Okinawan homo

Okinawa Gay Clubs and Hotels

Risteile Gay Scene -alueella ja pysy tyylillä Okinawan saarella

Missä Okinawan homoalue sijaitsee?

Okinawan tärkein homoalue sijaitsee pääkaupungin Nahan Sakurazakan alueella. Tätä Nahan keskustassa sijaitsevaa vilkasta aluetta kutsutaan joskus Okinawan "gaykyläksi", ja siellä on kymmeniä homobaareja, klubeja, kahviloita ja risteilypaikkoja. Pienen puiston ympärille keskittyvä Sakurazaka herää eloon yöllä, kun paikalliset LGBTQ-kansalaiset ja vierailijat ympäri Japania ja maailmaa kokoontuvat nauttimaan naapuruston kattavasta yöelämästä.

Onko Okinawa LGBTQ-ystävällinen?

Kyllä, Okinawaa pidetään LGBTQ-ystävällisenä kohteena, etenkin verrattuna muihin Japanin osiin. Okinawalla on Manner-Japaniin verrattuna rennompi kulttuuri ja asenteet, mikä tarkoittaa eloisaa ja avointa LGBTQ-yöelämää. Saaren suurimmassa kaupungissa Nahassa on vakiintunut homoalue Sakurazakassa, jossa on avoimesti toimivia homobaareja ja klubeja. Samaa sukupuolta olevien parisuhteet ovat laillisia Japanissa, ja joissakin kaupungeissa on olemassa syrjintäsuoja, vaikka laajempaa suhteiden tunnustamista ei ole vielä saavutettu kansallisesti. Vaikka Okinawa ei olekaan ilman haasteita, se tarjoaa kutsuvan ympäristön LGBTQ-matkailijoille.

Okinawa Gay hotellit

Kun olet tutustunut Okinawan vilkkaaseen homo-yöelämään, rentoudu täydellisessä mukavuudessa yhdessä näistä saaren upeista ja homoystävällisistä hotelleista:
Hotel Palm Royal Naha
Sijainti-kuvake

ホテル パームロイヤル NAHA, 牧志3-9-10, 那覇市, Okinawa 900-0013, Japani, Okinawa

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Pääsy ostos- ja kulttuurikohteisiin!

Eloisan kaupungin keskustan sydämessä sijaitseva Hotel Palm Royal NAHA tarjoaa lämpimän ja kutsuvan pakopaikan kaikille matkailijoille. Tämä hotelli sijaitsee kätevästi lähellä kaupungin vilkkaita ostosalueita, ja se tarjoaa täydellisen tukikohdan paikalliseen kulttuuriin tutustumiseen ja vähittäiskauppaterapiaan.

Tarjolla on valikoima poikkeuksellisia palveluita, kuten virkistävä kylpylä, kutsuva ulkouima-allas ja allasbaari ja ravintola, joten asiakkaat voivat rentoutua tyylikkäästi. Hotellissa on 170 huonetta kahdeksassa eri tyypissä, jotka vastaavat eri mieltymyksiä ja tarpeita, kahden hengen premium-huoneista kahden hengen deluxe-huoneisiin, mikä takaa mukavan ja henkilökohtaisen oleskelun.

Huomionarvoista on, että Hotel Palm Royal NAHA tunnetaan kattavasta ja LGBTQ+-ystävällisestä ilmapiiristä, joka saa kaikki vieraat tuntemaan olonsa arvostetuiksi ja arvostetuiksi. Etsitpä sitten rentoutumista tai seikkailua, tämä hotelli tarjoaa monipuolisen ja rikastuttavan kokemuksen Nahan sydämessä.

JR Kyushu Hotel Blossom
Sijainti-kuvake

900-0013, 那覇市, Okinawa, Japani, Okinawa

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Upeat näkymät lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

JR Kyushu Hotel Blossom Naha sijaitsee Okinawan lumoavilla rannoilla Japanissa, ja se ilmentää rauhallisuuden ja hienostuneisuuden olemusta. Tämä tyylikäs keidas tarjoaa idyllisen pakopaikan matkailijoille, jotka etsivät täydellistä yhdistelmää modernia mukavuutta ja ajatonta charmia.

