Space Needle

Gay Seattle · Kaupunkiopas

Ensimmäinen matka Seattleen? Sitten homojen Seattlen kaupunkioppaamme voi auttaa sinua pääsemään paikasta A paikkaan Z.

Space Needle

Seattle on kaupunki, joka on jatkuvassa kehityksessä. Tieteen, tekniikan ja kulttuurin maailman johtava kaupunki on innovaatioiden linnake. Kaupungilla on pitkä ja vakiintunut suhde esittävän ja kuvataiteen kanssa, ja se on isännöinyt maan parhaita jazzmuusikoita ja -taiteilijoita vuosikymmeniä. Liberaalit sosiaaliset asenteet, eteenpäin katsova ja luova henki tekevät Seattlesta ilmaisun ja vapauden keskuksen.

Seattle on kukoistava ja eloisa LGBT+-yhteisön ja -kulttuurin pääkaupunki, joka todella hyväksyy ja kunnioittaa kaikkia identiteettejä. USA:n kuudenneksi suurin LGBT+-väestö ylpeilevä kaupunki on jo vuosia sitoutunut luomaan osallistavan ja vieraanvaraisen ilmapiirin paikallisille homoseksuaaleille ja matkailijoille. Tässä vilkkaassa ja jännittävässä kaupungissa on paljon tekemistä ja jokaisen homomatkailijan kiinnostuksen kohteiden ja makuun sopivaa.

Homooikeudet Seattlessa

Washingtonin osavaltiota kuvataan usein yhdeksi homoystävällisimmistä osavaltioista Yhdysvalloissa, ja LGBT+-ihmisten oikeudet ja suojat täällä vahvistavat tämän. Samaa sukupuolta olevien avioliitto laillistettiin vuonna 2012, ja siviiliparisuhteet ovat olleet laillisia vuodesta 2007. LGBT+-ihmisillä Washingtonin osavaltiossa on myös useita lakeja, jotka suojelevat heitä seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin perustuvalta syrjinnältä.

Vuonna 2016 Seattle äänesti paikallisesti ja kielsi muuntoterapian käytön alaikäisille, ja vuonna 2017 hyväksyttiin laki, joka kielsi muuntoterapian käytön kenellä tahansa Washintonin osavaltiossa. Transsukupuolisilla ihmisillä on nyt myös oikeus muuttaa syntymätodistustaan ​​ja muita virallisia asiakirjoja.

Gay-baareja Seattlessa

Seattlen homokylässä Capitol Hillissä on vilkas ja monipuolinen sekoitus homobaareja ja -klubeja, joista turistit voivat nauttia, ja alue tunnetaan kiihkeänä, eklektisenä ja monimuotoisena homoyöelämän keskuksena.

Seattlen homojen yöelämän kruunun jalokivi, Naapurit on suuri tapahtumapaikka, joka kattaa kolme kerrosta ja on yksi kaupungin suosituimmista homoseksuaaleista. Video- ja äänijärjestelmät, useat baarit, loistava ilmapiiri houkuttelevat rutiininomaisesti suuria väkijoukkoja, mikä tekee naapureista oikean paikan. Klubi avattiin vuonna 1983, ja sillä on pitkä ja vakiintunut historia uskomattomien homoklubikokemusten tarjoamisesta kutsuvassa ja osallistavassa ympäristössä. Naapurit tunnetaan monipuolisesta yleisöstään, legendaarisista drag show -esityksistä ja myöhäisillan ruokapalvelusta.

Yksi Seattlen parhaista homoklubeista, jossa on jyskyttävä tekno-biitti ja huippuluokan äänijärjestelmä, Poni on paikka viettää vilkasta iltaa Seattlessa. Klubi on suosittu kaupungin kiihkeämmän homojoukon keskuudessa, ja siinä on vaivattomasti viileä tunnelma, paikka oli aiemmin huoltoasema, ja se on säilyttänyt monia alkuperäisiä teollisia piirteitä. Pony on loistava paikka lopettaa ilta Capitol Hillillä, ja se on myös yksi parhaista paikoista tavata paikallisia homoseksuaaleja, ja tilava ulkokansi tarjoaa runsaasti tilaa jutella ja olla yhteydessä.

Gay-hotellit Seattlessa

Seattle on ilmaisunvapauden ja liberaalien asenteiden keskus Yhdysvalloissa, joten suurinta osaa Seattlen hotelleista ja majoituspaikoista voidaan pitää homoystävällisinä. Warwick Seattle on upea homoystävällinen keskustahotelli. Tästä suositusta paikasta on panoraamanäkymät horisonttiin ja nykyaikaiset huoneet, jotka on sisustettu tyylikkäästi. Hotellissa on täydellinen valikoima palveluita, kuten uima-allas ja kuntosali. Kaupungin keskusta ja monet gay-yöelämän paikat ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Hotel 1000 on yksi Seattlen tyylikkäimmistä ja minimalistisimmista hotelleista ja sijaitsee ihanteellisella paikalla vilkkaalla keskusta-alueella. Sieltä asiakkaat ovat kävelymatkan päässä Capitol Hillin homoalueelta sekä monista kaupungin parhaista ravintoloista ja baareista. Hotellissa on erinomaiset ruokailumahdollisuudet paikan päällä sekä vilkas baari ja lounge.

