Santorini · Saariopas

Santorini · Saariopas

Ensimmäistä kertaa Santorinilla? Sitten Santorinin saarioppaamme homomatkailijoille on sinua varten.

Santorini – Johdanto

Hämmästyttävän kaunis kreikkalainen saari, joka sijaitsee eteläisellä Egeanmerellä, Mykonoksen eteläpuolella.

Saaren ainutlaatuinen geologia on seurausta yhdestä historian suurimmista tulivuorenpurkauksista, jotka tapahtuivat noin 3,600 XNUMX vuotta sitten.

Paljon suuremman saaren keskus putosi 300 metriä merenpinnan alapuolelle muodostaen jättimäisen laguunin, joka tunnetaan nimellä "Caldera".

Kaldera on 12 kilometriä leveä, ja sitä ympäröivät valtavat 300 metriä korkeat kalliot. Kalderan keskustassa on aktiivinen tulivuoren kartio, joka on muodostanut pienen, kuuman ja jatkuvasti muuttuvan saaren.

Nykyään Firan, Imeroviglin ja Oian kaupungit pysyvät kirjaimellisesti kiinni kallioiden huipulla, josta on näkymät kalderalle. Näkemykset ovat yksi maailman dramaattisimmista.

Santorini

"Must Do" Santorinilla

  • Tutustu kalderan reunaan ja sen huikeisiin näkymiin.
  • Vieraile muinaisessa Thirassa. Tutustu temppelien, julkisten rakennusten, kotien ja teiden jäänteisiin 11th vuosisadalla eaa. Sijaitsee Mesa Vounon huipulla, kukkulalla, joka oli alkuperäisen saaren huipulla ennen tulivuoren ilmestymistä.
  • Vieraile Akrotirin arkeologisella paikalla, hämmästyttävän hyvin säilyneessä 3,500 eKr. Minoan kaupungissa, jonka putoava vulkaaninen tuhka hautaa.
  • Tutustu Oiaan ja sen kauniiden kapeiden valkoiseksi kalkittujen kävelyteiden verkostoon, joka on täynnä kauppoja ja erinomaisia ​​ravintoloita.
  • Kokeile illallista yhdessä Oian alapuolella olevista ravintoloista Amoudi Bayn satamassa.
  • Lähde veneretkelle Nea Kahenhiin, kalderan keskustassa sijaitsevaan tulivuoren kartioon, ja ui kylvyssä kuin kuumassa vedessä.
  • Tutustu Firaan. Mene köysiradalla alas laituriin ja pääse aasilla takaisin ylös.
  • Nauti lounasta Kamarin kävelykadulla ja pulahda Egeanmereen.

Saapuminen Santorinille

Lentäminen on paras vaihtoehto. Ateenasta on lentoja ympäri vuoden. Toukokuusta lokakuun loppuun on suoria lentoja useimmista Euroopan suurimmista kaupungeista (Easyjet, Air Berlin, Condor, Germanwings, Norwegian, SAS, ThomasCook jne.).

Taksi lentokentältä Firaan voi maksaa noin 20 eurosta, mutta vuodenajasta riippuen saatat joutua repeytymään lentokentällä. On suositeltavaa tehdä varaus etukäteen saadaksesi parhaan tarjouksen. Firaan on myös bussiyhteys. Se kestää noin 20 minuuttia ja maksaa 2.20 euroa.

Santorinin ja Pireuksen (Ateena) välillä liikennöi nopea venepalvelu.

Liikkuminen Santorinilla

Suosittelemme vahvasti auton vuokraamista. Tämä antaa sinulle täydellisen joustavuuden tutustua saareen omaan tahtiisi.

Taksit ovat kalliita ja niistä on pulaa.

Bussiliikenne ei ole erityisen luotettavia, ja saari on liian mäkistä pyöräilyyn.

Useimmat hotellit veloittavat korkeita maksuja lentokenttäkuljetuksista, mikä kompensoi osittain autonvuokrauskustannuksia. Matka ylhäältä saaren alaosaan kestää noin tunnin.

Gay-baarit Santorinilla

Santorinilla ei ole homoseksuaaleja. Kuitenkin vierailumme aikana huomasimme saaren olevan niin homoystävällinen kuin se voi olla.

Saari houkuttelee paljon homoturisteja, jotka ovat siellä nauttimassa upeasta säästä ja upeista nähtävyyksistä. Siitä huolimatta, kun tarkistimme, Grindrissä oli paljon tyyppejä, jotka etsivät yhteyksiä.

mykonos ja Santorini – täydellinen yhdistelmä

Nämä kaksi saarta tarjoavat lähes täydellisen lomayhdistelmän. mykonos sen upeasta homorannasta ja yöelämästä, ja Santorinilla on huikeat näkymät, kauniit kaupungit ja hämmästyttävä historia.

Nämä kaksi kohdetta on erittäin helppo yhdistää yhdeksi upeaksi kreikkalaiseksi lomaksi.

Toukokuusta lokakuuhun liikennöi päivittäin nopea suihkulautta Mykonoksen ja Santorinin välillä. SeaJets. Matka-aika on noin 3 tuntia.

Vaihtoehtoisesti voit lentää Aegean Airlines, Ateenan kautta. Lyhin matka-aika on noin 3 tuntia, mutta sinun on varattava paljon enemmän aikaa lähtöselvitykseen matkasi alussa.

Rannat Santorinilla

Santorinilla on lukuisia rantoja sen itä- ja etelärannikolla. Suurin osa niistä koostuu karkeasta sorasta tai kivistä. Tärkeimmät rannat ovat hyvin järjestettyjä, ja niissä on vuokrattavia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä puisia kävelyteitä veden äärelle.

Siellä on kaksi homojen suosimaa nudistirantaa. Tarvitset auton päästäksesi Koloumboksen ranta, 8.5 km pääkaupungista Firasta. Seuraa viittaa Baxedesiin ja jatka etelään taverna Soulisin suuntaan. Kun saavut rannalle, kävele 100 m edelleen vasemmalle päästäksesi homojen suosimalle alueelle.

Helpompi nudistiranta on päästä Vlychada. Tämä saavutetaan joko Perivolosin lomakeskuksesta kävellen tai bussilla. Koska siihen on helppo päästä käsiksi, se on suorempi. Silti takana olevat "sveitsiläiset juustokalliot" tekevät kokemuksesta arvokkaan.

Jos et ole kiinnostunut nudistirannoista, paras paikka auringonottoon on mielestämme hotellin terassilla, jolta on näkymä kalderalle.

Lue lisää: Kreikan parhaat homorannat.

Missä yöpyä Santorinilla

- parhaat hotellit Santorinilla sijaitsevat kalderan reunalla. Siellä on sinulle erittäin kalliita ja ylellisiä valintoja, mukaan lukien hotellit, joissa on omat luola-altaat, jotka ovat osa huonettasi.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.