Tämä Nahan sydämessä sijaitseva hotelli tarjoaa helpon pääsyn Okinawan kulttuuri- ja luonnonaarteisiin, joten se on ihanteellinen tukikohta tutkimusmatkalle. Tilavista ja hyvin varustetuista huoneista on laajat näkymät kaupunkiin, ja jokainen on suunniteltu takaamaan äärimmäisen rentoutumisen. Jokaisessa 218 huoneessa on myös ilmainen Wi-Fi ja kiinteä internetyhteys.

Vieraat voivat nauttia kulinaarisesta matkasta hotellin ravintolassa, 37 Steakhouse and Barissa, joka tarjoaa houkuttelevan sekoituksen paikallisia ja kansainvälisiä makuja. Hotellin ylimmässä kerroksessa on myös yhden huoneen rentoutumissalonki, jossa asiakkaat voivat hemmotella itseään perinteisellä thai-hieronnalla.

Olitpa täällä vapaa-ajan tai liikematkalla, JR Kyushu Hotel Blossom Naha tarjoaa kutsuvan ja ikimuistoisen kokemuksen tarjoten makua Okinawan rikkaasta kulttuurista ja seesteisestä kauneudesta.

Kafuu Resort Fuchaku Condo Hotels
Sijainti-kuvake

カフーリゾートフチャク コンド・ホテル, 字冨着246-1, 国頭郡, Okinawa 904-0413, Japani Okinawa

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Upeat merinäkymät huoneista!

Kafuu Resort Fuchaku Condo Hotel kutsuu vieraat kokemaan Okinawan kauneutta ympäristössä, joka on yhtä kattava kuin se on rauhallinen. Tämä homoystävällinen lomakeskus tarjoaa lämpimän ja vieraanvaraisen ilmapiirin, joka takaa ihastuttavan oleskelun kaikille vieraille.

Lomakeskuksessa on virkistävä kylpylä, joka toimii yhteistyössä tunnetun aromaterapiabrändin Eve Taylorin kanssa ja tarjoaa vieraita ylellisellä hemmottelulla. Vilvoittele kimmeltävässä uima-altaassa alueella tai nauti auringon lämmöstä uuden rakennuksen katolla sijaitsevasta infinity-altaalta, josta on näkymät majesteettiselle merelle.

Majoitukset ovat yhtä monipuolisia kuin itse saari. Hotellirakennuksessa on kahdeksan erityyppistä huonetta lyhytaikaista oleskelua varten, neljä tyyppiä Condo-rakennuksessa pidempiaikaiseen oleskeluun ja kolme tyyppiä ylellisessä lisärakennuksessa mukavuuden huippua etsiville.

Hemmottele makuasi meren antimien paratiisissa, Orangessa, joka tarjoaa runsaan kansainvälisen menun. Jos olet amerikkalaistyylisen keittiön tuulella, Deli & Cafe -ravintola odottaa sinua. Lisärakennuksen katolla sijaitseva Ryukyu BBQ Blue tarjoaa grilliruokaa uima-altaan äärellä.

Kafuu Resort Fuchaku Condo Hotel lupaa unohtumattoman oleskelun, joka syleilee Okinawan kulttuuria ja charmia avosylin ja tarjoaa ikimuistoisen pakopaikan kaikille matkailijoille.

Okinawa Gay Cruise Clubs

Kun aurinko laskee Okinawassa, juhlat alkavat. Tutustu Nahan Sakurazakan alueen kuumimpiin gaybaareihin, klubeihin ja risteilykohteisiin:
Pineapple House
Sijainti-kuvake

Ishikawa Bldg 401, 2-17-44 Makishi, Okinawa, Japani

Näytä kartalla
3.2
Yleisön ikäraja

Perustuu 31 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

5 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

5 Tähtien Voittaja

Helmikuussa 1990 avattu Pineapple House パイナップルハウス (PH) on Okinawan pisimpään toiminut homoristeilyklubi ja sauna.

Palveluihin kuuluvat kaapit, kuivasauna, suihkut, yhteiset tilat, omat mökit. Siellä on välipalabaari, josta saa juomia. Tarjolla on ilmaisia ​​kondomeja. 1,200 7 ¥. Avoinna 1 päivää viikossa, klo XNUMX alkaen.
Ominaisuudet:
Kahvila Rentouttavat mökit
Pimeä huone
Sauna

Arkisin: 13-00

Viikonloppu: 13-00

Viimeksi päivitetty: 2-Apr-2024

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.