Venetsia, Italia, veneitä

Gay Venetsia · Hotellit

Suunnitteletko matkaa Venetsiaan? Kaupunkiin on parasta tutustua kävellen. On hyvä idea valita hotelli San Marcon, Cannaregion tai San Polon keskeisiltä alueilta.Vuoden 2022 suosituimmat Venetsian hotellimme on lajiteltu piirin mukaan:

Pyhä Polo | San Marco  |  cannaregio  |  Giudecca

Jos haluat lisää hotellivaihtoehtoja, napsauta tästä etsiäksesi kaikki Venetsian hotellit.

Pyhä Polo

San Polo on kompakti kaupunginosa keskellä Venetsiaa. Se sijaitsee Grand Canalin länsipuolella, ja se ulottuu Rialton sillalta St Maria Gloriosa dei Frarin kirkkoon. Tämä kiehtova alue on täynnä kapeita käytäviä, täynnä pieniä kauppoja ja ravintoloita.
Hotel Palazzo Giovanelli e Gran Canal
Sijainti-kuvake

Santa Croce 2070, Santa Croce, Venetsia

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Hyvää vastinetta rahalle. Erinomainen sijainti.
Erinomainen vastine rahalle upeilla näkymillä. Palazzo Giovanelli -hotelli sijaitsee Grand Canalin vieressä ja kaikkien tärkeimpien nähtävyyksien ulottuvilla, joko kävellen tai vesibussilla.

Klassiset huoneet on sisustettu alkuperäisillä maalauksilla, italialaisilla huonekaluilla ja moderneilla mukavuuksilla, kuten taulu-tv satelliittikanavilla, ilmastointi, minibaari, ilmainen WiFi.

Sijaitsee hyvin hieman pohjoiseen San Polon alueen rajasta, lentokenttävesibussin Orange line -pysäkki (S. Stae) on vain muutaman askeleen päässä hotellista. Voit myös kävellä juna- ja linja-autoasemalle - molemmat ovat alle 15 minuutin kävelymatkan päässä.
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen wifi

San Marco

San Marcon kaupunginosa sijaitsee Grand Canalin itäpuolella Railton sillalta St. Mark's Plazalle. Se on Venetsian sydän ja tärkeimpien nähtävyyksien koti, kuten Pyhän Markuksen basilika, Dogen palatsi sekä lukuisia putiikkeja ja ravintoloita.
NH Collection Venezia Palazzo Barocci
Sijainti-kuvake

Corte dell'Albero 3878A, San Marco, Venetsia

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Näkymä Grand Canalille. Keskeinen sijainti San Marcossa. Suuri arvo.
Edullinen NH Collection Venezia sijaitsee upealla paikalla, josta on näkymät Canal Grandelle, lähellä Rialton siltaa ja vain 15 minuutin kävelymatkan päässä kuuluisalta Pyhän Markuksen aukiolta ja Dogen palatsilta.

Venetsialaistyylisissä huoneissa ja sviiteissä on satelliitti-tv, minibaari, nopea ilmainen WiFi ja espressokeitin. Erinomainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin. Hotellissa on kahvila-baari ja erittäin mukava ulkoterassi (avoinna kesällä).

Tälle hotellille on erittäin helppo päästä lentokentän vesibussilla (Orange line). Aivan hotellin ulkopuolella on pysäkki (S. Angelo).
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi
Liassidi Wellness Suites
Sijainti-kuvake

Calle del Magazen 3335, Venetsia

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Upeat sisätilat. Loistava sijainti. Hyvin arvosteltu.
Liassidi Wellness Suites on ylellinen 4 tähden hotelli Castellon alueella Venetsiassa ja tarjoaa homoystävällistä luksusta.

Sisätilat ovat upeita, ja niissä on upeat värilliset marmoriseinät, joista huokuu ylellisyyttä.

Mukavuuksiin kuuluu aamiainen, baari paikan päällä, aurinkoinen puutarha ja ilmainen WiFi.

Sijainti on loistava, sijaitsee Veneton viinialueella, ja sitä ympäröivät upeat ravintolat ja nähtävyydet.

Liassidi on saanut lähes täydellisiä arvosteluja ja suosituksia, ja se on yksi suosituimmista yöpymisistämme Venetsiassa.

 
Ominaisuudet:
aamiainen
Puutarha
huonepalvelu
Splendid Venice
Sijainti-kuvake

San Marco Mercerie 760,, Venetsia

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Kävele Pyhän Markuksen aukiolle. Kaunis sijainti. Yksityinen laituri.
Splendid Starhotels Collezione sijaitsee erinomaisella paikalla kanavan varrella Venetsian keskustassa putiikkikauppojen ja kahviloiden ympäröimänä. Sieltä on alle 15 minuutin kävelymatka Pyhän Markuksen torille ja alle 5 minuutin matka kuuluisalle Rialton sillalle.

Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, satelliitti-tv, minibaari ja ilmainen WiFi monissa huoneissa. Joistakin huoneista on näkymät kanavalle. Tässä hyvän hinta-laatusuhteen design-hotellissa on oma laituri ja gourmet-ravintola, jossa tarjoillaan perinteistä venetsialaista ruokaa.

Hotelli on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä lentokentän vesibussin Orange line -pysäkiltä (Rialto).
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi
ravintola
Hotel Rialto
Sijainti-kuvake

Riva del Ferro 5149, San Marco, Venetsia

Näytä kartalla
2018 Varatuimmat
2018 Varatuimmat

ylin 25

Miksi tämä hotelli? Huippu sijainti. Rialton sillan vieressä. Suuri arvo.
Hotel Rialton upea sijainti aivan kuuluisan Rialton sillan vieressä ja vain 15 minuutin kävelymatkan päässä Pyhän Markuksen torilta tekee siitä suositun vaihtoehdon homomatkailijoiden keskuudessa.

Tyylikkäissä huoneissa ja sviiteissä on ilmastointi, satelliitti-tv, minibaari ja ilmainen WiFi. Pidämme erityisesti Rialton terassista, josta on upeat näkymät sillalle ja kanavalle.

Rialton vesibussipysäkki on hotellin edessä ja tarjoaa helpot yhteydet Santa Lucian rautatieasemalle ja linja-autoasemalle, jolta on yhteydet Venetsian Marco Polon lentokentälle.
Ominaisuudet:
Ilmainen wifi
Hotel Bonvecchiati
Sijainti-kuvake

San Marco, Calle Goldoni 4488,, Venetsia

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli?
Niin keskeinen kuin se saa. Hotel Bonvecchiatia ympäröivä alue on täynnä putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita, jotka sijaitsevat kapeiden kävelyteiden varrella kanavaverkoston kummallakin puolella ja lähellä Venetsian parhaita turistinähtävyyksiä.

Hotellissa on sekä klassisesti sisustettuja että modernimpia huoneita, joissa kaikissa on ilmastointi, ylelliset kylpyhuoneet ja ilmainen WiFi. La Terrazza -ravintolassa tarjoillaan erinomaisia ​​venetsialaisia ​​ja italialaisia ​​ruokia, ja ulkoterassilla on näkymät Orseolon kanavalle.
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen wifi
Kunto
Viestikenttä
ravintola
Sauna
Höyrysauna

cannaregio

Cannaregion alue ulottuu Grand Canalin itäpuolella sijaitsevalta rautatieasemalta Rialton sillalle.

Tämä alue on vähemmän täynnä kuin San Marco. Kaukana Strada Nuovasta, pääkävelykadusta, se säilyttää rennomman asuintunnelman.
Hotel Palazzo Abadessa
Sijainti-kuvake

Calle Priuli Cannaregio 4011, Cannaregio, Venetsia

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli?
Palazzo Abadessa sijaitsee historiallisessa venetsialaisessa talossa, joka sijaitsee erittäin hiljaisella kadulla, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Railto-sillalta ja helpon matkan päässä Pyhän Markuksen aukiolta ja tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Huoneet on sisustettu upeilla antiikkihuonekaluilla, venetsialaisilla peileillä, silkkitapetilla ja erittäin mukavilla vuoteilla. Kaikki huoneet ovat ilmastoituja, ja niissä on satelliitti-tv, WiFi ja minibaari.

Asiakkaat voivat nauttia buffetaamiaisen aamiaishuoneessa tai hotellin kauniissa yksityisessä puutarhassa. Jos saavut vesitaksilla, voit jättää sinut hotellin omalle laiturille sisäänkäynnin vieressä.

Avulias ja ystävällinen henkilökunta tarjoaa kaupungin karttoja ja osoittaa kaikkien nähtävyyksien sijainnin ja auttaa ravintolavarauksissa.
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen wifi
Maison Venezia | Una Esperienze
Sijainti-kuvake

Ruga Do Pozzi, 4173,, Venetsia

Näytä kartalla
2018 Varatuimmat
2018 Varatuimmat

ylin 100

Miksi tämä hotelli?
UNA Hotel Venezia sijaitsee kunnostetussa rakennuksessa, jossa klassinen venetsialainen tyyli on säilytetty ja parannettu moderneilla mukavuuksilla.

