoseksuaalialue.

Vaikka San Francisco on nopeasti muuttunut ja tehnyt elinkustannukset liian korkeiksi monille, se on silti hyvin homokaupunki. San Francisco on myös kulttuurinen voimalaitos. Kulje Golden Gatesin läpi yhteen planeetan jännittävimmistä - ja mäkillisimmistä - paikoista.

Gay-baareja San Franciscossa

Yksi ensimmäisistä asioista, joka tulee mieleen, kun ajattelet San Franciscoa, on kuinka homo se on. Armistead Maupin ikuisti San Franciscon homokulttuurin Tales Of The City -kirjoissaan. Harvey Milk, ikoninen homopoliitikko, perusti päämajansa Castron alueelle. Sean Peanin elokuva hänen elämästään ja salamurhastaan ​​oli suuri hitti.

Castro on täynnä homobaareja. Twin Peaks Taverna on ollut homobaari vuodesta 1935, joten se on historiallinen instituutio. Se on vierailun arvoinen. Toinen suosittu paikka on Kahvila, pitkäaikainen homobaari, joka houkuttelee erittäin trendikästä yleisöä. Jos aiot juhlia koko yön Hieno on hyvä valinta.

San Francisco on yksi Amerikan parhaista kaupungeista homomatkailijoille. Tässä kaupungissa tehtiin niin paljon homohistoriaa. San Franin omituinen henki pysyy hengissä kuinka paljon tahansa. Lue lisää: Homoopas Castron luokse.

Gay-Suositut hotellit San Franciscossa

San Francisco on erittäin kallis, kuten olemme jo todenneet. Tarjolla olevat hotellit eivät eroa toisistaan. San Franissa on luonnollisesti suuri valikoima hotelleja. Kysymys on siitä, kuinka pitkälle budjettisi venyy. Jos etsit parasta, löydät sen helposti täältä.

Koska San Francisco on suuri, on tärkeää valita hotelli oikealta alueelta. Castron alueella on hotelleja, mutta sitä ei pidetä hotellialueena. SoMa-alue on aina loistava valinta San Franciscon hotelleille. Valittavana on monia. San Francisco Proper Hotel on suosittu valinta. Se on loistavalla paikalla ja se on erittäin tyylikäs. Oletetaan, että raha ei ole ongelma, niin Four Seasons San Francisco on jumalallinen. Jos aiot säästää nukkeja, niin Hampton Inn homoalueella on hyvä veto.

Lesbo San Francisco

Koe San Francisco

Tässä kaupungissa on niin paljon nähtävää. Et voi tehdä sille oikeutta yhdellä matkalla, mutta on joitain tiettyjä kohokohtia, jotka sinun kannattaa tarkistaa. Golden Gate -silta on niin ikoninen. Se avattiin vuonna 1937 ja siitä lähtien se on ollut San Franciscon synonyymi. Haluat myös vierailla Fisherman's Wharfissa, vilkkaalla ranta-alueella, jossa on paljon ravintoloita.

Tutustu myös Lombard Streetiin, jos sinulla on auto - se on kuuluisa kahdeksan hiusneulakierroksen katu, joka on myös erittäin jyrkkä! Näkymä lahdelle täältä on ihana.

Jos pidät mysteereistä, suuntaa Alcatrazin saarelle. Vuosina 1933-1962 se majoitteli joitakin Amerikan pahamaineisimpia vankeja. Heitä pidettiin kaltereiden takana pienellä meren ympäröimällä kivisaarella. Sillä tavalla ei ollut pakopaikkaa. Erittäin Monte Criston kreivi!

Gay-kylpylät San Franciscossa

Amerikan kylpylämaailma heikkeni 1980-luvulla. Joissakin kaupungeissa on silti kunnon homokylpylöitä - San Fran ei ole yksi niistä. Hiv-pandemian huipulla San Francisco sulki homokylpylänsä. Nykyään vain yksi on jäljellä. EROS on ainoa paikka mennä San Franciscossa. Homokylpylöitä oli 30-luvulla noin 1970. Homokylpylät saattavat palata jonain päivänä. Mutta toistaiseksi vuoden 1984 oikeudenkäynti San Franciscon kylpylöitä vastaan ​​estää heitä palaamasta. Lue lisää: Amerikan homokylpyloiden historia ja "Bathhouse Betty".

Saapuminen San Franciscoon

San Franciscoon on helppo lentää. Voit lentää San Franciscon kansainväliselle lentokentälle – sitä palvelevat monet suuret lentoyhtiöt. Junamatka lentokentältä San Franciscon keskustaan ​​kestää vain 30 minuuttia. SFO:n kansainväliseltä terminaalilta kulkee noin neljä junaa tunnissa.

Liikkuminen San Franciscossa

Autolla ajaminen voi olla kallista San Franciscossa. Sinulla on pysäköintikustannuksia ja olet todennäköisesti juuttunut liikenteeseen. Se on erittäin kiireinen kaupunki. Julkinen liikenne kuljettaa sinut ympäri kaupunkia nopeimmin ja edullisimmin.

Köysirata ja katuvaunu

Bay Area Rapid Transitit ovat historiallisia kauttakulkuautoja, jotka yhdistävät suuren osan kaupungista. Ne ovat nopeita eivätkä liian kalliita. Voit varata liput verkossa sovelluksen kautta tai tarkalla vaihdolla noustuessasi. Viehättävä tapa matkustaa.

bussi

Muni-bussit vievät sinut moniin kohteisiin San Franciscossa ja liput ovat edullisia.

metro

Muni hoitaa myös metrojärjestelmää. Pääset helposti metrolla ympäri San Franciscoa. Se on luultavasti helpoin tapa matkustaa.

Taksi

San Francisco on täynnä takseja. Normaali aloitusmaksu on 3.50 dollaria, ja sitä korotetaan tietyin askelin - taksit ovat säänneltyjä ympäri kaupunkia.

Onko San Francsico turvallista?

San Francisco on melko turvallinen kaupunki. Tarkista, millä naapurustolla asut varmistaaksesi. Kuten kaikissa suurissa kaupungeissa, jotkut kaupunginosat ovat vähemmän terveellisiä yöllä. Fisherman's Wharfia ja Chinatownia pidetään turvallisimpana.

Kuinka kallista San Francisco on?

San Franciscon elinkustannukset ovat säädyttömät. Monet köyhemmät paikalliset on hinnoiteltu pois. Piilaakso on muokannut maailmaa ja synnyttänyt monia maailman suurimmista yrityksistä. Suurin osa heistä sijaitsee San Franciscossa. Jotkut historian rikkaimmista ihmisistä ostavat kiinteistöjä San Franciscosta, joten tämä ei ole hyvä paikka pienituloisille.

Milloin vierailla San Franciscossa

Marras-syyskuun välisenä aikana väkijoukkoja on hieman ohuempi ja hinnat ovat hieman alhaisemmat. Hinnat ovat korkeimmat tammikuussa, marraskuussa ja joulukuussa. Kesä on kiireisintä aikaa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.