Homomatkailijoiden, jotka etsivät ylellisempää ja ylellisempää oleskelua, tulisi harkita Hotel Monaco. Tämä muhkea ja mukava hotelli tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman mukavuuksia sekä tyylikkäitä ja trendikkäitä huoneita erinomaisella paikalla.

Seattle · Gay-baarit

Saapuminen Seattleen

Seattle–Tacoma International Airport toivottaa tervetulleeksi lennot ja matkustajat ympäri maailmaa, ja se on Yhdysvaltojen Tyynenmeren luoteisalueen suurin lentokenttä. Yksi Yhdysvaltojen vilkkaimmista lentokentistä, matkustajat voivat matkustaa mistä tahansa terminaalista kaupungin keskusta-alueelle alle tunnissa.

Light Link -junapalvelu saapuu lentoaseman päärautatieterminaaliin 10 minuutin välein ja on siirtoton, suora matka lentokentältä keskustaan. Verkossa on helppo navigoida ja matkan tulisi kestää noin 40 minuuttia. Vaihtoehtoisesti missä tahansa terminaalissa on saatavilla lukuisia kuljetus-, bussi- ja taksivaihtoehtoja.

Seattlessa liikkuminen

Kevytraide

Seattle Link -kevyt raideliikenne on maanpäällinen junajärjestelmä, joka toimii useissa verkoissa ympäri kaupunkia. Pääradan pääreitti kulkee suoraan Angle Lake -asemalta Washingtonin yliopistoon ja Seattlen keskustan läpi tekemällä 14 pysäkkiä matkan varrella. Monet näistä pysäkeistä ovat keskeisiä ja tarjoavat pääsyn kaupungin tärkeimmille nähtävyyksille.

Pikaraitiovaunu kulkee auringonnoususta keskiyöhön, ja se on loistava vaihtoehto, jos etsit kätevää, luotettavaa ja nopeaa matkustamista Seattlen keskusalueiden ympäri.

bussi

Kaupunkibussi on nopea ja tehokas, mutta se voi olla ruuhkainen ja kesäkuukausina erittäin tukkoinen. Bussilla matkustaaksesi voit joko hankkia ORCA-korttipassit, joilla voit käyttää kaupungin joukkoliikennettä, tai ladata mobiilisovelluksen lippujen ostamista ja maksamista varten.

Raitiovaunu

Seattlen raitiovaunut yhdistävät kaupungin keskustan eloisaan ja taiteelliseen South Lake Unionin kaupunginosaan. Verkosto kuljettaa matkustajia myös suureen rantapuistoon ja yhdelle kaupungin vilkkaimmista ostos- ja ruokailualueista ja sieltä pois. Hinnat ovat yleensä edullisia ja raitiovaunut kulkevat noin kello 6:sta myöhään iltaan.

Tekemistä Seattlessa

Maailman ensimmäinen Starbucks, Pike Place Market, Seattle

Seattle on täynnä moderneja arkkitehtuurin saavutuksia, avoimia viheralueita ja taiteellisia ihmeitä – sekä maailman ensimmäisiä Starbuckseja. Parhaita asioita ovat mm.

  • Kiipeä Space Needle
  • Shoppaile Pike Place Marketissa
  • Vieraile maailman ensimmäisessä Starbucks-myymälässä Pike Placessa
  • Vieraile Chihuly Gardens and Glassissa
  • Tutustu popkulttuurin museoon
  • Kulje kumiseinän ohi
  • Pakene hälinästä Discovery Parkiin
  • Rentoudu Lake Unionin vehreillä rannoilla

Lue lisää: Tekemistä Seattlessa.

UKK

Milloin vierailla Seattlessa

Heinä-elokuu on toistuvasti mainittu paras aika vierailla Seattlessa. Sää on tällä hetkellä leuto, mutta silti miellyttävä ja ilman kylmiä alamäkiä, joita kaupunki kokee talvella. Syksy tuo kirkkaan taivaan ilman sadetta, joten se on loistava aika tutkia. Tämä on myös aika, jolloin suurin osa festivaaleista ja tapahtumista järjestetään Seattlessa.

Matkustajien, jotka etsivät halvimpia lento- ja hotellihintoja, kannattaa kuitenkin harkita vierailua marraskuun ja helmikuun välisenä aikana, jolloin sää on loistava ja kaikki on halvempaa.

Visa

Yhdysvaltojen ulkopuolella asuvat tarvitsevat väliaikaisen matkustusviisumin, ja niitä voi hakea Yhdysvaltain suurlähetystön viralliselta verkkosivustolta tai paikallisesta Yhdysvaltain suurlähetystöstä.

Raha

Seattlen ympäristössä on runsaasti pankkiautomaatteja, ja suurin osa paikoista hyväksyy sekä luotto- että pankkikortit. Jotkut pankkiautomaatit ja kortinlukijat voivat kuitenkin periä lisämaksun ulkomailla tehdyistä maksutapahtumista. Hyväksytyt ja odotetut juomarahat Seattlessa ovat 15-20 % hyvästä palvelusta.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.