Venetsialaistyylisissä huoneissa on Muranon lasista valmistetut kattokruunut, ilmastointi, minibaari, tallelokero, satelliitti-tv Sky-kanavilla ja WiFi.

UNA sijaitsee kätevällä paikalla, lähellä tärkeimpiä turistinähtävyyksiä ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä valtavasta valikoimasta ravintoloita ja kahviloita. Yksityinen vesitaksi voi kuljettaa sinut lentokentältä suoraan hotellin laituriin - sinne pääsee helposti lentokenttäbussin ja vesibussin kautta.
Ominaisuudet:
Ilmainen wifi
Carnival Palace Hotel
Sijainti-kuvake

Fondamenta di Cannaregio, 929,, Venetsia

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Sopiva sijainti. Erittäin moderni.
Carnival Palace Hotel sijaitsee kätevästi lähellä Venetsian Santa Lucian rautatieasemaa, linja-autoasemaa (lentokentälle) ja risteilyalusten laituria. Se on myös vain lyhyen kävelymatkan päässä vesibussilaiturilta, josta pääsee Railton sillalle ja Pyhän Markuksen torille (tai noin 45 minuutin kävelymatka).

Kaikki 67 tyylikkäästi sisustettua huonetta ovat savuttomia, äänieristettyjä ja niissä on erittäin moderni kylpyhuone, televisio ja minibaari. Ilmainen WiFi kaikissa tiloissa.

Aamiainen tarjoillaan joka aamu, ja huonepalvelu on saatavilla. Pidämme hotellin puutarhaterassista (avoinna kesäisin).
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen wifi
ravintola

Giudecca

Giudecca on saari, joka sijaitsee välittömästi Venetsian keskustan saarten eteläpuolella. Nämä valitut hotellit tarjoavat hiljaisemman ja rennomman ympäristön, jota kannattaa harkita.

Säännölliset vesibussit liikennöivät 24 tuntia vuorokaudessa, mikä helpottaa kulkua kaupungin keskustaan ​​ja sieltä pois.
Generator Venice
Sijainti-kuvake

Fondamenta Zitelle 86, Venetsia

Näytä kartalla
2018 Varatuimmat
2018 Varatuimmat

ylin 50

Miksi tämä hotelli? Suuri budjettihostelli. 10 min. kaupungin keskustaan.
Suosikki budjettivalintamme Venetsiassa. Generator sijaitsee Giudeccan saarella, aivan keskustan eteläpuolella. Sieltä Pyhän Markuksen aukio näkyy kaukaa, ja kaupungin keskustaan ​​pääsee vesibussilla vain 10 minuutissa.

Historiallisessa 3-kerroksisessa rakennuksessa sijaitsevat huoneet ovat suuria, valoisia ja moderneja (kuten muissakin Generator-hostellissa). Saatavilla on sekä yksityisiä huoneita että makuusaleja, ja niissä on ilmainen WiFi.

Paikan päällä olevassa ravintolassa ja kahvila-baarissa on mukava oleskelutila biljardipöydällä. Buffetaamiainen sisältää kasvissyöjä, vegaani ja gluteeniton. Erinomainen vastine rahalle.

Hotelli on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Airport Waterbus Blue Line - Zitellen pysäkiltä.
Ominaisuudet:
bar
kahvila
Ilmainen wifi
ravintola
Hilton Molino Stucky Venice
Sijainti-kuvake

Via Giudecca 810, Venetsia

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Luksusvalinta. Upea uima-allas ja kylpylä.
Jos haluat hieman luksusta Venetsiassa, Hilton Molino Stucky on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen kohde. Tämä 5 tähden hotelli sijaitsee rauhallisella Giudeccan saarella rakennuksessa, joka oli aikoinaan mylly.

Katolla sijaitseva uima-allas ja kylpylä (saaren suurin) ovat eräitä tärkeimmistä kohokohdista. Huoneet ja sviitit ovat tyylikkäästi sisustettuja, ja jokaisessa on taulu-tv, kahvinkeitin, ilmastointi ja marmorikylpyhuone. Joistakin huoneista on näkymät kaupunkiin tai kanavalle.

Hiltonissa on oma kuntosali, tyylikäs ravintola ja kattobaari, josta on upeat näkymät. Saatavilla on kuljetuspalvelu kaupungin keskustaan ​​sekä yhteydet lentokentälle/lentokentältä.
Ominaisuudet:
bar
Kunto
Internet-yhteys
Viestikenttä
ravintola
Sauna
Kylpylä
Uima-allas

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.