Keitä olemme

Kiitos käynnistä Travel Gay

Pyrimme auttamaan sinua löytämään parhaat homobaarit, yökerhot, saunat, kylpylät, rannat, kaupat ja paljon muuta sekä mielenkiintoisia matkaideoita ja upeita tarjouksia. Jokaisen kohteen kohdalla korostamme joitakin parhaista hotelleista homomatkailijoille. Travel Gay omistaa OUT4YOU Ltd, Yhdistyneessä kuningaskunnassa rekisteröity yritys, jonka omistaa ja jota hoitaa homojoukkue. Meillä on laaja ensikäden tietämys homo-Euroopasta, Amerikasta ja Aasiasta, ja sitä tukee paikallisten kontaktien verkosto jokaisella alueella.  

Taustamme

TravelGay.com aloitti matkansa nimellä Travel Gay Thaimaa helmikuussa 2011. Heinäkuussa 2011 verkkosivustosta tuli Travel Gay Aasian lisäksi Hong Kong, Singapore ja Taipei. Laajentumisen myötä Indonesia, Kambodža, Malesia, Kiina ja Filippiinit nousivat nopeasti johtavaksi homo-Aasia-matkailusivustoksi. Vuonna 2012 Travel Gay Eurooppa lanseerattiin esittelemään suosittuja homomatkailukohteita ympäri Euroopan.

Nyt se kerää kymmeniä miljoonia katselukertoja vuodessa, Travel Gay on maailman vierailluin homomatkailusivusto. Ostettu vuonna 2018 OutOfOffice.com, maailman johtava LGBT-räätälöity matkailuasiantuntija, Travel GayTavoitteena on pysyä ja kasvaa maailman johtavana LGBTQ-matkailusivustona. 

Rekisteröity toimipaikkamme on Out4You Ltd, Sovereign House, Church Street, Brighton, BN1 1UJ, Iso-Britannia. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@travelgay.com

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.